85

Анонимен

преди 4 години

Абе къде е Дебелия Банкянец бе ?Къде пак се скри, тая страхлива миш ка ?

84

1

преди 4 години

Не може да обвинявате бабата че не се е залостила добре и рома се е намъкнал вътре, същата работа е и с НАП, никой няма право да влиза там където не е поканен. Присъдите в случая трябва да са жестоки.

83

обективно погледнато

преди 4 години

До Ти да видиш..ТАКИВА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ, КАТО ТЕБ, ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ГЛАСУВАТ!

82

Я па я..!

преди 4 години

При соца никой не криеше личните данни и какво се случи.. ? Социализма падна.

81

Ти да видиш..

преди 4 години

Не харесвам ГЕРБ , но ме е страх от БСП. За кого да гласувам ? Моля помагайте.

80

Я па ти..

преди 4 години

До Кристиян Бойков 62 Луд си мой човек. Това ще ти кажа. И 100 милиарда да пишеш , твоята няма да стане.

79

Анонимен

преди 4 години

Вярно, наистина е "прос.тотия"!До сега трябваше да сме наясно с това, защо в информационната система на НАП бе допусната такава грандиозна грешка, кой е виновен за огромната побойна и кой ще отговаря пред българското население, че личните данни на всички работоспособни глаждани у нас бяха разкрити!Кекава администрация. Но то с калики, картофи, бръмбари и тикви е така.

78

Анонимен

преди 4 години

Къщичке, да ти го набия в кухия мозък....След подозрение можеш да сложиш И само въпросителен знак, без удивителен.

77

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.?!

76

House M.D.

преди 4 години

Колега, въпросителен знак се пише само и единствено след въпросително изречение. Във всички останали случаи се пише /според случая/ точка или удивителен знак. Ако беше подозрение, а не твърдение, препинателните знак би бил !? или ?!.

75

Анонимен

преди 4 години

до 79 А председателя на "Да България" обвинява Гешев и Цацата че са небрежни. Оня ден го гледах при Слави Трифонов да се обяснява.Скандалът тепърва ще се разраства.

74

ахаххаха

преди 4 години

До Анонимен ББ къде е ? От миналия петък не се е появявял по ТВ. Съмнително .....-----------------------------------------------------------------------Ми, обади му се, ако ти е мъчно за него. Или чакаш той да те потърси, както Болен Волен?

73

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 61 Тиквата изтърва държавата и Корделка е готова да я поеми с отворени обятия. Не ми се мисли какво ще стане , ако успее. Впрочем вече сме го играли това упражнение 3 пъти.

72

наблюдател

преди 4 години

Голям майтап ще падне, ако от следствието излезе резулатат или пряка връзка с Да България...Натам ми мирише работата!

71

Анонимен

преди 4 години

Един въпрос - цялата база данни е достъпна в Интернет на поне 5 места. Сега ако я изтегля ще нося ли някаква наказателна отговорност?!?!?!?

70

от. гл. шеф

преди 4 години

до. българия и цял свят. вписвамеви за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник10. продалжаватли съседите с лъжи и свойте на румен всички щеви заслепиме. и пакли румен ще вините. той бил казвал нещо за сенчестите това нее вярно. румен го гледаме и сменяме където и дае. румен нито сее ерчил нито е казвал. нещо. срамота вие нас да изкарвате че лъжеме.

69

House M.D.

преди 4 години

Защо в заглавието е написан въпросителен знак след твърдение?

68

от сидниАав$тралия

преди 4 години

Инъче аз се намерих в изтеклия дъмп, има ме ЕГН-то името финансовата информация, но няма адреса ми. Докато моите роднини ги намерих и адресите дори. Има и в кой от приватизационите фондове сте с ония бонови книжки вкл. ви има и адреса къде живеетеИма и адресите и ЕГН-та на чужди граждани станали българи, не знаех че ЕНГ-то им започва с буква. Обаче няма данните на непълнолетните. Има всички останали български граждани вкл. и заплатите. Пенсионерте също. Игралите онлаин хазарт също ЕГН име и т.н

67

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден каза че нямало да съдейства на разследващите и няма да отключат комповетена Кристиян Калинков.Сега пък щял да съдейства щото бил "невинен".Тоя сУпол се оплете като............

66

Калинките на ГРОБ

преди 4 години

Аз съм учредител на ГЕРБ, познавам се с хора от ГЕРБ, от властта и откъде ли не. Това е абсурдно. Защо бих си плюл на познатите, на приятелите и да нападам управляващите, каза Тодоров пред БНТ.