18

търновец

преди 4 години

Имам чувството, че тази авария се е усетила в цяла България. У нас крушките примигнаха и след секунди, по радиото, говорителят на мача Левски-Берое съобщи, че осветлението изгаснало.

17

ясно

преди 4 години

Половин София без ток, другата половина - без електричество!

16

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

По времето на БКП/БСП имаше режим на тока 2 часа има/2 часа няма. По времето на Европейския съюз и капитализма аварията се отсранява за 20 минути. Кое ви харесва повече?

15

Анонимен

преди 4 години

То не стига, че плащаме един от най-скъпите тоци, ами и качеството му е критично. В събота в нормални метереологични условия се случват такива гафове. Зимата като стане казват - пренатоварване, а сега? Най-лесно е да прибираш пари, а поддръжката и инфраструктурата са на последно място.

14

Анонимен

преди 4 години

Закривай тая държава !

13

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен1"Това са последиците от 45 години руска окупация и социализъм при диктатурата на Тодор Живков който фалира България 3 пъти."---Последиците Баце Бойко за 3 мандата ги оправи, а това са просто видимите резултати от управлението му.

12

Анонимен

преди 4 години

Навремето Къци Вапцаров беше казал, че електричеството е бащата на тока. Явно и авторката си е мислила нещо подобно пишейки последните две изречения...

11

Марто Камбура

преди 4 години

И за капак, Берое съсипа Левски като гост! Тока спря по време на мача! Сетне продължиха, но това не помогна на елитния гранд!

10

Анализатор

преди 4 години

Да излиза теменушка министърката и направо да заклеймява Путин! После да подчертае, че нашата евроинтеграция е необратима, и че ще отговорим адекватно на хибридките на Путин! Накрая да завърши, че това е опит за сваляне на правителството! После да звънне вкъщи и да пита има ли ток и бачка ли асансьора в хола.

9

Анонимен

преди 4 години

Парите за тока се прибират, но инвестиции няма, а Цветанов като вземе ЧЕЗ тогава ще трябва революция

8

Анонимен

преди 4 години

Не знам! В последните 2-3 дни ми изгоряха 5 крушки. В момента 2 не са сменени, защото свършиха резервните! Прави впечатление, че на моменти яко примигват и си мислех, че проблема е при мен - стара инсталация, рекордоман за незабавна подмяна! На улицата поне на 2 места проводниците са в клоните на дърветата и вятъра ги друса. Сега виждам, че не съм сам с проблемите.

7

Анонимен

преди 4 години

Мутрите на Тиквата от Еврохолд загряват.След 2 месеца влизат във владение и тогава мална ви жайка.

6

Аз

преди 4 години

В 21,15 токът беше пуснат. Започна и поетапно пускане на електричеството...

5

Анонимен

преди 4 години

Гинка и Мутрите на Тиквата че ви оправят

4

Анонимен

преди 4 години

Има нещо което не казват. Точно в същия момент, в Пловдив крушките почти угаснаха за секунда-две. Сигурно е поредния гаф на национално ниво.

3

Южните покрайнин

преди 4 години

Някъде може и да е пуснат, но южните квартали тънат в мрак

2

Столицата има...

преди 4 години

Инфраструктурата на столицата е на ниво втори свят и половина. Днес тока, утре водата, браво.

1

Анонимен

преди 4 години

Това са последиците от 45 години руска окупация и социализъм при диктатурата на Тодор Живков който фалира България 3 пъти.