23

112 166

преди 4 години

Бе, питаха началниците и чак когато им разрешиха от кабинета на Бойко се престрашиха да изпълнят задълженията си! Представям се какво потене е било по веригата и прегрели телефони! Горките оперативни дежурни!

22

Жиб.

преди 4 години

Страни като Полша неслучайно забраниха влизането на вражи пропагандатори като кучетата на Путин. Появата на техни малоглумни последователи бе въпрос на време и ще става все по-зле,ако отново ги пускате да газят свещената ни земя! Чуждите люмпени учат "нашите" лупени,че не са длъжни да спазват законите на Натовска България а трябва да слушат само наредбите на текерлеци като Путин! Дори в момента в който пиша това навън се разнася неистово бръмчене на мотори,не бива водачите им да са превъртели!

21

Анонимен

преди 4 години

Доколкото съм чувал мотористите, за тях спирането е по желание понеже няма как да ги принудят. Малко повече се съобразяват тия в малките нас. места, дето освен мотор карат и кола, щото милиционерите ги познават и после по-лесно ще ги спрат с колата.

20

анон

преди 4 години

Не, че нещо ама Слави е с Боко и за това не го закачат. Протеже му е.

19

Умник

преди 4 години

След като пишете минуси, отговорете защо след като имат правомощието да употребят оръжие не са го направили при първия и втория екип, а чак когато са били ,,нападнати"! Та, видяхте ли какво пише в Закона относно употребата на оръжие и в какви случаи?

18

анонимен

преди 4 години

интересно а ромеите като ги бият защо не стрелят по тях със стоп патрони

17

Жиб.

преди 4 години

Не забравяйте най-важното: мотористките банди и другите досадни бръмчилници се появиха точно в момента,в който законът забрани мутренските кортежи на червените крадци! Това говори,че тези са наследници на онези и отново демонстрират сила и недосегаемост пред закона!

16

До 14 Жиб.

преди 4 години

По-скоро са гледали много американски филми и се опитват да подражават на залупените американци.

15

Анонимен

преди 4 години

бил предаден на следващ екип, който също безуспешно опитал да спре моториста.

14

Умник

преди 4 години

Принципно, по инструкция 11 метра, не говоря за конкретния случай! Те затова казват, че са нападнати, за да са чисти при всяко положение, дори да употребят бойни патрони! А знаеш ли защо 11 метра?

13

Жиб.

преди 4 години

От 1-2 месеца навсякъде бъка от мотористи,изглежда имитират кучетата (пардон- вълците) Путин. Повечето от тях се гаврят системно с обществения ред,със законността и с нашата полиция: карат с непозволена скорост,вдигат неописуем шум в малките часове на нощта,обикалят целия град по няколко пъти за да разбудят всеки,тревожат хората и нагнетяват напрежение което някой като Слави в скоро време ще използва,за да го насочи срещу властта!

12

Моторът убива

преди 4 години

Голямо браво на полицаите!Мотористите със скрити номера го правят, за да могат съвсем необезпокоявано да нарушават закона. Ако видите такъв, подавайте сигнал в 112! Не знам дали помните случая с разполовения човек от моторист в София, но аз да.Не толерирайте мотористите-престъпници, а подавайте сигнали, за да се ангажират и службите със щат и мерки!Сами чувате по бул. България и Околовръстното какво става нощем, или по селата и малките градове!

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Умников, имаш ли идея тия 11 метра, къде си ги цитирал за колко време ги минава един мотоциклетист с пълнагаз????Някакви стотни от секундата....

10

къде са камерите ?

преди 4 години

То като няма заснето с камери как е станало можем да кажем ,че той е нападнал 10 полицай едновременно---за мен са го гонили пресрещали и накрая при удобен момент са стреляли...

9

Анонимен

преди 4 години

Идат избори, патладжанения етнос на скъпи на Баце и ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа с уж опита да сгази полицаите е само защото иначе, според скапания Закон за МВР не биха имали право да употребяват оръжие! Напишете си минусите, сетне отворете Закона и вижте какво пише по въпроса! Връзват пак гащите! Впрочем, нямат и право да стрелят със стоп- патрони, когато ,,мишената" е на по малко от 11 метра - специално за ,,Макаров"! Та, когатоте напада такъв ужасен моторист - може! Затова е целият спектакъл - шантавата нормативна база и правомощия ги карат да лъготят.

7

Анонимен

преди 4 години

Такива са 90% от това племе , дори и с книжки...Арогантни тъпoъгълници... Но няма достатъчно полицаи да ги хващат и санкционират ...

6

Анонимен

преди 4 години

Типичен моторист.Нетипичното е, че полицаите са се опитали да го спрат и са го спряли наистина.

5

Анонимен

преди 4 години

Че е бягал е вярно, но не е искал да сгази никого!

4

Анонимен

преди 4 години

до тук поне 4 провинения ... без книжка 1-3 годинине се подчинил на полицейско разпореждане 1 годиназастрашил е живота на полицай при изпълнение на служебния му дълг 4_5 годинискрит номер солидна глоба и конфискация на мотора и да си плати бензина и патроните на ченгетата