36

Анонимен

преди 4 години

Легия Антимафия изпрати убийствен сигнал до Етичната комисия на ГЕРБ, комисия, с която пропагандно Бойко Борисов разтръби, че ще бори своите.Убийственото е, че Легия Антимафия изпраща изключително подробен и фактологичен сигнал до Етичната комисия на ГЕРБ, който е срещу Кръга Борисов и братовчеда на Бойко Борисов Радослав Иванов Ради.Григор Здравков от Легия Антимафия заяви, че сигналът е изпратен по Еконт и в него /публикуваме целия сигнал под статията/ става дума за откраднати милиони левове от еврофондовете. Сигналът е както срещу Борисов, така и срещу кметицата на София Йорданка Фандък

35

Анонимен

преди 4 години

Абе другари.... има едно нещо викат му гръмоотвод измислен преди няколко стотин години от Бенджамин Франклин. Сложете си по един на военните складове поне.

34

Анонимен

преди 4 години

Сега сме по-добре. Имаме европейски ценности - ге й паради, много наркомани и ровещи по кофите.При омразния соц такива екстри нямаше.

33

Анонимен

преди 4 години

Кви латиноси ви гонят мълния ударила снаряд как ви звучи?Даже е и гръмнал разбираш ли!А ние мижиме да ни лажат!Поо-голяма измислица не бях чел!

32

Боби

преди 4 години

До ДртПрч"Стават такива работи, ама два пъти, в два последователни дни, в един и същи склад..."Ех четете бре първия ден е гръмнал склад край Каменка като е разхвърлял неизбухнали боеприпаси на няколко километра наоколовоенните почти денонощно разминиратпри разминиране във същия район този път край Ачинкс са пострадали едновременно 9 човека - толкова са едно отделение на инженерни войски за разминиранедобре че са оцелели

31

Анонимен

преди 4 години

Да бе от мълния хахахахаха пиянсурите нещо направиха серия пак.

30

ДртПрч

преди 4 години

"В резултат на произшествието на военния полигон в Архангелска област при тестването на реактивен двигател на течно гориво загинаха петима служители на държавната корпорация "Росатом". Още трима наши колеги са били тежко ранени и имат изгаряния от различна степен"Това е от официалното съобщение на Росатом.И там навярно мълния.

29

Анонимен

преди 4 години

До 29Латиносите според теб каква религия изповядват :)) понеже голям процент то тях са силно религиозни християни :))) ***.

28

Анонимен

преди 4 години

Поредната западна пропаганда целяща да разруши комунистическия модел на една модерна и развита дъуржава като Русия!!!!

27

Анонимен

преди 4 години

В САЩ има християни само в 5-те малки североизточни щата, носещи името Ню Ингланд.По южните щати са само латиноси и не гроци, а в така наречения Среден запад са само турбоселяндури и отка чалки, или както са известни - реднекс.

26

сссс

преди 4 години

До 23Пич, личи си, че мозъка ти стига колкото да не се блъскаш в стените. Християните в САЩ са 71%. Това са официални данни, а не на теб какво ти се иска разбираш ли ? Официални данни са, че и в Русия християните изчезват и там скоро ще бъдат предимно мюсюлмани. Не случайно всяка година се събират по няколко милиона мюсюлмани в центъра на Москва за Курбан Байрям. Ако мислиш, че това са неверни неща си аргументирай мнението с факти, защото иначе си оставаш един лаладжия !

25

Анонимен

преди 4 години

Най-големите етнически групи в САЩ са афро-американците и латиносите, които все пак е трудно, ама много трудно да бъдат причислени към християните.

24

Анонимен

преди 4 години

Христяните в САЩ са не повече от 2.5%Това са основно руснаци, гърци и сърби.Българите са под 0.0001% от жителите на САЩ, така че не влизат в класацията.

23

Анонимен

преди 4 години

Сега пък мълния. :-)

22

до 21

преди 4 години

Умен, в САЩ преобладават мюсюлманите, католиците и будистите. Християните са много малка част.

21

Анонимен

преди 4 години

Кочиината си е кочиина....

20

до 19

преди 4 години

Ха-ха, в САЩ били християни. Ти изби рибата. Печелиш на момента жълтата фанелка.

19

до 18

преди 4 години

Така ли ви учат в Академията на Зорош ?

18

сссс

преди 4 години

И САЩ не ги гледай. Това е най-християнската държава. Гледай си русия където християните са едва 41%, а до 2050г Русия ще бъде изцяло мюсюлманска страна !

17

сссс

преди 4 години

До 2Е и ? В Русия на година стават двойно, че даже и тройно повече убийства от клкото в САЩ и то при положение, че Русия е с два пъти по-малко население. Единствената разлика е, че колхозите се избиват с кирки и лопати,а не с оръжия,,