6

ДоЕлементарно,Уотсън

преди 4 години

И твоята версия е добра. Напълно възможно е някой много да е искал тази къща, но да не са му достигнали парите. Като е подплашил новите собственици, е успял да я вземе на достъпна за него цена.В подкрепа на твоята версия, според мен, говори един факт. Откъде авторът на писмата знае какво е вътрешното разпределение? Мазето било "доста далеч от останалата част на къщата" и нямало да се чуе, ако децата са там и крещят. Значи този също е ходил на оглед като кандидат-купувач!

5

Елементарно, Уотсън

преди 4 години

Някой е спечелил 400к USD, като е купил къща на цена 45% под пазарната. Със сигурност повече подобни писма на този адрес няма да се получават.

4

Aham

преди 4 години

Днес бг пак поства стари истории... дано ви осъдят за авторски права, една запетайка не сте променили хаха новинарски сайт :Д

3

Мнение

преди 4 години

Следващите купувачи дали са започнали да получават такива писма? Ако и те получават, значи някой хахо се забавлява, като тормози хората по такъв начин.Но ако новите собственици не получават такива писма, значи авторът им трябва да се търси сред познатите на сем. Броудърс - някой не ги обича или им завижда и, знаейки за покупката им, е решил да им играе по нервите.Но полицията задължително трябва да разбере дали някой е тормозил с писма и онези, които са продали къщата на сем. Броудърс.

2

ТHE Патриот

преди 4 години

но ФАЩ е тяхната родина :)

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ИМА МНОГО ПСИХАРИ САДИСТИ ИЗВРАТЕНЯЦИ ПСИХОПАТИ САДИСТИ ПО ЦЯЛ СВЯТ