11

Citizen

преди 4 години

Милата тя... Сладурана...Горкото дете. Незабавно да й се даде убежище в Германия или Скандинавието, къща с 5 спални и поне 3000 еврака месечна помощ !

10

Анонимен

преди 4 години

"Аз просто бях там. Това не значи, че съм се присъединила към тях, категорична е тя.-------------Няма таково понятие в геникологията като малко бремена - или е, или не е!Щом е била щастлива сред джихадистите значи е джихадистка!!!!!

9

Жан Патладжан

преди 4 години

В такъв случай не бива да излиза от затвора.

8

Анонимен

преди 4 години

Истинските мюсюлмани се грижат добре за жените си. Правилата налагани от Исляма в семейството важат и за двамта съпрузи, не само за жената. С тези правила се живее много по-щастливо и по-храмонично отколкото западните семейства в които случаите на насилие и убийства са нещо обичайно. Жената на запад спи с много мъже, а мъжете са безотговорни към семейството и те не пропускат случай да спят с други жени, въпреки че мъжете не могат да изнора, на запад предимно жените имат много любовници.

7

Анонимен

преди 4 години

Всичките истории на завърналите се джихадисти започват с "отидох до Сирия просто ей така" преминават през "не знаех какво става там" и завършват с "искам да ме приемете обратно като нормален човек".

6

Анонимен

преди 4 години

"Австралийката твърди, че нейните съграждани у дома не трябва да се страхуват от нея. Тя не била заплаха."След провала на ИД, плъховете се завръщат със сълзливи истории очаквайки обществото, от което са избягали да ги приеме обратно.

5

ined

преди 4 години

К'о ни занимавате с глупости, на такива направо да им пускат по един контролен в промитата кратуна и всичко ще е точно

4

Анонимен

преди 4 години

Ами пратете я при джихадистите

3

ай сиктир

преди 4 години

Пратете я при мъжа и да не се мъчи след като е била толкова щастлива само да не се разочарова, че горе оня ще е обграден от още 72 мераклийки за щастие.

2

Анонимен

преди 4 години

Няма да е лошо всички тези да ги изправят до стената пред наказателния взвод. Така ще се разчисти място в лагера за истински ниждаещите се пострадали от техните зверства. Никой няма да скърби за тези ***.

1

Анонимен

преди 4 години

"Просто си стоях вкъщи, чистих и готвих, а съпругът ми ходеше на работаРежеше глави, хвърляше вързани хора от високи сгради, взривяваше пазарчета ... най-обикновен трудещ се господин