20

Анонимен

преди 4 години

До SalihТърсиш отговора за покупката на самолети в необходимостта да се пазим от някого, а това е грешната посока. Истинската причина е, че покупката на самолетите е необходима на американците, за да изтеглят малко повече от 2 млрд. от България. Една страна се контролира по-лесно, когато е бедна, така че те ще държат България вечно бедна, за да я държат послушна.

19

Анонимен

преди 4 години

Американците първо заплашваха със сериозни санкции. След като турците не им обърнаха особено внимание, заплашиха само с отказ от доставката на самолети ако купят С-400. Когато турците купиха комплекса, леко клекнаха и сега твърдят, че санкции ще има само ако активират комплекса. Когато турците го приведат в готовност и почне използването му, вероятно американците ще кажат, че санкции ще има, но само ако турците ползват комплекса в Антарктида. Еволюира непрекъснато пустата му американска позиция.

18

Анонимен

преди 4 години

Новите ни самолети ще са супер( когато ги произведат). С тях ще приличаме на катун с паркирана пред него "S" класа, а вътре боси чавета си бъркат в носовете.

17

Анонимен

преди 4 години

Индия е единствената страна, която е ползвала руски и американски самолети и те се отказаха от американските барутници Ако нещо стане наистина и ние можем да купим ракети само от САЩ за самолетите, което не е много удачно щото не се знае какво ще стане ако америка умре и ние умираме А който се въоръжава и от запад и от изток после каквото и да стане ще има избор.

16

Bad Company

преди 4 години

Су 57 е страотен. Има поне 10 000 клипа от руската пропаганда за него. На практика е един напълно провален проект . 100% ! Даже и руснаците се отказаха:)) Първо щяха да "поръчат" 600 бр. за войската. После станаха 300. После............180:)) Сега "последно" са ...........12 бр! Да, да, 12 броя! Искаха да лапнат паричките на индийците с това недоносче ама чалмарите им завиха шамар! Давай, ***, ти си! Мухахахах!

15

Salih

преди 4 години

Аз не разбирам защо има повече новини какви самолети ще купи Турция, от тези какви купи България?! Оставете я Турция. Тя я с американски, я с руски самолети ще се оправи. Но коментирайте защо вие дават милиарди за осем еф 16, които се сглобяваха в ескишехир през 87-***? Другото, турците са племе обградени от врагове. А вие от кого ще се пазите? Съседите са в НАТО, без Македония и Сърбия. Ако насреща са те, можеше и без старите ф-16ки. Не знам, питайте.

14

Анонимен

преди 4 години

Турция ще има су57, а България-дълг от 2,5 милиарда към американска банка.

13

Анонимен

преди 4 години

Който има пари, купи..

12

Анонимен

преди 4 години

Су-57 вече са стари и нямат да видят бял святр говори се за хиперзвукови изтребители. Това е изтребител, който се движи 5 пъти скоростта на звука с херметическа кабина и възможност да лети в Космоса дори, Русия дръпна много напреде във въоръжаването

11

Анонимен

преди 4 години

Обожавам такива новини. Те бъркат надълбоко в едно място на евроатлантиците

10

до 7 Bad Company

преди 4 години

Еееееххеее ! Ти си с празна кофа ! Ердоган ще си купи най новите и модерни самолети Су57 а не като тикварите от най старите бракми ф16

9

Анонимен

преди 4 години

Руските зенитно-ракетни системи С-400 са закупени от Белорусия, Китай, Турция.Руските авиационни комплекси поколение 4++ Су-35С са закупени от Белорусия, Китай и ... кой е следващият?.

8

Анонимен

преди 4 години

До ХахахахахахаТа какво общо има Су 57 с Ф35??? Сетих се! Както Москвича с Ролс Ройс........все са на четири гуми........

7

odpo

преди 4 години

Турция на Ердоган върви към Диктатура... Ама Белите Турци не са глупави, това ще му е последния път когато той и неговата ислямистка партия управляват страната! Той унищожава икономиката, тласка страната към изолация и нищо хубаво! Мисля че като му изтече мандата, Турция пак ще стане парламентарна държава и отново ще бъде свободна!!

6

Bad Company

преди 4 години

Ехааааааааа!! Е те сега е момента да му продадем нашите МиГ 29!! Давай, Ердо, две за лев!

5

Бай Шиле

преди 4 години

Браво човек с топки не като нашите ........

4

Хахахахахаха

преди 4 години

САЩ направо му го издyxaxa на Ердоган под вода, първо С-400 вместо американските Пейтриът, а сега Су-57 вместо Ф-35Никога не съм предполагал, че ще го кажа, но ... КЕФИ МЕ ЕРДОГАН

3

Анонимен

преди 4 години

Утре в Истанбул ще има демонстрация на бежанци. Те протестират срещу насилствената им депортация в Сирия, Афганистан и други страни. След увеличаващата се престъпност в мегаполиса, управляващите решиха да депортитат всички нелегални бежанци обратно в родните им страни. Истанбулската община отказа организирането на протест. Вътрешния министър Сюлейман Сойлу заяви, че полицията ще използва сила срещу демонстрантите. Утре ще бъдат мобилизирани жандармерия и специални части на различни точки в града

2

Анонимен

преди 4 години

Ердоганя ще купи нови изтребители последно поколение без значение от къде. БГ ще купи прахосмукачките от 74 година от Виетнамската война и то ако ги доставят щото може и да не ги доставят по някаква причина и пак да плащаме милиарди за да участваме във войните на САЩ.

1

ми така е

преди 4 години

Ердоган отказва да е лакей на САЩ!