40

Рософил

преди 4 години

Путин казва, че санкциите са полезни за Русия.Значи БСП са против Русия.

39

Анонимен

преди 4 години

Тези май са си намерили спонсор!!

38

Абе, Кутев,

преди 4 години

Ти сега на Корнелия правиш мили очи пак да те вдигне на някоя позиция ли или наистина си толкова т.ъ.п., че друго не можа да измислиш? Аман от вашите претоплени манджи. Вземете се разпускайте вече, че на всички ни дойде до гуша от вас!

37

Трандафор Босев

преди 4 години

Тези невнятници за пореден път показват, че нямат никаква връзка с реалността!!!Държавата се тресе от скандали, те Русия, та Русия! Страшна работа, аман от комунисти!!! Всички са комунисти! Крадливи и нагли!

36

Джедай Мастър

преди 4 години

До Анонимен 47Tо па колко стоки внасяме от русия (не газ и нефт), че и кой би си купил руски стоки :D

35

Анонимен

преди 4 години

Ами като са неефективни , БСП да предложат по- ефективни , ..уж сме от една рода , големи приятели на българския народ , а руснаците ни цуцат с по- високи цени на горивата, и се оправдават ,че да това са виновни управниците ни , ами като ни обича Путин ,нека каже -Българските ръководители не стават ,но заради уважението към българския народ , намалям цените

34

Анонимен

преди 4 години

Всички руски стоки които идват в българия се налага да минават през рани европейски дилъри,познайте какво, те също си слагат тяхната надценка и при нас идват на по високи цени, да не говорим че има изделия които даже не можеш да ги добиеш. Гледаме стоките от сащ, цените в сащ и после мрънкаме "ама защо толкова скъпо го продавате", ама защото плащаме мито, транспорт и ДДС. Защо да плащам на немски дилър, като мога да го купя директно от руснак

33

Джедай Мастър

преди 4 години

Всъщност според ***.лер санкциите са полезни за икономиката на Рушия, т.е. нашите *** са всъщност анти раша

32

Избирател

преди 4 години

Не ги ли е срам бесепарите, това ли е най-важното за България. Всъщност, добре че им лъснаха червените з.........ци. Ако някой още не е разбрал чии интереси винаги са защитавали, сега вече трябва да му стане ясно.

31

Анонимен

преди 4 години

И аз искам мерцедес си направиха завод рено купи лада тръмп искаше да строи огромен тръмп тауър в москва за това го подгониха и щеше да го направи ако не беше станал президент

30

Калеко Алеко

преди 4 години

БСП беше и против ратификацията на договора за F 16, а сега пак подхвана сагата за отпадане на санкциите с/у раССия. От офиса на ген.Решетников на "Позитано 20" винаги са устоявали прорушката си позиция, като матросовци на амбразурата ... !!!

29

Анонимен

преди 4 години

До Българин 35 Че кога сме имали самостоятелна политика , че вече нямаме ? Да не би по времето на СССР ?

28

1

преди 4 години

Мани го русия я кестенявия той ша е

27

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата ви грешка на тази партия че не престана да драпа за Русия, българите им е писнало Русия да ги дои толкова години ,ако наистина бяхте лява партия и малко по-вече милеехте за България а не за Русия може би в такава критична за Герб ситуация ,защото няма вече накъде по-вече да се излагат с некадърността си щяхте веднага да спечелите следващите избори но този ви непрестанен вой за Русия отблъсква българите !

26

Анонимен

преди 4 години

Абе има и луди дето пишат тук,ама чисто луди!Щял с новите самолети Крим да освобождава Хахахахахаахха!!Само връзване за тоя,хапчета няма да му помогнат.

25

Путлянов

преди 4 години

Да махнем ембаргото, да им набутаме прасета с чума и да ги затворим пак! :)

24

Българин

преди 4 години

България вече няма самостоятелна политика. Просто Брюксел спуска директиви, които са изгодни за западноевропейците, а ние просто козуруваме и изпълняваме.

23

Анонимен

преди 4 години

Руснаците да не знаят много че ще си вземем писменноста и ще започнат с нечленноразделни звуци да си комуникират ние може да сме малки но сме умни

22

Анонимен

преди 4 години

Да внасаме джугани че тишината ни мори

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26 КАКВИ ГЛУПОСТИ ПЛЕЩИШ. ВСЕ ЕДНО МРАВКА ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ СЛОН И ДА ГО ЗАПЛАШИ, ЧЕ ЩЕ ГО ЗАПУКА. МНОГО СМЕ ДРЕБНИ ЗА ТАКИВА СХВАТКИ. РУСИЯ ЩЕ НИ ИЗДУХА ЗА ПОЛОВИН ЧАС И ПЕПЕЛ НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ. МНОГО *** НАРОД ИМА, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО СА ОТ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ. ПО ВРЕМЕ НА СОЦА РУСИЯ НИ ИЗКУПУВАХА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ВСИЧКИ *** ОТ НЕЯ И ПЕЧЕЛЕХМЕ. А СЕГА ПЕЧЕЛИ ЕС ОТ САНКЦИИТЕ А НИЕ КАКТО ВИНАГИ СМЕ НА ГРЕШНАТА СТРАНА. ЗАТОВА И ЩЕ ТЪНЕМ В МИЗЕРИЯ.