26

И ОЩЕ:

преди 5 години

ФОЛКСВАГЕН НЯМА ДА Е В ТУРЦИЯ, КАКТО ИМ СЕ ИСКА НА ПОДМЕТКИТЕ НА ПУТИН!

25

ХААХАА

преди 5 години

АБЕ ЗАЩО *** РУБЛАДЖИИТЕ, НАЛИ ТУРЦИТЕ СА ЛОШИ, А??? ХАХАХАХА

24

Хюго Бос

преди 5 години

До ПешоАми той подлудява наред. А ти какъв си не знам, че да заемаш странат ана луди ***. нали знаеш този как се намесва в нашите работи. Та на какво точно се рдваш?!

23

ПЕНКО

преди 5 години

ЕРДОГИ -ФОГИ , САЩ НЕ ВИ Е ПРОБЛЕМ !!! ТЕ ЩЕ СЕ ЗАЯЖДАТ -ВИЕ ЩЕ ГИ ЕБ.АВАТЕ И АЛА -БАЛА !!! ВАШ ПРОБЛЕМ Е БРИТАНСКАТА КОРОНА !!! ТРИ СТОЛЕТИЯ ВИ МАНИПУЛИРА ;ЕКСПЛОАТИРА /ГЛАВНО ПОЛИТИЧЕСКИ / ; МЕСИ СЕ В НАЧИНА ВИ НА ЖИВОТ -ПО -ТОЧНО -ОПРЕДЕЛЯ ВИ ГО И ИМА ТОЛКОВА АГЕНТИ В АРМИЯТА ВИ ,ЧЕ ЕША СИ НЯМАТЕ -ЕША !!!!!!!!!!!!!!!

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20 от другАма с отчитане ли ролята на средата (състояние, свиваемост, топлопроводимост, и т.н.) или да ги броим като частен случай?

21

999

преди 5 години

С 400 или Пейтриът - победител в надпреварата - С 400 !Ф 35 или Су 35 - очакваме с нетърпение резултатите от следващата битка !!!Между другото, стана ясно,че турските фирми които работят за Ф-35,след санкциите ще продължат да работят за турския проект на ТФХ-5 , понеже според Ердоган те вече са натрупали необходимия опит и знания !!!

20

999

преди 5 години

Юу еС Комеди :Обама , "направил е грешка и ние сега да я повторим ли да не я ли повторим" ?!От цялата сага е ясно, че : дали ще е "Ф" или "Су" - 35 ще има !!! Даже и "ТФХ" -5 ще има !

19

Анонимен

преди 5 години

До До 17А бе ти си егати и корифея! Ще те призная, само когато решиш на ум уравненията на Навие Стокс. Когато си готов, давай решението и онова, което си написал ще има тежест. Засега само бръмчиш!

18

Пешо

преди 5 години

Браво на комшиите. Подлудиха САЩ. Обичам да виждам задокеанските психопати безсилни. :)

17

До 17

преди 5 години

Човек, който харесва и одобрява Ердоган...явно има големи интелектуални пропуски.

16

Доко

преди 5 години

Много се кефя на Турция, играе си играта без да ги бръсне 2 стотинки, потоци, атомни централи, летища, мостове, ц400...заводи... И са супер.. Санкциите са незначителни, само за смях стават американците. Ердоган не е Бойко, да му щракнеш с пръст и да се е надупил

15

бай Иван

преди 5 години

Опозицията в Турция да внимават Ердоган да не се спаси от правосъдие,като забегне при Путин с някой АН- 24 превозващ ракетите.

14

Анонимен

преди 5 години

Ердоган сън не го хваща.Вече не спи при кадъната.Като падне от власт,директно в панделата барабар със зетя.Интелигенцията в Турция е против Реджепа.За него гласуват амуджите по селата,залъгвайки,че ще възвърне Османската империя.

13

Ф.С.В.

преди 5 години

Ердоган ще си го премести в другият крачол)) Още 2016 г след преврата ми беше ясно че Турция вече не е в НАТО !! Ама тогава ми слагахте минуси тук в форума!!

12

До 12

преди 5 години

Те си имат атомни бомби и са в пъти по-мощни от Турция.Така е, които няма атомни бомби е слаба ракия.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Да, да! Виждаме, че Ким Чен Ур ги бъзика колкото и както си поиска, а янките го наказват, като му казват "нашият приятел".

10

Анонимен

преди 5 години

Който се бъзика с Щатите, ще яде калая!

9

Анонимен

преди 5 години

До ПредложениеТия земи, дето на нас ще ги дават, защо са ни? Да ги завладеят мутрите, да ги бетонират и да ни съдират по три кожи, ако поискаме да видим Егея ли? Много са си добре в гръцко, все едно са наши. Поне по-наши от Черноморието.

8

Анонимен

преди 5 години

САЩ спират да предлагат Пейтриът на Турция.

7

ШахинЕнУджузОруспу

преди 5 години

Слава на свободен Кюрдистан!