62

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Иначе плащаме тока на супер компютъра дето още не могат да го включат. Кел файда от супер компютър като в главите само компоти?

61

Сандо

преди 4 години

следващата данъчна декларация ще я подам направо в замунда!

60

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Не бях чувал за такава кибер защита. Вместо да сложим защити, ние арестуваме хора. Те оставили сиринето в гората, после защо свраките го кълват. Днес Самсунг пусна за S10 може би 50 сек. пач. и това за по-малко от година. А, тия от НАП дори си оставили сертификатите с изтекла дата. Е, това не е ли за затвор?

59

Анонимен

преди 4 години

Когато видя Директора на НАП да подготвя и изпраща писма на потърпевши граждани, ногава ще повярвам, че от тази агенция иманякакъв смисъл.Абсолютно реално и възможно е да се информират 4 милиона човека персонално, както е по закон. Предвид щата на НАП, това не би трябвало да отнеме повече от 40 дни.

58

Анонимен

преди 4 години

Вече нямам никакво доверие в тази институция , щели да звъннат , е аз как да разбера , че говоря с тяхен служител ,а не с някой друг ,който ми знае данните. Да пращат черно на бяло официални уведомления.

57

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

След 10 год сложиха защита вчера срещу DDOS Браво!!! НАП са за затвора.Кога и срещу SQLInj, clickjack, cross site script, Header Inj и така още поне 100 вида атаки. Всяка ИТ компания дава маса пари за имплементация на защита, а в БГ това било видиш ли изнудване.Google само за youtube дава всяка година за sec. paths по 10 милиона минимум. Гаргамелката въобще не и пука. Такива хора, които не си вършат работата трябва да бъдат уволнени. това НАП, ГАРГАМЕЛ, ТИКВА, КурАнов СМГто. Брюксел нещо?

56

Анонимен

преди 4 години

всъщност от изтеклата инормация става ясно не само че НАП не ни пази данните, но и създавам масиви от информация за нас, за които по закон няма право, което е фрапиращо нарушение на закона, и в момента вместо тази агенция да бъде изцяло закрита, и всичките и служители разследваним те ни баламосват с някакви приложения

55

???

преди 4 години

Много ми хареса числото189,че ако беше190 щях да се притесня.

54

Анонимен

преди 4 години

до Смях Да, все едно баба ми дето има някви пари в банка да се рови в сайта на НАП за да провери дали са й изтекли данните като тя даже не е виждала компютър на живо или телефон с интернет достъп.Тия от НАП са за разстрел!

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44Спокойно, хакерите(повечето)са идеалисти, говорим за истински хакери.Те са като Дон Кихот, борят се срещу несправедливоста в нашия свят.За обиновени юзъри едва ли биха си помръднали пръста.Виж да се ровичкат в секретни файлове, например ФСБ, НАСА, Пентагона за тях е краста.

52

Смях

преди 4 години

По закон ВСЕКИ, чиито лични данни са компрометирани трябва да бъде уведомен, и запознат с това точно кои негови данни са изтекли и кога се е случило това.НАП трябва да информират 4 милиона българи! Вместо това не прехвърлят проблема на потърпевшите, които трябва да проверяват в някакво приложение. Ами тези 3/4 от тези 4 милиона, които нямат достъп до Интернет, какво правят?

51

Анонимен

преди 4 години

По закон НАП трябва да уведоми всеки един гражданин, в писмен вид, за когото е допуснат изтичане на данни, ТОВА Е ! а не да ми се спотайват зад някакви приложения и шменти капели, а всеки гражданин, може да прецени дали това му е навредило или не и съответно да предяви своите искове за обезщетение

50

Анонимен

преди 4 години

В България дали има и 5 истински хакера?Много се съмнявам!А тоя е чист аматьор.

49

Анонимен

преди 4 години

Наистина е пишман хакер, обаче сега какво става - кой, как и защо ще използва изтеклите данни и дали това е само опит да се клати държавата или нещо повече.

48

Бай Евстати

преди 4 години

Анонимен 37Златни времена бяха...Анонимен 38То и аз на неговите години бях заровил нос в дебелите книги по цяла нощ и на сутринта опъвах коаксиалки из студентски градно чак след 15 години минал през Junior, Dev, TeamLмога да кажа че поназнайвам нещо за материятаехххКат бееме млади нещата беа по друго яче ;)

47

Анонимен

преди 4 години

до 42 То ако имаше как да се учи в училищата да ставаш хакер, то учителите по информационни технологии щяха да са такива - хакери.Хакерите са в друго измерение и правят милиони за фирмите в които работят, не да се занимават с простотии с на тоя тоя там...къв беше Кристиян дето го гепаха на 2-я ден.Голям хакер няма що!

46

Анонимен

преди 4 години

А цялата държавна машина е смях !

45

Анонимен 2

преди 4 години

До АнонименДай линк къде ти искат ? Катон не е пуснато приложението още ?

44

Анонимен 2

преди 4 години

До АнонименДай линк къде ти искат ? Катон не е пуснато приложението още ?

43

Анонимен

преди 4 години

Просто закрийте НАП, това е толкоз просто и логично ! Изцяло нова агенция, с изцяло нов подбор със задължително изискване досега да не са били част от тази умствено изостанала агенция, след като немогат да ни пазят информацията, нямат място в администрацията, ТОВА Е !