16

Ха-ха

преди 4 години

Браво Фандъшкова...браво....няма само ние по провинцията да имаме кметове ***...

15

Наблюдател

преди 4 години

Като видях името на Каролев, ми стана още по-неприятно.

14

Анонимен

преди 4 години

Когато прУвинциалиста види градски автобус всичко останало наоколо губи смисъли все едно са му пуснали старт на 100м с препятсвия.Особености на селското население в Бг.Юруш и послИ ............Оуууч.

13

Стар Софиянец

преди 4 години

Какво ще ти се случи ли? Няма да спреш така, защото за разлика от София навсякъде по света има паркинги, където да си оставиш колата - обикновено платени, но не винаги. Това е единия от проблемите в София - не се строят паркинги, а се застрояват съществуващите, презастроява се, а паркоместата намаляват непрекъснато.

12

Анонимен

преди 4 години

До Стар Софиянецняма и паркинги и култура на паркиране. Я спри в някоя нормална страна на авариики на главн булевард за 5 мин по наш тертип да си вземеш цигарки или за друга глупост да видиш какво ще ти се случи

11

До 10

преди 4 години

Има такава организация - нарича се ГЕРБ.

10

избирател

преди 4 години

От Варна съм/не че сме по добре/,но ще попитам глуповато?Имате ли организация "СЪСИПИ СОФИЯ" и Йорданка Фандъкова ли е нейния лидер?!

9

Стар Софиянец

преди 4 години

Значи са махнали трамвяая, който беше най-удачното решение. Фандъкова продължава съсипването на надземния градски транспорт на София и продължава да влошава организацията на движението и паркирането, заради което автомобилите в София изглеждат страшно много, а те са малко в сравнение с други градове в Европа.

8

Един

преди 4 години

Добре, че не е бил с тролей. тогава щеше да търси кабели :)

7

господинзаединден

преди 4 години

Тази отсечка от буквално 500м. няма да помогне с нищо на трафика в София, а просто сега се чудят от Общината за какво да я ползват, след като махнаха релсите на трамвай 6. Иначе всеки втори с телефон в ръка търси вече сензацията да щракне това го знаем всички.

6

Discovery

преди 4 години

Случва се да се обърка човек... да не го е направил нарочно... ся хем ще оплюят шофьора, хем ремонта, щото некой посссерко е решил да си щрака с айфоуня и да качва из нета....

5

Анонимен

преди 4 години

Да направят вратичка на оградата да не мъчат хората на спирката.

4

Анонимен

преди 4 години

Поредното безумно решение на Столична община. "Чисто новата бус лента на булевард "Арсеналски"" е има няма 500 метра, като тролейбусите я ползват и в двете посоки, а автобусите по линия 102 -само в едната посока. При такава организация, объркването не ме учудва.

3

Анонимен

преди 4 години

Е шофьор на рейс, едва ли е с високо ай ку.

2

Анонимен

преди 4 години

някак си съчувствам на шофьора, човек се заблуждава. Дано не го уволнят.

1

Анонимен

преди 4 години

Ограда на спирка ?Това може да се види само в Тикволандия.Фандъкова трябва да го патентова.