122

Анонимен

преди 4 години

До БобиНе може бре Бобчо да караш нова Лада. Лада приключи за Европа безславно. За разлика от Русия тук се държи и на екологията.

121

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Нито самолети правят, нито ядрени неща, нито техника. Всичко е плод на пропаганда. Отворете си очите след 70 год робство"Добре да приемем че си прав. Кой ги прави тези неща вместо тях да идем да се споразумеем директно с него - тамън ще ни излезе още по-евтино. ОБЕЩАВАМ Ще карам нова Лада ако ми я продадеш не за 5000лв а за примерно 2000лв директно от производителя.

120

Боби

преди 4 години

До Мирише на радиация!"Ще се разчуе със закъснение като Чернобил!"Да приеме че се е взривил ядрен двигател за Буревестник на полигона. Как смяташ каква маса има този реактор? 50-150кг максимално. За сравнение една касета ядрено гориво за Козлодуй е дълга 3,8м тежи над два тона а в реактора колко касети има? За един реактор само урана е 66 тона а другите стотици специални елементи и тежката вода?Размери Размери Размери

119

Анонимен

преди 4 години

Нито самолети правят, нито ядрени неща, нито техника. Всичко е плод на пропаганда. Отворете си очите след 70 год робство.

118

Мирише на радиация!

преди 4 години

Ще се разчуе със закъснение като Чернобил!

117

ъ

преди 4 години

Летял съм много пъти с Ембраер 190 . Нищо му няма на самолета , даже ми се струва, че е по-тих от 737 .

116

Боби

преди 4 години

До cazzo duroВярно Прав си Сбърках фирмата. Канадските Бомбардие продаде на Аеробъс сега наричащите се самолети А220. Те са директен конкурент на Бразилците

115

БГ

преди 4 години

Боби...БобииииииДа ,руснаците ще успеят, ама към 3064 -а година....ако им спрат водката де.." На гол корем -чифте пищови...."

114

ъ

преди 4 години

До БобиНикога не е продавала Бразилия част от производството си на Аербъс, не са ти верни "спомените". А руснаците ще станат пак производители на пътнически самолети точно на Уткин ден. Технологично са 50 г. назад и 10 г. в ляво.

113

Боби

преди 4 години

До АнонименРуснаците нямат елементна база. Какви ще са тези радари ако им сложат руски процесори Байкал ?....гола вода.Не е тайна за никой който се интересува че Байкал е реално Интел от преди няколко години. Интел си продаде старите производствени линии и РФ ги купи "Под масата"

112

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99По-скоро прави зима насред лятов Москва и околностите,за да пречи на с о р о с к и т е протести.

111

Боби

преди 4 години

До cazzo duroЕдна Бразилия произвежда повече самолети от тях и ги продава.Бразилия до колкото си спомням продаде половината си производства на Аеробъс и то това са точно тези по-големите самолети.Споко Санкциите ги бавят но Руснаците упорито вървят към целта си рано или късно ще успеят, както и Китайците.

110

Анонимен

преди 4 години

На мен еврейски кучета като руснаците не ми трябват, само да замърсяват с радиация всеки месец. Вместо да пускат плаващи чернобили, и всички да умрем, да легнат пред евреите и да си направят харакири. Ние не им трябваме да умират, те могат и сами. Руснак с технология, *** с автомат. Колегите им от сащ, леко по-умните роби, могат да направят същото, да се качат на кораб за Марс с натоварени ядрените ракети, и като кацнат да натиснат копчето.

109

Боби

преди 4 години

До cazzo duro"200 бр. Ф-22 и още толкова Ф-35 въведени на въоръжение, с подготвени пилоти, логистика и т.н."Първо останаха 183 Ф-22 след удара на Урагана като само 160 са с обновени системи. А и второто нещо което е по-неприятно за САЩ не мога да достигнат 60% боеготовностС Ф-35 нещата са още по-зле въжделените 80% боеготовност никога не са достигнати. 115 ОСНОВАТЕЛНИ НЕРАЗРЕШЕНИ проблема които могат да доведат до катастофа(като двуседмичния ИЗГУБЕН Японец)СТЕЛТ покритие се напуква ...

108

ъ

преди 4 години

Ако руснаците можеха да правят самолети щяха да правят и граждански. Да ама не. Приключили са завинаги с този игра. Една Бразилия произвежда повече самолети от тях и ги продава.

107

Анонимен

преди 4 години

Руснаците нямат елементна база. Какви ще са тези радари ако им сложат руски процесори Байкал ?....гола вода.

106

ъ

преди 4 години

Мдааааааааа, според Боби 200 бр. Ф-22 и още толкова Ф-35 въведени на въоръжение, с подготвени пилоти, логистика и т.н. "умират от страх " от едно непроизведено руско желязо 4-то поколение:)) Абе , Боби, ама ти сериозно ли!?

105

Боби

преди 4 години

До АнонименБобчо, ти осъзнаваш ли, че ни разкриваш строго секретна информация, грижливо укривана от кремльовските бандюхи.Това е основна теория на радио локацията колега. Секретни са вида на филтрите, честотите, мощност на излъчване, статистическите методи за повишаване на точността и т.н.

104

Боби

преди 4 години

До Анонимен"По- принцип тези радари само ъи казват, че там в тази посока има нещо, но няма как да се прицелиш в движеща се цел с такъв радар"докато радарите бяха Аналогови това беше вярно. Сега има още един логически компютърен слой който ползва статически анализ от множество замервания и въз основа на това дава малко или много точни данни. След това се ползват самонасочващи се ракети както с активен радар така и с пасивен ИЧ сензор.

103

Анонимен

преди 4 години

Да метрови са. А не е необходимо антените да са големи. Трябва разстоянието между диполите(пръчките)(излъчвателните елементи) да е еди колко си кратно на работната честота. За това и ФАР радарите действащи в 3 сантиметровия диапазон са на 3 см един елемент от другБобчо, ти осъзнаваш ли, че ни разкриваш строго секретна информация, грижливо укривана от кремльовските бандюхи.