59

Анонимен

преди 4 години

Карасноярският край е повече от 10 Бългрии като територия.В момента гори територия малко под половин България.Там никой не живее но ефекта ще е след около седмица до 10 дена в Западна Европа.Всичкия този пушек се движи през Баренцово море и ще се изсипе в Норвегия, Исландия и надолу към Северна Англия, Дания и Германия.Пак ще има бури и наводнения.

58

Анонимен

преди 4 години

До До 41Не се прави на "умен",растенията се хранят с СО2 и отделят кислород,ако няма растения и дървета,няма и кислород,просто е,но както каза някой долу - си ***!Ако намалеят горите,намалява и кислорода на земята.

57

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха... америка предложила помощ на най-голямата държава в света..., искрено се посмях.америка да се оправят с техните сокереси, да не став по-смешна...

56

Анонимен

преди 4 години

До антизападопоклонникКомарите са като врабчета.

55

Само САЩ

преди 4 години

Тръмп предложи помощ, но джуджето отказа, щото щяха да ги видят колко са изостанали. От срам остави да изгори целия Сибир, само и само да не признае, че Русия вече е пробита отвсякъде.

54

Анонимен

преди 4 години

До 63И какво ще стане ако листа които трябва да гният за 30 години, вземат че изгният наведнъж и отделят същото количество СО2, което трябва да се отдели за 30 години.

53

Само САЩ

преди 4 години

Много ясно, че крият, империята на злото винаги крие. Също както Северна Корея. Но и да крият ние знаем, че са гола вода, нон-стоп загуби, вече не могат да стъпят на малкия пръст на САЩ.

52

Анонимен

преди 4 години

българия под аренда на сащи искат и получават допълнително 3 милиардацалата страна затънала те ми пишат материалчета за сибирта народа да не обсъжжда крадливите гербави управницидито си изпонаправиха къщи и апартаменти с народната пара

51

Анонимен

преди 4 години

Сибир и далечния изток е даден под аренда на Китай и руснаците нищо не получават от сечта на дърветата,нито могат да секат дървета,дори местните жители нямат право да си насечат дървета.https://youtube/watch?v=8S6NAN0tnx4

50

До 41

преди 4 години

Г-н екоталибан със завършен първи клас, кислорода е химичен влемент, той не се губи, а реагира с атомите въглерод и формира молекули СО2, с който след това се хранят растенията в процеса на фотосинтеза. Всяка година има листопад, който даже плиткоумник като теб би следвало да е забелязал, при този цикличен процес огромна листна маса гние и изпуска в атмосферата огромни количества СО2 и много по-мощния парникав газ метан - ще успеем ли да оцелеем според или есента всичко свършва?

49

Активист на БКП

преди 4 години

Путин отдавна загаси пожара !!! Лично ! Но западните агенти разпространяват фалшиви новини ,за да дескридитират Велика Русия !!!

48

Анонимен

преди 4 години

Ленин ги запали 1917 и от тогава не могат да го загасят.

47

антизападопоклонник

преди 4 години

Представата на българите за Сибир е доста изкривена! Това са милиони квадратни километри почти незаселена територия с много неблагоприятен за живот и стопанска дейност климат! Температурите зимата падат до -50, -60 градуса по С. Такива температури са нехарактерни дори и за абсолютно незаселения Канадски север! Лятото пък е доста топло. Проблема с гасенето на тези пожари е торфа, който е много трудно да бъде загасен и продължава да тлее и да се възпламенява при покачване на температурата.

46

Анонимен

преди 4 години

Явно китайците си подготвят терени за заселване!!!!

45

Хахахааааа.

преди 4 години

НЕМА КВО ДА СЕ КРИЯТ ТИЯ ПИАНДЕЛИ.ТО СЕ ВИЖДА И ОТ КОСМОСА!!!

44

Анонимен

преди 4 години

:) императорчето на сибирската империйка , по стара традиция - не съобщава нищо не крепостните селяни .Зѝа сметка на това по време на честванията на комунистическия преврат през ноември, императорчето ще покаже поредната си супер дебела ракета , която може да лети по бързо от скороста на светлината , и се управлява директнмо от мисълта на императорчето :)

43

до DW фабрика за лъж

преди 4 години

Смърди на DW!----------В този случай - Не!Из руските форуми народа яко недоволства от бездействието на местните власти.Местните *** изнасят доста факти за незаконата сеч и връзката на горската мафия с китайците.Свързват пожарите в Сибир с умишлен палеж!Дори има видео при което пилотите кацащ самолет за борба с пожарите снимат от въздуха група лица които палят незасегнати от пожара горски площи.

42

Анонимен

преди 4 години

половин България гори

41

Анонимен

преди 4 години

"изтъкна PR експертът Александър Христов" - тоест пред репортерът говори пропагандист а не еколог. Терминът Public Relations е въведен от Берней (бащата на медийната манипулация), тъйкато според него хората имат прекалено негативна асоциация с пропагандата. Масите тогава са се обиждали, когато ги манипулират открито. Ние вече не се обиждаме.

40

Анонимен

преди 4 години

Има пророчество на православните благодатни старци, че "Когда Сибирь будет в огне, китайцiь дойдут до Урала".