36

Анонимен

преди 4 години

Будистчето е изперкало тотално и е изплискало легена.Бедняшкото му съществуване и дългото недохранване водят до тежки умствени увреждания.

35

До Пустиняк от 74:

преди 4 години

Опитах се да ти обясня ситуацията в много от щатите, а не да заема някаква позиция.И то като очевидец, а не от филми или статии.В резултат на това ме обиждаш и спориш с мен за неща, които никога не съм твърдял.Смятам, че всякаква дискусия с теб е загуба на време и нерви.

34

Анонимен

преди 4 години

Що сте се събудили толкова рано?

33

Анонимен

преди 4 години

Задържан е Патрик Крусиус на 21 год. Часове преди атаката е публикувал манифест в интернет, в който заплашва Америка с мексиканска инвазия. Одобрява расисткия терористичен акт в Крайстчърч, Нова Зеландия! Туитър акаунта му е пълен с хвалебствия към Доналд Тръмп... ФБР започва разследване за ДОМАШЕН ТЕРОРИЗЪМ. Тръмп се обръща към бог в първия си туит след терористичния акт!

32

Анонимен

преди 4 години

Знаем, че си пустоняк, но не знаем защо е нужно да ни го припомняш с коментарите си.Просто си пий пърцуцата, толкова е просто.

31

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

За сега са 20 убити и 26 ранени.Всички погребални агенции, са изявили желаниеда направят безплатни погребения на убитите.Служител на полицията заяви, че повечето са застреляни в търговският комплекс Walmart .

30

Пустиняк до 74

преди 4 години

Да ти имам и селската представа за щатите! Поне около 200 милиона от тях живеят в градове, в които няма никаква нужда всеки комплексиран психопат да има възможност с бутилка уиски да си купи и автоматично оръжие, или патетичното ти семейство от дивата Америка, което описваш, да има нужда от цял арсенал в къщата си. Представи си, че и тук всеки профанизиран кратуняк, като коментар 73,75 може с бутилката ракия и тубата бира, да си купи пистолет?...

29

Анонимен

преди 4 години

У нас почти толкова гинат от птп причинени от помътен балкански мозък.

28

До Пустиняк:

преди 4 години

Според мен, пишеш за неща, които не разбираш. Как точно си представяш да отнемеш оръжието на американците? В много щати когато момчето порасне го водят на лов за сърни, което у нас се счита за престъпление. Там да имаш пушка не се смята за нещо специално както у нас. А за оня "оранжевия", да не е стока, но ако беше бабата досега най-малкото щеше да има активна война Украйна-Русия, нищо чудно и досега да имаше още по-голяма война в Европа. Тексас е много особен щат и аз се въздържам от коментар.

27

До 70

преди 4 години

Лесно е винаги всичко да ти е "ясно", когато си ослепен от предразсъдъци.

26

Вуте

преди 4 години

Е па нек се пуцат щом им аресва...

25

Вива Мехико

преди 4 години

Картинката е ясна.Мехиканос са делили територия с местните бандидос.

24

Анонимен

преди 4 години

Будистът е забелязан запоследно да бяга през оградата на Курило.Време му е пак да го въдворят там, откъдето е избягал.

23

Пустиняк

преди 4 години

Бял мъж между 20-30 годишен. Задържан е. Говори се за "престъпление от омраза"... Те докато Оранжевият "опазва" Америка от мюсюлмани и мексиканци, тия белите мъже изтрепаха няколко хиляди невинни американци при неговото управление. Сега какво ще предложи този ***? Всеки влизащ в мол да получава оръжие за самозащита? Хаха! След като искаше да въоръжава учителите да пазят училищата! И непременно ще спомене бог - този безбожен лицемер.

22

Ubermensch

преди 4 години

До БЪЛГАРИН БУДИСТВсички будисти - мудисти сте един дол цигaняци, опърпани, црни и непистоплътни! Ядрен удар за вас, *** с менгяни непотребни!

21

В ДИВИЯ KPABAPHИК

преди 4 години

Те там си се гърмят за добро утро.

20

Анонимен

преди 4 години

Животъ в Хамерика, е толкова прекрасен...

19

Анонимен

преди 4 години

Прекалено леко са въоръжени, затова има много жертви. Ако бяха всички с автоматично оръжие или РПГ-та, нямаше да е така.

18

Анонимен

преди 4 години

В Тексас всичко е по-много.

17

Анонимен

преди 4 години

Да се забранят оръжията във филмите