10

ЦРУ

преди 4 години

МЪКАааааа ! Абе тия от североазиятската ***....хем НАГЛИ...хем НЕРАЗБРАЛИ ...имаме си поговорка за такива наглеци - Ти не го пускаш в селото. то пита за къщата на кмета ...а и за жена му ! ЯСНО е КАЗАНО .руска газ в ЕС само с разрешение и спазване на правилата на ЕС !

9

Анонимен

преди 4 години

Банкя, манкя, герберасти или пасти, газ ще има. Тежките сътресения се отлагат за по късно. Я пак пророци и врачки да ни обясняват, колко бил умен Ердо, и как ще ни продава руска газ с надценка.

8

Цървул

преди 4 години

То от Москва изглеждаше че ние се молим,ама руските министри дойдоха да се молят за газопровода! Май някой не си спомня думите на Путин - ДОИГРАЛИСЬ...( Наиграха се)А ти не си българин в Москва,просто си руснак,роден в България...

7

ГЕРБ са СИК/ДС банда

преди 4 години

Руската бляда не бива да се допуска. Това е стратегически хид за икономически контрол и налагане на зависимост от руските помешчици. ГЕРБ се представят като про-ЕС, но са бивши ДС ченгета, днес пряко зависими от олигархичната мафия на Путин. СИК мутрата Бойко Борисов рапортува пряко на руски агент Гоце Първанов.България трябва да намери друг източник на суровини и да не допуска руско влияние на всяка цена. Руските бля-ди вече контролират на 75% от българската икономика чрез Делян и Амед свинете

6

Един от Северозапада

преди 4 години

"а пенсията с която се храниш сигурно директно товариш путин ти я дава ..."---Герберастки ***, тенсията, за която говорищ, този човек си я е изработил, опъвайки каиша като вор минимум 40 години и работил за тая държава. И доживял да види признателната държава, да и се откъсне от сърцето 200 лева на месец, докато Лили Винетката казва на 85 годишната баба, да се хване на работа, а да не реве само за увеличение. Да, права е-тя, Лили-за 6 месеца-3,5 милиона бонус от Баце.

5

Активист на БКП

преди 4 години

Абе то и завод за автомобили щеше да има...

4

Анонимен

преди 4 години

АхахахааааКво стана с храбрата Банкянска ми шка, която беше спряла 3-ъе руски проектаМай Големите началници ще му дърпат пак ушите

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Въпреки че ги е страх, ГЕПаджийте нямат шанс, защото без реализацията на този проект падат от власт. Сигурен съм, че всичко е договорено отдавна. Аз, като живеещ в Москва, много лесно разбирам, когато пристигне български министър да се моли за нещо, а в българските медии визитата не се отразява.... странна работа.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин и Ердоган благодарение на тях пак ще си имаме тръба въпреки тролуйбусите от ЕС. От ЕС получихме само корупция и африканска чума и хакнати сайтове и скъпи самолети. Евроатлантизъма е недоносчето.

1

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново. И преди любознателни участници по форумите писахме, че няма да позволят на Турция, да търгува с руска газ.