616

Анонимен

преди 4 години

И този влезе в групата на *** и бегълци в Сръбско!След като за 50-100 лв. все още има " гражданско общество" което да пречи на истинското,Чалгаря ползва вакума да изпомпи колкото може и създава дестабилизация!Няма нищо случайно,ползват за външна употреба,и без това за нищо не става освен за парлама!

615

Анонимен

преди 4 години

Има такава държава, България, и ще я има, аз съм роден в реб. България,

614

Анонимен

преди 4 години

Що така го черните човека бе ! Че това си поредното му шоу ! Пак е помислил за нас, да ни забавлява . Я вижте, 700 коментара , за 1 ден ! Освен че е шоу това си е чиста проба реклама ! Като не е в полезрението няколко месеца и хоп - изненада ! За наивници . Но с тези торбички под очите нещо ... хммм ... Утре очакваме и срока , за колко време ще ни оправи. Имаше един сериозен човек - той ни оправи за 800 дни. Ама при Славчо ще втасаме за 80 дни. Такъв талант и политик !

613

Анонимен

преди 4 години

Ако му откажат регистрация на партията с това име, ще ревне че е репресиран борец със статуквото. А той може да реве сърцераздирателно - нали 20 г. това прави по телевизора!То името на партията си е толкова отблъскващо, че си му отива. Предлага се това име точно с идеята да му го откажат и да набира популярност със скандали. Даже имат готово второ име, но чакат да им откажат първото! Игнориране и мълчание му е майката!

612

Тука със комбайна

преди 4 години

Някои се възмущават, че имало 700 коментара за Слави пък и те пишат.да влезе свежа селска кръв в политиката бе - нека!С лек гьобечен ритъм и фалцет,току влезе под кожата на масовата комбайнеро-интелигенска прослойка в България,която си няма нито кауза, нито държава.Имам впредвид комбайнери по душа,които се изживяват като интелигенти.Тези освен да бибиткат на каките,вярват че могат да управяват държава!А могат и да не могат!Откъде да знаят! И аз сигурно мога да свиря на пиано, но не съм пробвал!

611

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля че Славчо е ял последните месец - два много заразено свинско ! Дано не го загубим че не знам после какъв ще ни е живота без него :(

610

Мелничаря Кунц

преди 4 години

Несериозно е да има партия с такова име. Трябва да му се откаже. Да смени името. Какво се подиграва.Дано да се провали чалгарят , защото той не е достоен за такава работа, макар и успешно да имитираше 20 години.Защо не направиха кампания против Боко , същата както беше при Виденов???Къде е плама, къде е емоцията . Нали Слави даде трибуна на оня Меглена, дето закопа България. Не само й даде трибуна ами и активно я рекламираше......

609

Анонимен

преди 4 години

Толкова ли ви е страх от Слави, че в несвяст сте изписали над 700 коментара и е най- важната новина на днеса?!

608

Зозо

преди 4 години

Нова партия с цвят червен, една за теб една за мен.....Поредния евроазиатец :)))))))))))))))))

607

Анонимен

преди 4 години

Лили барута засечена си тролке гербаджийска заплатата изтича в канала и суджуците и чантите нали знаеш

606

Пеньо

преди 4 години

Не ми харесва този Слави- визията му ужасна...гола тиква,обръсната...и о УЖАС - С ОБЕЦИ И НА ДВЕТЕ УШИ ПЕЛЕНГАТОРИ..И какъв мрачен поглед..КЪДЕ СИ ХУКНАЛ БРЕЕЕ

605

1

преди 4 години

славункее,този ........р,не е за тебе.

604

Анонимен

преди 4 години

Виждам, Доста *** от всички посоки са се притеснили.Което е добре.

603

БЪЛГАРИН 2

преди 4 години

Боже, Боже, спаси ни от поредния жаден за власт ***, и групата дупелизци/сценаристи/ около него! Тяхно мото: "Няма такава държава"-България- ще направим нова държава-ЧАЛГАРИЯ!

602

Анонимен

преди 4 години

Гербаджийте са страхливи готованци и сега ще влязат в канала

601

1

преди 4 години

Сини и червени *** - обединявайте се!

600

Анонимен

преди 4 години

НА БАС ЧЕ СЛАВЧУ ЩЕ АГИТИРА ДА СТАНЕМ ЕВРАЗИЙСКА БЪЛГАРИЯ.

599

Анонимен

преди 4 години

До Дотук нищо ново И от къде Възраждане ще ги вземе тези благини бе, Другарю Живков, другарко Нинова ? Като изградим комунизма ли ?! :)

598

Анонимен

преди 4 години

ПЕВЕЦЪТ НА МУТРИТЕ ЩЕ ПРАВИ ПАРТИЯ- ТИ ДА ВИДИШ..

597

Анонимен

преди 4 години

Славчо, отроче българско, от "едно Ферари с цвят червеню" тръгна на просия ! И то от там, където до вчера ги плюеше поголовно (политиците де ) . Разбра се че отпадаш от всички ТВ и прие накрая предложението на Нинова ! Ти си и единствената надежда, Славчо, отроче българско с цвят червен !