28

Хахаха

преди 4 години

Ей 28, оди в ЮК да видиш как е. Колко ще чакаш за операция... и колко пъти ще видиш доктор изобщо. Тъй че гледай да си здрав и сваляй шапка като видиш бг доктор.

27

Анонимен

преди 4 години

Имах познати трима.Една възрастна жена и двама мъже от които единя беше млад.с рак на дебелото черво.Повярвайте няма спасение.И тримата си заминаха.И с операции и без с лъчетерапии и какво ли не просто си обречен.С тия искуствени храни и този чернобил.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19На думи много си ербап, но когато го закъсаш здравословно в личен или фамилен план все до поУикУиниката тичаш...Когато някой изотвътре си го влече да е еди-какъв си, това дали е работник, шофьор, полицай, доктор, инженер, учител или чиновник са подробности. То се вижда и усеща по делата му и резултатите. Но нямах това в предвид!Опитвам се само да напомня, че колкото и да не ни се иска или вярва, 100% гаранция и Господ не дава. А личната ни оценка и самомнение са без значение..

25

Анонимен

преди 4 години

Откакто съдът "оправда" доктора, убил с незаконен пистолет крадец, докторята рязко си повярваха, че всичко им е позволено и са безнаказани.

24

Анонимен

преди 4 години

Викаш спешна помощ, идва ти като тоя *** писал по- долу, лекар препасал пистолет. Само шестаци. То като погледнеш Пепи Москов наркомана....

23

Анонимен

преди 4 години

Ако се разболееш по добре да се оставиш в ръцете на боготколкото да отидеш в българска болница.Там те довършват.Способни ,истински ,знаещи лекари имаше до 1989г.Но гепи ли те рака трудно ще минеш между капките.За лечение в чужбина са нужни много пари.Ако не бе влезнал в болница можеше да изкара 2-3 месеца ,най много полвин годинакоето си е пак нещо.

22

Анонимен

преди 4 години

Може и пистолет да са му вадили, ако го е посрещнал някой като галфона писал по- долу. И да е починал от уплаха.

21

До бтлг. лекар

преди 4 години

Имаш ли приятел психиатър

20

Анонимен

преди 4 години

Скоро не са ли били новородени по главите родните медици?Или бебета навряни в хладилници. И после невинни. Ми като не ти се лекува ходи на село да пасеш овцете, здравето не сме си го намерили на пътя.

19

ime

преди 4 години

коя е болницата и кой е лекаря.

18

Бълг. Лекар

преди 4 години

Не стига, че още благоволяваме да ви лекуваме, а и се оплаквате, вие се радвайте, че при тези мизерни заплати още си вдигаме зад ниците от столовете, за да ви обършем капризните нослета.....

17

До 15

преди 4 години

А и то точно политиката е от най-хубавите неща в живота - не работиш нищо, с харчиш милионите и милиардите на данъкоплатците.

16

Анонимен

преди 4 години

Да пази господ от среща с българското здравеопазване. Резултатът винаги е трагичен (за пациента, но той винаги си плаща на докторите за тоя резултат).

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Тия високопарни лафове ги разправяй на шапката ми. Всички знаем за какво става въпрос и сме се парили от родните докторя.

14

Анонимен

преди 4 години

И тоя човек умориха родните докторя, дето все хленчат за пари.

13

Анонимен

преди 4 години

Грешката му е била, че въобще е постъпил в българска болница. Там некадърниците сто на сто са му помогнали да види по-скоро Св.Петър.Но какво да се прави, рокерите като цяло са бедни и не всеки от тях има пари за елитните Истамбулски клиники, които изправиха на крака Фандъкова и Митьо Очите.

12

Анонимен

преди 4 години

Може и да не се хареса на някои от коментиращите по-долу, но понякога и въпреки, възможностите, болниците, напредъка на медицината и технологиите, личната отговорност, както и професионално изпълнената в техническо отношение операция, се случва човек да няма ден и да си отиде. Тъжно, но факт.

11

Е, сега!

преди 4 години

До Анонимен 14 Буги никога не е говорил за политика в предаванията си. Говореше само за музика и хубавите неща в живота. Не го принизявайте до вашите дребни душици.

10

Анонимен

преди 4 години

Няма да се учудя ако герберастията има пръст в смъртта му.Правеше ги на 2 стотинки в предаванията си.

9

Анонимен

преди 4 години

Почивай в мир, Буги!А ние ще слушаме "Край на залаганията"!Ще ми липсва "Бугитайм" сутрин... "Майкоооооо...."