157

Боби

преди 4 години

До Анонимен"велика държава е тази на която населението е с висок жизнен стандарт!!!"Китай не е ВЕЛИКА държава?Франция е Велика държава и едва ли не в центъра на Париж има гето на мигранти, а да спомена ли жълтите жилетки?Великобритания е Велика държава. От там скоро се върна мой приятел - Лондон как е? - Ами имаше много хора но май всичките не бяха местни. - *** ли? - Включитрелно и *** и латиноси и араби. - Туристи? - Не бе там си живеят но не са местни.

156

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Американците се бъркали на всякъде а руснаците сигурно не се бъркат!?Всичко е политика и пари не разбрахте ли вече?!"Но ФАКТ е че ХАмериканците се бъркат навсякъде ето ти последните най-фрапантни случаиСирия("революцията" кой я започна?)Украйна(Въоръжен преврат Мнооого Демократично и след това още кво стана)България(Южен поток)Северен поток 2ВенецуелаТурцияИранСега представи си ХАмерикански дипломат в България да подкрепи ЛГБТ прояваЗащо те го направиха - Директна намеса

155

Анонимен

преди 4 години

Да кажа на разбирачите нещо за великите държави и това което ги прави велики в прекия смисъл:велика държава е тази на която населението е с висок жизнен стандарт!!!Иначе и С.Корея е велика ама гладуват,да ти факам и величието!За законност дори няма да споменавам!Иначе американците емигрират в РФ?!Май е точно обратното!А сетите се защо!?

154

Боби

преди 4 години

До ГoшуВземи попрочети малко за да не се излагаш1. Дълга на САЩ е по-голям от БВП и това е още по времето на Оизмама2. САЩ всички заеми като ценни книжа и лихви до сега са си ги плащали и за това имат кредитен рейтинг "ААА" - това е единственото нещо което все още държи САЩ да не глътне вода3. Печатницата на пари в един момент ще се счупи - определено няма да е тази година но много скоро и след това ще стане СТРАШНО - ние сме вързани за долара малко или много.

153

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия руснаци че ми писна вече!Американците се бъркали на всякъде а руснаците сигурно не се бъркат!?Всичко е политика и пари не разбрахте ли вече?!Проблема само че на някои тук е че взимат страна!Ние сме ЕС!

152

Анонимен

преди 4 години

Русия и Иран срещу западната империя на злото!

151

Гoшу

преди 4 години

До 176Хахахаха :) Колко сте ми смешни само, като почнете да повтаряте, че САЩ имали най-голям дълг. Ама имат и най-голям БВП в света... И друго: Ако си дал примерно на някоя мутра и рекетьор, като Любо чу,ка примерно навремето някакви пари назаем, върви си ги вземи бе, тарикат :))) Хахахаха...Най-силният в света нищо не дължи на никой и може да обяви пълен кюл на всички. Те затова американците са тези, дето налагат санкции, а не някоя друга *** с джудже начело да речем :)))

150

Анонимен

преди 4 години

Хайде почвайте я тази ядрена война! Какво само се ежите и нищо.

149

наистина голЕм смях

преди 4 години

Г-7 ще оправят света, ха ха ха най задлъжнелите страни в света тръгнали да го "оправят" ха ха наистина голЕм смях ми първо себе си да оправят !

148

смях...

преди 4 години

Тя Русия себе си не може да оправи и е затънала в бедност, та света ще оправя...

147

Анонимен

преди 4 години

До 172Нещо пропускаш Венецианските банкери и финансирането им на турците що ли ?

146

Анонимен

преди 4 години

Похода на османската империя срещу балканския полуостров е финансиран от несъществуващите още католици. Целта е била да се отслаби влиянието на източното православие за да се премести монопола над бога в ръцете на католиците. След като е нанесен удара и православието е отслабено и не може да реагира се създава католицизма. За 500 - те години турско робство можете да благодарите на католиците. Те и затова сега се опитват да го изкарат "присъствие".

145

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте новият сериал на НВО - Обединението на империите на злото!Тотално забавление за плебеи!Очаквайте скоро!

144

Тодар Правешки

преди 4 години

МуахахаРусофилчето ми тъпо и просто. Ограмоти се малко бре чедо, имаш Интернет. Напиши "москал" и виж резултатите. Просто е.Писна ми е от рубашки ***.

143

до Правешкия де....л

преди 4 години

Алоу, ЗКПЧ-то, я прочети какво е значението на "москал".--------------Абе ***....л!!!!, "Москаль" е историческо прозвище на войниците от императорската армия на Русия, вид жаргон имено от времето св. Паисий Халедарски!!!!!По това време Твойта любима УСраина не е и съществувала!!!!!!!!!!Днешната територия на Усраина до 1917г. се е наричала Малоросия!!!!!Имено Болшевиките с техния идол Ленин създава изкусвеното недоразумение УСраина!!!!

142

Тодар Правешки

преди 4 години

До братство славяном.Калоян казваш. Само че по времето на Калоян България е католическа. И остава католическа 30 години, до събора през 1254... Малко ви е бояришника дрогаре. Жалко, че се смятате повече за *** отколкото българи, но и това е до време. По вече бояршник му е майката. Наздраве.

141

Братство славянам

преди 4 години

До бай ТошоТо хубаво, ама ни остана една еднодръвка и 5-6 водни джонки от Балканската война. Нямаме вече и подводница, щото е нетолерантно и антидемократично. Опа! Имаме 80 танка, половината от които не рабятят. Унищожихме и ракетите си по американския план за "модернизация" на БА. Ся и за самолети се стискат. Нищо, нашите русофобчета са надъхани момчета, на ура ше вземат Москва. Българите ще им гледаме сеира :)

140

бай Тошо

преди 4 години

Браво, трябва и България да се присъедини!

139

Братство славянам

преди 4 години

До ПреславИмаш право. По-скоро човек ще научи едно магаре да дели и умножавa, отколкото такива като Тодар Кравешки на история и акъл.

138

Братство славянам

преди 4 години

До 141 Русия е империя, космическа и ядрена държава, която може да унищожи САЩ за половин час. В нея живеят над 100 народности. Малкият ти провинциално-панелен мозък дори не може да си представи какво е Русия още повече руския дух, култура и т.н. Не бери кахър за нея, не тя се стопи с 1/3 като България, а друга 1/3 са пенсионери. Демографски е много по-добре. На Запад населението още повече се състарява, тъй че мисли като пишеш.