8

iceblast88

преди 4 години

Хем психично болно, хем на свобода, хем краде, е как става тая работа? След като има мозък да краде, значи не е психично болен, значи докторите издали тази диагноза и усигурили му ТЕЛК трябва да бъдят подведени под наказателна отговорност за нанасяне на щети на държавния бюджет. Да ги намерят и осъдят!!! Щом може да мисли за кражба, значи не е луд!

7

ГАДОРЯН

преди 4 години

Задължително Закон за обучение по придобиване на разряд по електротехника и подпис под инструктаж по безопасност на берачите на кабели. Трябва да ги псзим живи. Те са наше национално богатство и бъдеще. Муахахаха.

6

Професор

преди 4 години

Трябва да се измисли някаква технология при която електричеството да се самоизключва при доближаване на човек. Виждате колко млади българи загиват поразени от електрически ток. Жалко, Светла му Памет на момчето!

5

АнонимеН

преди 4 години

ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ КАБЕЛИ НЕ САМО , ЧЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ ОХРАНА АМИ ТЕ САМИТЕ СА ОХРАНА :DАКО НЕ ИЗКЛЮЧИШ НАПРЕЖЕНИЕТО ПО ДАЛЕКОПРОВОДИТЕ И СЕ ПРИБЛИЖИШ НА НУЖНОТО РАЗСТОЯНИЕ ДО ТЯХ ЩЕ РАЗБЕРЕШ КАКВО Е УСЕЩАНЕТО НА ТЕ УДАРИ ГРЪМ :D

4

Анонимен

преди 4 години

Не е загинал а си е самозпълнил присъдатаКогато някои умре за справедлива кауза се казва,че е загинал,а когато крадец скоропостижно напусне тоя свят се казва,че го е наказал Бог,за злодеянието.

3

ай сиктир

преди 4 години

То за тая работа трЕбе и малко акъл, ама де такъв у.....

2

Данъкоплатец

преди 4 години

Нали му даваме помощи, що ходи да краде и да руши.. Като няма държава, има Господ - той наказва!

1

ужас

преди 4 години

Тялото беше тъмно, нали?