16

Анонимен

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ АКТИВИСТИ

15

Митко

преди 4 години

Вав всички даржави избиха свините,а нашата родина оште стои задасе заразим.и дасе избият свините и тяхните собственици.

14

сигнал до НАП

преди 4 години

Направете проверка на всички "професионални протестиращи" от сорта на тази Валя откъде аджаба са им доходите след като постоянно са на "протести" някъде. И ако това е "работа" КОЙ им плаща?

13

Анонимен

преди 4 години

Комунистите няма да спрат да клатят правителството.

12

Добромир

преди 4 години

Абе тези полицаи за какво плаштаме данак на тази даржава,зашто неги разхварлет тези стачкувашти,един бои сас палките и толкова,ние няма да мрем заради тяхните прасета.

11

Анонимен

преди 4 години

Ще стане сакатлък някакъв според мен. На някой ще му писне и ще ги качи тези "протестъри" на предния капак........

10

До 11

преди 4 години

Гаанчееее, това само ли го измисли или от бележките???

9

Иванка

преди 4 години

Аз сащо имам 300 прасета,но сам за уништожаването им иначе може да заразим цяла Балгария.И подчертавам.....от името на всички който отглеждат ***....ние не искаме никакво обештетение от даржавата.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако ги нямаше тези прасета по задните дворове чумата нямаше да се разпространи. Ама *** си е ***.

7

Анонимен

преди 4 години

Тез няма ли кой да ги разхвърля? Ама явно пътя не е толкова важен и са ги оставили да кибичат там :)

6

Анонимен

преди 4 години

БАБХ, засега се въздържам, когато се прекръстите на БАБИН БАХУР, може да се замисля, дали да Утепам здрави млечни прасенца.. Пак подържам блокадата, спираща чумата.

5

Анонимен

преди 4 години

причината за чумата е само една и тя е в министерски съветкато се отстрани причината ще изчезне и чумата

4

Симеонов

преди 4 години

Чехия,държава която надали някой ще обяви за нецивилизована и неорганизирана също имаше проблем с африканската чума по свинете.Три години огромни усилия и епидемията не спира, а обхваща цялата страна.Накрая решиха въпроса радикално - унищожиха всички прасета на територията на Чехия, като специално внимание отделиха на дивите,половин година дезинфекцираха,проверяваха педантично,а после рестартираха свиневъдството.Но протести нямаше,това което трябва да се направи се прави и толкоз.

3

БАБХ

преди 4 години

Предайте си доброволно прасенцата за да ги евтанизираме (да ги пратим като суждуци на ГЕРБ) Ние само ще им измерим температурата в задният двор! Ще получите обезщетение в размер на 300 лв който включва -1 пръскане в кочинката срещу чума ! 2 транспорт на "белите престилки" до селото3 второ пръскане в двора и пътеката до кочинката4 некролог на прасенцето!5 препарата е на фирма от ГЕРБОтностно закупуването на ново прасенце -това си е ваш проблем -а не е европейски такъв !

2

Анонимен

преди 4 години

Държавата се тресе от протести за всичко. Измами, далавери и скандали навсякъде. Затова аз гледам само домус глиган суджук тв, там хвалят денонощно баш суджука и гещапо, и дават всенародни тържества.

1

Off

преди 4 години

Оскотяването на народа в действие.