104

Ludoto Lenche

преди 4 години

До почнаха ниdo 96 admiratsii za posta !!! Da diode ama nie triabva parvo da pokajem ,che iskame da diode I to nedvusmislenno..za momenta nie davame protivopolojni signali I si traikame !!! Pishem si tuka po forumite a evropeikia kervan si varvi ...Rusia ni se chudi na glupostta ...ama nie si traikame !!!

103

Анонимен

преди 4 години

Чумата е БКП и ДС вече 30 години

102

Брей

преди 4 години

Министъра на спорта е преносител на чумата, нищо чудно и Борисов да е...

101

Анонимен

преди 4 години

300лв за 5 прасета, колкото е максимално разрешено =60лв за прасе. Дали стигат за фризер поне.

100

Хахахааааа.

преди 4 години

СТИГА С ТИЯ ПРАСЕТА, БЕ...!!МАГАЗИНИТЕ СА ПЪЛНИ С МЕСО.Я, СИ ПИЙТЕ РАКИЯТА И СИ ГЛЕЙТЕ СЕРИАЛИТЕ.КВО СЕ ПРАЙТЕ НА ГОЛЕМИ РАБОТНИЦИ.... ХАХАХААААА.... НАЛИ ВИ ХРАНИ ЕС??!!!КВО, ПОВЕЧЕ.....?!!!!

99

Брей

преди 4 години

Логиката на Борисов е че щом хората са си крили прасетата у спалните, значи те са виновни...много подло се обвиняват хората в първия удобен случай..много избирателно гледат да се хвалят. Асфвалтирали една улица и ходят да режат лентички....че какви ви е работата, не трябва ли да се поддържат тия пътища.

98

дам...

преди 4 години

Чумата не е по прасетата, тя е в цялата гробарска власт, която всеки ден произвежда нови и нови скандали и проблеми!Хубаво, да речем сега им запуши недоволството на хората за това че ще им се умъртвят свинете, какво следва после? Липсите от животни на пазара как ще се компенсира? Естествено че отговора е ВНОС, ама на каква цена? И защо бе господа управляващи никой не пожела да обясно, как така се случи че изведнъж пламна чумата из цялата страна?

97

Питам

преди 4 години

До Анонимен 89 Защо си мислиш че някой вярва на Нинова, след три пъти провал в управлението ?

96

Хахахааааа.

преди 4 години

КВИ ЖИВОТНИ ГЛЕДАТЕ БЕ....?!!!ВЕЧЕ СТЕ 5-МЛН.Ж ИТЕЛИ.ООСТИГАТ ВИ 7-8-СУПЕРМАРКЕТА ЗА ДА СЕ ИЗ ХРАНИТЕ.СЕГА ШЕ ВИ НАПРАВИМЕ "СЕЛА ОТ ГРАДСКИ ТИП", КАКТО ИСКАШЕ Т. ЖИВКОВ.КВО ВСЕ СЕ ЖАЛИТЕ, КАТО МЛАДИ НЕВЕСТИ??!!

95

Анонимен

преди 4 години

Колко е добричък и милозлив...Хората на село, ако не гледат стока в двора си, ще умрат от глад. Но, бъдете сигурни, те ще излязат виновни за чумата. По настояване на едрите свиневъди с едрите ервопари и интереси на домашните стопанства ще им забранят да гледат животни.

94

почнаха ни

преди 4 години

Миналата година избиха овцете и козите, преди това кокошките,тази година прасетата,а догодина - чрез Стратегията за детето и ИК започва тоталното унищожаване на морала и на хората ! Почват от децата,удрят семейството като ни натрапват извратени съжителства! Колко е "благороден" ЕС,а? Колко хубави неща дойдоха от там-кое от кое по морално,етично,да му се ненарадваш! Както е тръгнало-Русия ще трябва да ни освобождава трети път/ за съжаление/..

93

Анонимен

преди 4 години

Сърцето го е заболяло да дава пари ...докато можеше да си ги сложи в джоба...За него не е важно как народа гладува по-важно е колко милиона е успял да спести от този жалък народец....

92

Анонимен

преди 4 години

Днес дойде Африканската чума утре и Африканци ние сме излишни!

91

Анонимен

преди 4 години

Някои компетентен може ли да ми каже какво да правят хората на село ако не гледат животни да гледат турски сериали ли като пенсионерите у градо и да ходят да пазаруват в хипермаркета!

90

Анонимен

преди 4 години

Ислямска държава ще ни правят без прасета не ви ли стана ясно вече стига с тая чума.

89

Анонимен

преди 4 години

Унищожават всичко живо заради чумата!А мигрантите които преняасят зарази ги пускат!

88

Анонимен

преди 4 години

1. Забраниха да варим ракия 2. Забрана да гледаме прасета3. Забрана да дишаме4. Населване с Африканци

87

Баязид

преди 4 години

На година румънските глигани пак ще минат дунава. Пак ще има чума, пак ще избием прасетата. След като с закон не спряхте да ги гледате, ще ги избием.

86

Баязид

преди 4 години

Няма разлика между чумата и ветеринаря. Няма да се гледат прасета повече в тази държава. резултът е един и същ.

85

Анонимен

преди 4 години

Добре де милион и кусур за ограда от нашите джобове и резутат никакъв.Сега колко милиона ще са с тия по 300лв и колко общо стават пак от нашия джоб?Кой ще отговаря за тези пари хем дадени да няма чума за оградата,хем на хората?!Един поне няма ли за бесене?!!!!Каква е тая власт?!!!!