95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 96Много ти се иска на теб и на такива като теб, но истината е по-друга.Всеки тукашен турчин има по някоя и друга прабаба българка.Помюсюлманчените индийци като теб си мечтаят да осеменяват българки, но от дедите си знаят, че всеки подобен опит е завършвал с посещения по вечерно време - първо кастрация, после обезглавяване на кандидат-осеменителя. Още ви държи влага и бленувате само по форумите, ако случайно можете да пишете.

94

муспи

преди 4 години

Евреите са програмирани от дявола Йехова, те не са създадени от Бога а от този дявол, да имат за краен удар при всеки спор с белите - я, че и той е евреин! Така беше с Христос, защо не и с Хитлер. За тях е вкоренено на клетъчно ниво че са на дъното и финалния крясък - че и ти си като нас, - е предел на омраза, защото по надолу няма нищо. А това което е направил въплътил се в бял човек Бог, а и такива бели като Хитлер те не могат да осмислят, освен да мразят истерично, защото посяга на парите им.

93

Анонимен

преди 4 години

Кое кара да ровят кости от преди две столетия, само и само за да дискредитират Хитлер? Може би защото е бил прав и откак евреите взеха властта в света нещата стават все по-зле?

92

Анонимен

преди 4 години

Кой истински Австриец или Германец може да сътвори такава жестокост и да избие милиони невинни хора. Това може да го стори само Евреин. Виждате в днешно време евреите колко са злобни и коварни. В техната библия талмута пише. Убии християнин и ще отидеш в рая. Това и в Корана го няма написано.

91

Г.Д.

преди 4 години

Ние загубихме ,но другарите от Китай се държат още и скоро ще ни освободят от тежкото бреме на свободата и от тежеста на правото на избор и местоживеене в ЕС.

90

юбералес

преди 4 години

Не е Алиос, а Алоис. Не е от Грац, а от Линц, и не е евреин а германец. Кръстен и записан в регистъра на местната католическа черква. Ако беше евреин щеше да е записан в синагогата.

89

Анонимен

преди 4 години

Същата работа и с българските пишман патриоти националисти. Мразят турците, а всеки има по един турски дядо в рода си.

88

Това е традиция

преди 4 години

До ПетровПрез онези 45 години какви ни управляваха?

87

brown

преди 4 години

Какъвто ще да е бил. Доказал се е като корав, приципен и гонещ целите си мъж. Тия, които го критикуват, надали биха издържали и 2- 3 дни от мизерията, която е преживял този велик мъж и трудностите които е преборил.

86

Петров

преди 4 години

Българите се оставиха да ги управляват полуграмотни чалгар и пожарникар, а тръгнали да завиждат на евреите че са най -развитата и образована страна в света. Тка е байно, с невежи и неписмени хора начело - и в Северна Македония не искат да са българи

85

До Мда

преди 4 години

Холокост не е имало.

84

Анонимен

преди 4 години

ЕВРЕИН ЛИ Е РУМЕН РАДЕВ? РУСКИ ЕВРЕИН.

83

Мда

преди 4 години

Май ще излезе вярна теорията,че фашизмът,както и комунизма(доказано) са измислени от евреите,с цел да подпомогнат борбата им за световно господство.И че двете световни войни са предизвикани от тях със същата цел,както и прословутия Холокост.Струва се да се проучи изтънко тая работа.Впрочем Хитлер доста ми прилича на манджурски кандидат...

82

Анонимен

преди 4 години

Хитлер има еврейски корен! Както някой е написал вече само евреин може да прозре надълбоко други евреи! Това и е станало! Той е видял планът им за унищожение на християнството и белите хора и превръщането им в заблудени роби! Знаел е че, комунизмът и болшевизмът (еврейски учения) са с тази цел: култ към личности, отричане на религията и фанатично покорство. След това тази маса хора ще бъдат хвърлени във война с цел унищожение на Германия и Европа! Затова е нападнал Русия! След ВСВ е друго!

81

Анонимен

преди 4 години

Много добре разбираме ние. Даже повече, отколкото казваме. Пробвай да си раздаваш медийните комунистическите юдеизми някъде другаде. То май не останаха такива, които да не ви разбраха що за стока сте. Как беше то "да превърнем руските хора в бели африканци", съгласно неземните идеи на другаря Троцки.

80

до 82

преди 4 години

Много голяма грешка нищо не разбираш много хора смятат, че допреди Сталин - Украйна, Таджикистан, Узбекистан са били самостоятелни държави и сами са вземали решения и светът се е съобразявал с тези решения на теория да такива са сувуренни но на практика нищо подобно. СССР направи от тези държави-държави. Ердоган също рипаше ама и той от евроатлантик и американски поклонник обърна резбата.

79

Анонимен

преди 4 години

Не ни пробутвай ти тези хазарщини. Знаем ви освобожденията. Резултатът е земя освободена от хората си, голодомори, петилетни планове и други форми на геноцид на бели хора. Или ще пробутате номера като с онзи комедиант-президент, който да освободи Украйна от национализма на хората. Тук с Учиндолския ли ще опитате този номер?

78

42

преди 4 години

По- важният въпрос е, че и той като Хенри Форд е разбрал, доколко евреите стоят в дъното на световната мръсотия, и е разбрал простата истина, че семитите, *** и мюсюлманите са разрушителите на Европа, финансирани щедро от банкерските фамилии.

77

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХитлер - Маpкс всички от Европа са част от този план. Маркс със истинско име Мозес Леви и прочие Не трябва да бъркаш Изтока със Запада ти имаш избор можеш да си със тия или ония, но Итока няма избор той затова е Изток ще бъдеш освободен как, кога и защо времето ще покаже.

76

Анонимен

преди 4 години

Как точно ще ни освободи Русия? По съвет на равин Лазар, който е човекът зад Путин, за което получава най-високи руски отличия, или ще тръгнат да ни освобождават богаташите на Путин като Лев Левиев и Роман Абрамович (все с едни такива чисто руски имена)?