8

расате

преди 4 години

Прав е депутатът. БСП без свинско = мисията невъзможна!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Булгерия е подмандатна територия. Нормално е да не защитава интересите си. Но БСП нямаше да ги защитят също. Защото Булгерия е подмандатна територия и няма значение кой е на власт.

6

Анонимен

преди 4 години

Браво ! Тази "територия" е безполезна за човечеството ! Кога ще дойде и овчата чума за този *** народ ?

5

Анонимен

преди 4 години

Няма да ядете сфинско

4

Sicht Punkt

преди 4 години

Пълни глупости!Ще умре само ако бяхме комунистически режим. При пазарната икономика това е невъзможно, още повече, че ще обещетят големите животновъди. Всяка нова пазарна ниша бива Бързо запълнена. Ако има недостиг на свинско месо цената ще се вдигне, това би стимулирало животновъдите и производството би се увеличило до нормализиране на равновесието.

3

Йо-хо-хо

преди 4 години

Тия африканците кво ни внесоха!. А сега да видим Бойко, истински държавник ли е, да ги да внасят чума по нашите прасета! Гешев ще ги захапе, дано вкара Сорос в затвора! Но то и Иванчева му стига, да ги заболи по сороса! Тя е сородоидна, дано в затвора я превъзпитат! Как ще се отървем от тази чума не знам, но ако спрем достъпа на ***, постепенно нашите прасета ще се позачистят! Боже, дано за Коледа да са здрави, че да можем да ги заколим!

2

Анонимен

преди 4 години

Свиневъдството за тези ферми, със сегашните собственици вече приключи. Напишете колко години след като е открита чyма в свинеферма, там нямат право да гледат животни.

1

Хм

преди 4 години

Други прасета трябваше да бъдат евтаназирани,ама нейсе...