6

Анонимен

преди 5 години

Все едно слушаме пропаганда от Северна Корея. Стига с тия бодряшко-измислени статии, все едно са редактирали Работническо Дело от преди 50 години. Един инвеститор отива там където му е най-изгодно. Нали и Камерън беше казал за да не му дават за пример България, защото единственото приложение на магистралите е, от къде младите да избягат. Но явно и те натам отиват. Парадокса на столетието - Изтока иска да заприлича на Запада, а запада се чуди къфе да отиде.

5

Анонимен

преди 5 години

F-16 свърши, сделката е приета в парламента и даже публикувана в държавен вестник. Остава България да преведе милиардите и някъде към 2025-2030 ще ни доставят супермодернизираните 50 годишни, тогава вече 60 годишни F-16 Block-70V.

4

Анонимен

преди 5 години

България е съсипана държава без икономика и просизводство, и винаги ще се моли и ще се предлага на богатите да дойдат да си отворят заводи да им работи евтино, но в случая Турция излезе по-евтина като работна ръка.

3

V

преди 5 години

А къде е Бойко? Данъкоплатците го "търсят да го бият" Има протести против диктатора за избора на главен адвокат на властта ,ааа прокурор де .Избор само между един човек .Дори при комунизма имаше две партии БКП и БЗНС .А сега избори от един кандидат .

2

Активист на БКП

преди 5 години

Остава в надпреварата за F16..

1

оркестърът

преди 5 години

Оставаме! Оставаме! И нищо ,че е есен.