29

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

Ето още наводнения в Турция дават информация за исключително опасни "черни масови мутанти в почвата".От Китай тестове с наводнения дават warnings about holographic weapons холограмни мутанти вкл нано *** микро и по големи са засечени при тестови наводнения в Китай.В Русия тестове с наводнения дават неутрални резултати.тестове с вулкани Перу warning about satellites засечени са огледално увреждани слоеве въздух от сателити с холограми. Риск от биосферен колапс

28

Iordan Ivanov geolog

преди 4 години

Сега прегледах кадри от земетресението ."Предупредителен трус.. Подават резониращи монолити наоколо вкл Родопите/магмени субвулкански и вулкански скали.Пробват се вулкански клапи.. Готви се откат срещу човечеството развъждано с заповед на БОГ ЕА с цел укрепване на биосферnата охрана.."Човечеството е станало много вредно заради обсебени от нагли престъпници и "извънземни наркомани" подставени около власта. СЪВЕТ да се спре увреждането с автомобили сателити и фотоволтаични станции..

27

Валентин Тодоров

преди 4 години

Реших да бъда по-точен и изчислих разликата между 4.6 ро Рихтер и 9 по Рихтер от където започват истински апокалиптичните земетресения.Резултат: 9 степен е точно 25 118 пъти по голямо и с 3 981 075 пъти повече отделена енергия в епицентъра.Нарочно не давам енергията в джаули и ТНТ,защото тогава политици като нашите Бойко,Нинова и Радев,очевидно и Илир Мета,а май и някои журналисти ще питат какво е това джаул.

26

до 2

преди 4 години

Моли се да не изригне Йелоустоун (както още един от 7-те супервулкана). ще затрие не само краварите ами и ушанките, и въобще 98% от планетата ще замине.

25

Анонимен

преди 4 години

Епицентъро ке биде у Банкя

24

Лалала

преди 4 години

Тоя ми напомня на Волен

23

Анонимен

преди 4 години

ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ И СПЕЦИАЛИСТКАТА ДЕСИ БАНОВА, АМА ТЯ СЕ ПОКРИ НЕЩО?!

22

Ангел

преди 4 години

Най-големите световни учени нямат модел по който да предсказват земетресения ,че "интелектуална " албания ли ще има. Тоя трябва да го съдят ,че създава паника и напрежение !!!

21

Анонимен

преди 4 години

Преди избори се лъже най-много.Аз на тоя шаман не му вЕрвам!

20

вампириte

преди 4 години

Този с физиономия на психично болен, да му се спре алкохола веднага !!!!!!

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСкалата на Рихтер е логаритмична - това значи - 6 е 10 пъти по-силно, а 7 - 10х10 пъти по-силно от 5. Той говори за 30 пъти, което означава около 6.3, но понеже има изгода да всява паника и да изглежда загрижен за народа, използва думите "30 пъти по-силно".

18

Анонимен

преди 4 години

Още един дето не знае да смята.В Атина беше 5 по Рихтер,ако е 30 пъти по-силно това в цифри означава 150 по Рихтер.Ако обаче сметката е вярна,то планините ще потънат морето ще ги залее и ще се образуват нови планини.Тогава Албания и ние няма да съществуваме,нито другите континенти и земята ще придобие нов облик.Как се предсказва такъв трус?

17

Един

преди 4 години

Батенце, виж сега - скалата на Рихтер е логаритмична. Начи магнитуд 4 е 10 пъти по-силно от 3, а магнитуд 5 е 10 пъти по-силно от 4 и т. н. Земетресението у Атина беше с магнитуд 4.2, та 30 пъти по-силно земетресение ще е с магнитуд около 5.5. Та 5.5 е силно земетресение, спор няма, но в никакъв случай не е "унищожително", "апокалиптично" или другите високопарни приказки, дето вие журналятa ги обичате. Нема нужда от паника, пък читатели си набирайте с професионализъм, а не страшни приказки.

16

Валентин Тодоров

преди 4 години

За да бъдеш политик в днешно време се изискват две неша-да не знаеш нищо повече от тоталния минимум за вземане на някава диплома и за да си твърдо убеден,че границите на собственото ти невежество са граница на знанието на другите.Всяко изказване дори по съвсем елементарен въпрос на който и да е политик може да хвърли в потрес поназнайващите нещо по темата.В Гърция люля с 4.6 по Рихтер.По същия Рихтер 30 пъти по-силно е 4.8.Апокалиптичните започват от 8.6-9 степен-над 30 000 000 пъти по.силни.

15

софиянка

преди 4 години

До бургазлияБива ли такава злоба? Все едно аз да се зарадвам на прогнозите за рязко покачващо се ниво на световния океан.Да сме живи и здрави всички и дано се размине!

14

Анонимен

преди 4 години

Хората са загрижени дали ще иа или няма да има вземат мерки. Подготвят дежурни линейки, пожарни, спасители, екипи, армията. Дали да не разменим Радев с Илир Мета

13

Анонимен

преди 4 години

супервулкана на санторини вече 2000 години спи

12

аз

преди 4 години

То и аз предсказвам същото, *** дали ще стане след 5 минути или 5 милиона години няма да ви кажа.Също предсказвам, че от тотото числата ще са 1,2,3,4,5 и 6, *** няма да ви кажа в кой тираж

11

JJIvanov

преди 4 години

Zasega Океаните не желаят удари с цунами срещу тежко увреждани региони заради жестоко вредна техника попаднала вкл в Средизмно море с удавени хора. Визират смартфони телефони, автомобили, лични и банкови карти.Жестоки врагове ликвидирали живота в края на Палеозойската и мезозойксата ера произвеждат чрез хората тежко терористична декодиращо сканираща техника вкл холограмна.

10

Анонимен

преди 4 години

Написано е: умножаваше се злината на човека по земята и всичките въображения на мислите на сърцето му бяха само зло цял ден" (Бит. 6:5). Това бяха и гордост, и преситеност, и жестокост Останаха само осем души с неизвратени мисли и стремежи, които чуваха и възприемаха Бога: Ной и неговото семейство. Бог унищожи всички освен тях.