9

Анонимен

преди 4 години

Да бе, голямата законност е по други държави. Тука поне все още можеш да се разхождаш по улицата, без да те yтpeпе някой кореняк германец, англичанин или французин. Или в училището да ти зacтpeлят детето заедно с приятелчетата му. Много малко останаха хубавите места, *** се населението.

8

House M.D.

преди 4 години

Оправданието е несъстоятелно. Целият т.нар. идеален център е синя зона и това се знае от всички шофьори. Просто тарикатлъкът им не мина.

7

Анонимен

преди 4 години

Държавата цирк, всеки ден нов епизод.

6

Анонимен

преди 4 години

Може ли някой да ме открехне, какво е предназначението на т.нар. "синя зона" ?С какво тя подпомага гражданите? С какво ги улеснява или предпазва?Ще кажете: Ами така се улеснява мобилността от паркиралите автомобили, които я затрудняват.Значи ако си платя достатъчно мога да съм си пракирал и по цяла година и това, ама никак не пречи на мобилността?Ами ако всички си платим за цяла година и си паркираме където искаме, каква зона ще измислят след това ?

5

Анонимен

преди 4 години

Стойте си в България и не се учете, че в други страни извън България има непознати за тази територия явление - наричат го законност! Абсолютно съм убеден, че няма и извинения в страната на грубияните и силовите притеснения - не излизайте в чужбина, моля ви!

4

до 1

преди 4 години

Във всички подлези на София е смрад от клошари, а пък за Централна гара - просто нямам думи. Но Фандъкова явно това не я вълнува. Днес тя е на безплатно СПА в хотела на Бойковия приятел Валентин Златев в Правец.

3

Свиня зона

преди 4 години

На този на снимката са му сложили скоба, защото автомобила му е син, а е паркирал в пембяната зона.

2

Анонимен

преди 4 години

Нормално, като за Тикволандия и град управляван от Некадърница.

1

град козлодуй

преди 4 години

НА ПОДЛЕЗА НА ПИРОТСКА Е УЖАС КЛОШАРИ