130

лично мнение

преди 4 години

Volkswagen e проучил за всички държави от Източна Европа,също и за България. Не мислете,че не е обърнал внимание на това,че в България като цяло на малък % от населението се пада да има кола, дори в голяма степен е и лукс. Най-често е само една семейна кола,купена на втора употреба. Тия които се водят баровци, си купуват джип, а по бедните си карат москвичите. Казали си,, М-м и да направим завод в Б-я,някой ще ги купува ли нашите народни коли"? Не са предпочитана марка."

129

до 156

преди 4 години

Дори да е частна компания,това не означава,че там не работят и турци и второто което,ако си направят завода в Турция,винаги ще има немско говорящи служители и в Турция. Истината ,че никой не иска да инвестира в България,най-бедната в Европа и аз не бих го направил. Така че, не се сърдете на германците. Младите дори не са чували за страната ни.

128

Анонимен

преди 4 години

До погледнато реалноПогледнато реално VW е частна компания и не е нужно, да се съобразява с външната политика на Германия, не извършва никакви престъпления, като строи в Турция и никой, не може да им каже, къде и кога ще строят.

127

Анонимен

преди 4 години

До Я па я..!Защото нямат пари, а дори и да имаха, нужно е Ким Чимчин Чен Йен или каквото му е и названието, да стане накриво и да каже, че си приватизира завода ... все пак вьичко е негово.

126

Я па я..!

преди 4 години

Северна Корея е огромен пазар. Защо ли не искат завода да е там ?

125

погледнато реално

преди 4 години

Къде пък в новината изобщо швабите загатват България и че изобщо сме в някаква схема?Поднесена така новината излиза,че всички държави от ,, Източна Европа" са в ,,играта".Може би Германия, има допълнително условие към Турция,да не й праща мигранти и тогава да почнат да строят завода.Това се казва стратегия. НЕ забравяйте също,че в Германия живеят поколения турци дошли след Втората Световна и ако имат възможност да повлият на решенията на Меркел, ще помогнат на ,, другата си родина".

124

Анонимен

преди 4 години

А бе ей VW!Стига се подигравахте с нас и си кажете, че ще правите завода си в Турция!Ние сме лъгани,лъгани... че няма накъде повече!Нищо не може да ни учуди или разочарова от това,което сме преживели досега!

123

ekskurzovod

преди 4 години

Predi godina patuvan ot Turciq za Plovdiv s edin tur4in koyto si imal ceh za okolo 500 4oveka.I vika mnogo ama mnogo sam pi6man 4e investirah tlkova pari tuk. Pla6tan im nay mnogo it vsi4ki rabotodateli v sektora i pak ne im se raboti..........Proosto na balgarina mu marzi da raboti makar da mu se pla6ta kakto trqbva.te horata go vijda i znaqt i zatuy nqma koy da investira.investirat samo supermarketi koito da preberat parata

122

V

преди 4 години

При капитализма властта се сменя на 4 години и съответно хората на хранилка знаят че Тръмп рано или късно ще ги прати в частния сектор.А герб ни обясняват че комунизма се е върнал и държавната ясла може да е доживотна колкото и некадърен да си.При доказателствата срещу Горанов ,да не мой да го опандизиш ,значи Цацаров няма място на държавна ясла .Този човек е тежко некомпетентен .А защо до сега е бил там ? Кой го сложи за да махнем него ?

121

сминдух енд чесън

преди 4 години

И с Белене още сме в играта ... вече около четиридесет години и доста пари назад.

120

:):)

преди 4 години

а че бирата Загорка 2,5 литра се бутилира в Румъния това знсете ли го. А че Калиакра олиото вече се произвежда в Румъния и това ли не знаете.....Хвали ми се Бойко с немски цехове за части на коли в Бг. Смех, едни каки в Плевен сучат жица и правят инсталациии. Ама супер модерно нещо ;) за 600 левчета, шивачките взимат в Плевен повече пари

119

до ай сиктир

преди 4 години

Ще строи щото има кой да разбира от това производство, в Бг имаше ама ги нема вече у Видин. Избегаха, офъртеха и измреха. Нали Мишлен пробваха за Видин и нищо, сега са северно от Букурещ.

118

до V

преди 4 години

....Принципите на капитализма изискват само частния сектор да определя кой колко е квалифициран ...мъ много ги разбираш ти нещата, ама нали се сещаш че капитализъм без държава тоест държавен апарат нема нийде по света. Така че тез идиализми кой какво определял си ги разправяй на някой осмокласник в икономическа гимназия.

117

ай сиктир

преди 4 години

Ало журналята драснете между другото някой ред за един от големите производители на гуми в Япония "Toyo tires" дето ще строи завод в Сърбия май всички ни подминават, що така???

116

Анонимен

преди 4 години

Нека да видим на есен дали решението ще бъде полотическо или икономическо.Двете страни на един и същи медал, като накрая май ще бъде и двете.

115

Сандо

преди 4 години

аре на бас че няма да отидат в Турция! баба Меркел е кзала - НАЙН!

114

ivailo

преди 4 години

Борянче , помечтай си до септември...

113

V

преди 4 години

Принципите на капитализма изискват само частния сектор да определя кой колко е квалифициран .А герб се опитват да върнат комунизма.Като държат едни и същи по държавните хранилки.Тези хора тежко дегенерират и имат огромни претенции без покритие,а когато отидат в частния сектор почват да реват.Например Каролев.Беше съветник на тиквата за инвеститорите .Като го изгониха почна да реве че държавата му пречи чрез кетопостроенето да стане даскал (ОТНОВО ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА) а що не рева като беше на ясла

112

Анонимен

преди 4 години

"тази практика се е доказала във времето"Хахахах, да. Тази практика да се изнася производството към бананови републики направи една шепа хора в САЩ много по-богати и много хора в САЩ по-бедни. Обаче понеже този чичко от кликата на Станишев ще е от шепата на хранилка затова "тази практика се е доказала във времето".В България се оплакваме как политиците ни са предатели на народа, ама както виждате, и в Германия са същите лицемерни крадци.

111

K6

преди 4 години

Вече реших да си продам Фолксвагена чисто бизнес не купувайте тази марка , знам че поне 10 процента отива в джоба на султана и други 10 отиват за купуване на оръжия на аскера ,/