120

Анонимен

преди 4 години

Фейк нюз Аrd пускат опровержение

119

Rock of ages

преди 4 години

Да вървят където си искат, въпрос на бизнес възможности. Това е. Важното е, че опитахме. Ще просперираме и без този завод, достатчно печени сме! Здраве да е!

118

Анонимен

преди 4 години

Волфсбург е градче по население, колкото Самоков. Но от шопи като в Самоков нищо не излиза. Ясно е , че тия хора в Германия са с качество. И знаят какво е пазар. А от самоковско тенеке нищо не става.

117

Анонимен

преди 4 години

Естествено че ще избере турция, по голям пазар и цяла азия!!!

116

Анонимен

преди 4 години

Аре стига лъгалаи с тоя Измир! Там има само некви *** палми.Завода на VW ще е в БГ. Всеки във Волсбург ще ви го каже .

115

Работещ българин

преди 4 години

Защо , в България не се правят електромобили?! Правехме електрокари преди 30 години ! Имаме опит,има специалисти ! Но няма инвеститор, който да иска да инвестира тук! Но защо ?!

114

Анонимен

преди 4 години

Техните "зелени" дали ще са против,както нашите паважни смелчаги?Или там стават зелени, след като изядат голяма порция бой и се съгласят с инвестицията?

113

Дядо от село

преди 4 години

Когато VW бе на оглед в България , всички медии го отразиха по 5 пъти ! А тази вечер , ще упоменат ли за решението на VW ,да избере Турция ?! Чудно ми е !

112

Анонимен

преди 4 години

До HHH-HHH"Песента на колелата" от Йордан Йовков

111

Анонимен

преди 4 години

Германската ислямска република ще инвестира с турската ислямска република. Нормално.

110

гласуващ за ГЕРБ

преди 4 години

Е как бе, нали имаме магистрала, защо не дойдоха да инвестират у нас? Будали. Имаме и стадиони, метро в София. Вождът каза, че нямало място вече на Софийското поле от заводи, сигурно за това са се отказали.

109

Анонимен

преди 4 години

От икономическа гледна точка не сме конкуренти с Турция за един и същ проект за завод. Това го раздухаха медии. Завод в София или Пловдив, е различен от завод в Измир. Най малко транспортната схема на 1000 авт. на пристанищен град, и такъв в центъра на ранина е достатъчна, за да се съобрази това.Не случайно Роувър бяха във Варна.А и не разбирам пазарлъка на големите инвеститори. От тях се очаква да инвестират, а те искат отстъпки. Големия за това е голям, щото може да си плаща.

108

HHH-HHH

преди 4 години

'А тъкмо такава работа беше по сърце на Сали Яшар и от неговите ръце излизаха каруци, които бяха същинско чудо: леки, като че сами щяха да тръгнат, напети и гиздави като невести, с шарила и бои, които грееха по тях като цъфнали цветя. Но най-чудното в тия каруци бяха звуковете, които те издаваха, когато вървяха. Като че в железните им оси беше скрита някаква музика. Как ги правеше Сали Яшар, един господ знаеше, но неговите каруци не дрънчаха, не хлопаха като другите коля, а пееха по пътищата.''

107

Анонимен

преди 4 години

Видяха, че тука управлява Баце и предпочетоха да отидат при диктатора Ердоган.

106

Анонимен

преди 4 години

До До 105Голем праз като си бил в Мениса.Кой то интересува това?Или ти требе да се изфукаш!

105

Анонимен

преди 4 години

Германците са направили сметка. Един от най-големите турски градове, анти -Ердогански настроен,цивилизован,с развита инфраструктура, близост на курорти- Айвалък на север,Чешме срещу Измир,Бодрум и Мармарис на юг.Помислено е за всичко.И ние можехме да сме,но мащабите са решаващи.

104

ПЕНСИЯ

преди 4 години

В Турция имат заводи фирми като Форд, Фиат ,Рено,Хонда,Хундаи,Тойота.Тежко товарни камиони произвеждат Мерцедес,Ман,Ивеко.В автомоболната индустрия работят над 55 000 души.През 2018 г. са произведени 1 687 000 автомобила

103

Анонимен

преди 4 години

Може да е всякакъв Ердоган,но няма съмнение,че прави много неща за страната си, намерил е начин как да покани и убеди завода.А нашите направиха ли нещо да привличат такива инвестиции,а подходящи промишлени зони покрай градовете имаме много.

102

До 105

преди 4 години

Бил съм в Маниса 10 пъти.Пий си бирата и се наслаждавай на живота.Не мисли за Измир и Маниса--))

101

Анонимен

преди 4 години

Та при сегашното крадливо управление кой би посмял да си хвърли парите и да строй завод.Нали ще го опоскат за нула време нашите айдуци.