42

Waffen SS

преди 4 години

""Кой ще бере ягодите в Шотландия,""я да видим,кой ще бере ягодите в България

41

бай Иван

преди 4 години

По пътя на тъпата логика стигам до извода,че източноевропейците сме по необразовани и вършим черната работа,докато бежанците от Афганистан,.Сирия и Ирак са инженери,доктори и професори и се заниават с " Глобалното затопляне".....

40

Анонимен

преди 4 години

Евроатлантистите да ги берат Меркел, баронеса Урсула и Юнкер и другите алкохолизирани евроатлантисти нали са загрижени.

39

пффф

преди 4 години

хайде стига глупости и лъжи. Идеята на журналистиката не е да дезинформира и всява паника, а точно обратното. Който е брал ягодите до сега, той ще ги бере и за в бъдеще -просто ще е с виза. Едно време така си беше, а за САЩ никога не е преставало да бъде.

38

Makedon

преди 4 години

Taka treba........ koga vi zinal gazot za angliski funti ... sakate BMw da vozite .... levovite ne gi sakate vi smrdat .....jagodi vo BEGETO ne sadite ke bidite robovi na zadnote manijaci

37

Жеков

преди 4 години

Та вие защо си мислите че ни натикаха в ЕС нас източноевропейците , нима страните ни да благоденстват ?Та защо си мислите че не е така и със страните от западните Балкани ?Богатите страни ще стават по богати бедните по бедни.Ще има ли някакви санкции за страните и фирмите които години си продават *** тук май никога и още и още не двойни а четворни стандарти има и ЦК-то на ЕК ги определя те определят и порциите мда !

36

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! 42Когато фактите говорят и евроатлантиците трябва да замълчат.....Но ч.у.м.а.т.а "проговори" в България - Факт!

35

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

*** няма как да го видиш на ягоди, брат. Нито пАкито, нито индито. Тая работа е ***, неприятна и е запазена от мистър Горбачов за нас източноевропейците.30 години след Перестройката в така наречения Европейски съюз стоките за Изтока и Запада са с различно качество, заплатите са двойно и тройно по-ниски тук, а всички ръководители на Съюза са западняци. Когато фактите говорят и евроатлантиците трябва да замълчат !

34

Анонимен

преди 4 години

Когато си тръгнат източно-еврейците ягодите ще поскъпнат двойно и тройно.Тогава само някои ще можем да си позвилим да ядем ягоди а останалите ще белите семки.КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА бе лумпеняци?!Имате си Боко, ручайте си *** !!Марш от Европа, *** такава.

33

Анонимен

преди 4 години

Чета заглавията в бг медиите и все повече се убеждавам че новините се пишат от психично болни и са предназначени за психично болни.разбирайте го както искатИ но в България не сте нормални !!!

32

Rrr

преди 4 години

До ТерсенетоАбе това е което спестяват бе кау...н спестяваш 300 паунда на седмица за месец 1200 пауда чисти, за 5 месеца 6000 паунда....не плащай наем а също ти се полага и храна....осигуровки и здравни ти се плащат от работодателя...т.е. имаш и стаж в британската система.

31

Хммм

преди 4 години

Товa е смисълa бе бонaци. Ще трябвa дa плaщaте повече скръндзи и полекa лекa ще се възстaнови стaндaртa нa живот. Ще спрaт богaтите дa стaвaт още по богaти, ще се върне отчaсти бaлaнсa. И нямa полу-хорa дa ви чифтосвaт грешните дъщери. Дa можеше и е Европa тaкa.

30

Димчо

преди 4 години

В казармата в 5 ч. сутринта все някой *** питаше - Кой ще бере краставиците?

29

Анонимен

преди 4 години

има много мужици които ще се навият за шише водка на ден.

28

Анонимен

преди 4 години

Еми, да си внасят Български ягоди!

27

ined

преди 4 години

Като няма кой да бере ягоди да садят индийски коноп - ще се намерят хиляди желаещи да го берат

26

G

преди 4 години

Малко ли мигранти лежат на помощи или те не работят. Че как иначе, нали да ни гости!

25

Държавен служител

преди 4 години

Вместо ние да берем ягоди и насила както при комунизма да бачкат всички ,за да не идат в Белене. То при ягодите всичко е насила,дали щото при капитализма,ако не береш ягоди ще умреш от глад в бг,дали при комунизма щот червените ще пратят в белене и в двата случая Андрешко усеща форма на принуда на бедното си жжалкко дуппеннце! Богатия се подиграва на бедния като му дава скапана работа за малко пари,а той сам става по-богат.Това го пише на храма на Хан Омуртаг издълбано в камък!

24

Булл

преди 4 години

Не ги мислете англосаксонците, те са хитри и мислят за държавата си, когато им потрябват роби от източна Европа, просто ще отворят пазара си подобно на Швейцария.

23

1234

преди 4 години

За да има паритет - предлагам англичани и шотландци, като не искат да берат ягоди, да дойдат у нас да развъждат прасета, че сега ние нещо го закъсахме. Как ние помогнахме с ягодите, сега е техен ред.