63

Иван

преди 4 години

После ние Българите сме били за резил и са се били смяли с нас, Винаги има нещо и някой който да ме успокои и да ме накара да вярвам, че има и по смешни нации от нашата! :))

62

хах

преди 4 години

глупости

61

Анонимен

преди 4 години

Гледай дружбата с братския руски народ докъде е докарала сърбите.

60

Анонимен

преди 4 години

Кавала нищо не струва пред Варна и Бургас,типичният гръцки град с до пететажни сгради с плоски покриви.Ни Кавала,ни Солун,ни Атина имат парковете,градините и зеленината на българските градове.За материалната база в североизточна Гърция да не говорим.Сърболяците били по-зле от нашите дисагаджии хахахахаха.Добре е че България се оттървава от такива евтинджос туристи.Тая година във Варненско приходите от българи за май са с 28% повече от 2018,нека лае нихилистичната новинарска пас...на!!!

59

Анонимен

преди 4 години

До asdfСкоро не бяш чел токова неостър коментар!

58

Анонимен

преди 4 години

Не трябваше да подсещате българския турист-и той ще започне така да прави!

57

Анонимен

преди 4 години

Ми те и българите тръгват с багажника с лютеницата и доматите, пържат се на безплатната зона или седят на едно фрапе цял ден и после се хвалят колко им било евтино :)))

56

Анонимен

преди 4 години

До ZZсъс сигурност почивката без такива като теб там е превъзходна.

55

ZZ

преди 4 години

истина е, че балканският турист е доста по-различен от западния. все пак в Гърция има десетки острови, които са далеч за балканското население и почивката там е превъзходна.

54

Анонимен

преди 4 години

Е нали са най отворените, за туй!

53

asdf

преди 4 години

ХАХХАХАХАХАХА а зси мислехте, че ние сме зле. Обяснява, защо теиз са с русия.

52

Анонимен

преди 4 години

Балканските селяни още правят компоти :))) ужас :)

51

точка по въпроса

преди 4 години

Фамилията на бай *** не е Български , а Балкански. Това обяснява всичко.

50

Анонимен

преди 4 години

ето че отново има какво да научим от сърбите. ... ..варенето на ракийца също иска мноо ток.

49

srbistan

преди 4 години

По-изпаднала държава от Сърбия няма. Много са зле, горките. Те са още в средновековието. Живеят по дърветаи землянки , в някои села. А това с компотите в чужбина е класика в жанра. Правят го и на бг Черноморието-с разликата,че чушките не ги носят, а си ги купуват тук, и туршията после си я носят в Сърбия. Щото в сърбия или токът е скъп, или спира често. А да-и не разбирам сръбската практика да се къпят 1 път в месеца.

48

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да плащат мутрите за такива статии полза няма. Другата седмица и ние заминаваме за Гърция "да варим буркани" Друго си е на нашето лморие където на туристите наливат алкохол от казани и ги ритат чат пат

47

Циклопа

преди 4 години

разказа за БлицДостатъчно. Днеса преразказват измишльотини от Блиц. Това е голямо падение. Не вярвах, че можете да ударите дъното, но ето на.

46

Анонимен

преди 4 години

Гърция беше хубава преди.За съжаление настъпват все повече сърби,румънци,албанци и ние,а това разваля качеството.Видя ли вече меню на бългаески,сръбски е ясна картинката.Рядко сърбите да идат на заведение.За тях гиросчийницата е заведение.Като остави 3 евро за един гирос и рак го хваща.Масово си готвят в квартирите като пазаруват от магазина.Чак да си варят айвар не съм виждал,но не е невъзможно.Най-лошото е,че руснаците започнаха да застрояват и там като на нашето море с двуетажни човекарници.

45

Бесен Селянин

преди 4 години

Бафси маната, как не съм се сетил досега за тоя номер - да съчетавам полезното с приятното. То ази зимнини не правя - жената се занимава с пипера и лютеницата, ама като отидем на Кавала догодина аз освен бурканите и матриала ще закарам и електрожена и ъглошлайфа да ремонтирам опела с безплатния ток на хазяйна там.

44

Анонимен

преди 4 години

Айде почнаха оправданията вече :) А понеже в България сезона е 222 месеца ама искате да е като на Хавай нали. Ами тук, как се справят хората по морето с 2 месеца време? И на всичко отгоре трябва да слушат и плювнитее на такива, като тебе. Без да имат вина за лошата инфраструктура. Стига сте възхавлявали само чужди държави.