18

няма ли мъже?

преди 4 години

Мъжа да управлява а жената само да изпълнява - Библията!!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Пък хубава снимка са и сложили. Веднъж и аз да похваля журналята

16

Victimized

преди 4 години

До 27, Чети ве имбе.цил, писал съм, въпреки, че тя го играе КОНТРОЛИРАНА ОПОЗИЦИЯ, пак е малоумие да подкрепяте тиквата само щото тя не ви харесва. Нинова няма власт, цялата власт е във шайката, ако тя е била виновна за нещо и те го знаят, абсолютно нищо не ги спира да я окушарят.Де.ба и тр.оловете мал.оумни.....

15

akud

преди 4 години

*** по тежка криза от теб нема и африканската чума е по слаба

14

Чичо

преди 4 години

Баси тролската атака, ужас! Плюнки и храчки по Нинова с кофа са ги събираш!Добре де, тролчета - а някой от вас може ли да опровергае но - с факти - това, което тя казва!? Че даже е прекалено мека и не споменава всичките чутовни изцепки на гейберите!А това, че всички вие ще плащате масрафите на банкянската кратуна, май не можете да вденете!? Не че е много, само някакви си 65 милиарда, но все пак?

13

Ха-ха

преди 4 години

До VictimizedКаква опозиция е Нинова бе? Мани не се излагай :)

12

Ха-ха

преди 4 години

Освен нервната криза на Нинова май няма друга

11

Калеко Алеко

преди 4 години

Кризата е в РеМеДето на "Позитано 20" откак от ГЕРБ им бастисаха субсидийката, на всичкото отгоре Решетников и блокира и банкомата в рушкото посолство, откак не мина Ветото на Румен Грипена ... Дано поне офшорното ленче им пусне нещо от Вирджините, че инак Корна съвсем ще пощръклее ... !!!

10

Victimized

преди 4 години

гЪрбавата шпицкоманда от *** само чакат да се появи Нинова някъде за да почнат да хвалят бога слънце и да ни обясняват, че само той единствен ни пази от комунистите, нищо, че за разлика от госпожата той реално е бил член на БКП. А това, че Нинова го играе контролирана опозиция е факт, но като хвалите оня илитерат дето иска да подкара всяко нещо с кормило, точно като 10 годишно хлапе, просто светвате лампата колко сте платени.

9

Анонимен

преди 4 години

Римската империя е загинала заради алчността на управляващите.В световен мащаб алчността ще върне Земята в каменната ера ! - къв социализъм и капитализъм ?Като унищожим всичко ще ядем пари или как ?

8

Анонимен

преди 4 години

Бойко строи магистрали, санира сгради, купува самолети и прави много други полезни неща, а таз пеераска само гледа да пречи..

7

Анонимен

преди 4 години

А тази свинка от снимката кога ще я хване африканската чума, че да зарази и боко тиквунарний -първи

6

бай Тошо

преди 4 години

отвратителна жена

5

Енгелс

преди 4 години

До Анонимен14до 5 години капитализмът ще рухне в Германия и Англия

4

Анонимен

преди 4 години

Абе не го закачайте бога слънце бе той е зает кара кораби маа *** по народни дела. Мислите ли че му е лесно да шофира 5 тона брониран джип. Хич нее лесно да знаете. Това неговото живот ли е. Да се пазиш и от сянката си. Когато ходи по голема нужда 20 гавази го пазят. По добре да сте бедни леб и сол да ядете но да не се оглеждате като бити пееееераси. Такъв живот на никой не пожелавам й на най върлия си душманин Другарко Курнелио.

3

Енгелс

преди 4 години

До Анонимен1БСП наистина е в тежка криза, но социализма въобще не умира, а се възражда с мощна сила по целия свят, а БСП е капиталистическо-олигархична партия

2

Анонимен

преди 4 години

КОСТИНБРОДСКИТЕ И КРУШОВСКИТЕ ЧУМИ ЩЕ ПОБЕДЯТ СВИНСКАТА ЧУМА.

1

23

преди 4 години

Гнусната крадла Нинова ,да каже ,кога ще върне надвзетите 5 милиона лв. от субсидиите ???? Другите партии отдавна го направиха . Голямо ядене и пиене и командировки на запад са направили в тази антибългарска ,криминална партия . След ,като нямат пари ,Нинова да продаде откраднатото от нея и да възстановят нашите пари !!!!!!