5

Анонимен

преди 5 години

а от друга - глобалното движение и вноса на свинско от други държавиЗащо внасяте от други държави?Помагайте на нашите производители.Назначете ветеринари към всяка ферма и голям контрол.Използвайте докато все още има хора желаещи да роботят във животновъдството и земеделието.А не да ядем 20 годишно замразено месо и зеленчуци от другия край на света.

4

Анонимен

преди 5 години

Тикварските калинки,пеперудки и всякакви там бръмбари взеха да изплюват камъчето,че мафията ни продава заразено свинско от чужбина!Излезе истината че не домашните прасета дето избиха безпричинно са заразата!Няма нито един случай на заразено домашно прасе!Да *** доедин фашисти!

3

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

Нищо няма да възстановявате !!! Зетят трябва да внася дълбоко замразено свинско от USA...

2

Анонимен

преди 5 години

Ловния ми район граничи с ловно стопанство Искър. Тая година лов няма да има явно. Ще се стреля като на война и ще се затриват животни. Жалко, много жалко.

1

Бай Евстати

преди 5 години

2г ама друг пътУбихте го тоя отрасъл, късно е кумевече не само масове ще се внасят домати ами и месощях да изброя още няколко неща който ще почнем да внасяме масовоно немога да се сетя какво ни останавсичко се унищоживече единственото ни производство е на индийцискоро и тях ще почнем да ги внасяме че и те бегат от тази "държава"