71

До Енгелс

преди 4 години

Вие наясно ли сте, че сте душевно болни шизофреници ? Социализма е достигнат вече реално в Скандинавските държави, само че и там не ви харесва...затова - Русия и Северна Корея, може и Иран...с вазелин, това ви е по вкуса..

70

Енгелс

преди 4 години

До Марксист-ЛенинецНе искаме да ходим в Русия - там е капитализъм. Искаме да изградим социализъм за децата ни и по целия свят да е социализъм - първо в най-развитите страни!

69

Анонимен

преди 4 години

При социализма нямаше тениски и котешка храна а сега при демокрацията и капитализма навсякъде има тениски и котешка храна.

68

Анонимен

преди 4 години

"Поздравяваме премиера Бойко Борисов и българското правителство за тяхната решимост да модернизират своята армия, чрез покупката на тези много способни, оперативно съвместими с НАТО самолети. Съединените щати приветстват решението на българското правителство за поръчката на 8 многоцелеви изтребители F-16, боеприпаси и свързано с тях оборудване и очакват с нетърпение съвместна работа с България по проекта за засилване на дългосрочното си стратегическо партньорство."

67

Анонимен

преди 4 години

Който има умения минава няколко кръга на интервюта и получава работа, който няма умения стои безработен или бачка за 400 леват тежка физическа работа.

66

Тъпанар

преди 4 години

Не дей лъга бе ***.Вчера си се пръкнал за социализъм говориш.Никой не е чакал за хляб.Имаше го в изобилие и беше истински.Чакаше се за жилище и нов автомобил.

65

Анонимен

преди 4 години

В САЩ можем ли да живеем и работим при нашите атлантически парнтьори?

64

Анонимен

преди 4 години

До тея с интервютатаАми пучове, сори, ама да сте си налягали парцалите. И сега може, да учите и да придобивате умения, за които да ви се плаща, вместо да хленчите...

63

Анонимен

преди 4 години

Впрочем какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

62

Марксист-Ленинец

преди 4 години

Aбе какви са тия напикани соц носталгици тука ? Заминавайте в Русия, там нищо не се е променило, може и в Северна Корея...свободна страна сме, всеки може да отива и емигрира където му душа иска...

61

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм Хулио (или каквото му е смешното име). Аз имам апартамент, който изплащам и и от, кокто родителите ми подариха, но не е на добра, за мен, локация. Защо, да не го давам под наем вAirBNB ?!? Хулио реве, ама ако не ми плати наем, по техните закони, ще минат 6 месеца, преди легално да мога, да го изритам от там, а пропуснатите ползи, няма да ги видя...

60

Бай Тодор Правешки

преди 4 години

Вкусни ли са бананите при капитализма?

59

Анонимен

преди 4 години

При социализма като дете чаках 12 часа на опашка за хляб, а прахосмукачката беше с връзки и само висшите партийци имаха прахосмукачки!

58

до 56

преди 4 години

Не 500, а 1500 лв. беше вноската в Мототехника. Без лихва! В продължение на 15г. за една наакана Лада - гордостта на съветското автомобилостроене.

57

Анонимен

преди 4 години

Айде сега ... 40 годишен пергишинц, делинапартамемт с 5 парчета ...Дали БКП, дали ГЕРБ, дали НТК ;).... все ще е навлек.

56

Мен

преди 4 години

Ами да е мислил. Проблема си е негов, за едни братва за други сватба тва е положението. Като не е негово жилището няма избор, сам си е подслал така.

55

Анонимен

преди 4 години

До 64Ти си един слугинаж и това е ...

54

Анонимен

преди 4 години

"Ще отрежа от собственото си место и ще му сготвя!". "Хубаво, хубаво! А нещо не забравяш ли?" Замислих се и веднага изстрелях: "Да, ще му оставя и бакшиш за привилегията да бъда негов роб!". "Браво - получаваш работата!"

53

Анонимен

преди 4 години

До 62Не точно. Топреди 8-10 години мавън беле трудно, защито лихвите бяха огромни. Сега са ниски, но пъл за сметна на това, вече ти силат по 25% първоначална вноска и да оокажеш, че имаш още 20-30% от цената на билището в наличност. Повечето хора предпочитат да кнвестират парите си в големи компании, ковто в България е мааалио по-сложно.

52

Анонимен

преди 4 години

То в България трябва да стане още по страшно. Като не можеш да се издържаш продаваш апартамената/имота и на село. Ама 6-то поколение софиянец съм и си тръскам покривката през балкона. Искам си в тристайния и колата да е безплатно на общинската улица. Така съм свикнал и сте длъжни да ме издържате. И парното ми да е без пари. Както при Тошо. Тогава и баба Иванка плащаше парното ми. Нищо, че е 193км. от София и е на твърдо гориво. Солидарност бе!