34

Анонимен

преди 4 години

Алоооу...редакцията!Нас ни интересува от къде НАП ще извади 20 милиона лв.Лева или 20 милиона евро.Има разлика.Ние се досещаме от къде,но искаме да го напишете и ако ви стискада питате където трябва ЗАЩО!

33

Слепец

преди 4 години

Ех,Караджов.Значи започваш да мислиш, ,,че това не е единична атака, а целенасочена атака срещу работата на институции, коментира още шефът на Комисията за защита на личните данни.,, Ха сега се разберете с прокуратурата, дето вече е хванала престъпника, как докато е в ареста ви е ,,хаквал,, Вас на паркинга!?

32

Живков

преди 4 години

ЕГН може да ги сменят с нови европейски ЕГН. За адресите ще е много по-трудно защото трябват да сменят имената на всички улици. Имената на хората е невъзможно да сменят освен ако не направят нов възродителен процес Няколко милиарда лева ще струва на бюджета заради смяната на всички лични карти и документи за имоти и опашки пред МВР и кметствата. И така пак до следващото хакване. По-евтино ще излезе ако се махнат компютрите и електронното правителство и се върнат към хартиена система преди 1989 г

31

Шоп от дървените

преди 4 години

Не разбирам каква ми е ползата, когато мен ме ,,таковат,, а плащат на ,,Геле,, обезщетение!?

30

Анонимен

преди 4 години

Глобата няма да спре теча и теча си продължава и даже ще се увеличи, защото много повече ще си копират хакнатите данни. Никой не казва как ще анулират хакнатите данни за да са невалидни.

29

Rad--

преди 4 години

Много правилно, 24!Това да глобят НАП е все едно да глобят нас, всички граждани, които пострадаха! Ние ще платим глоба заради това, че са ни източени данните!Това наказание трябва да се поеме от конкретни личности.

28

Анонимен

преди 4 години

Глобата ще се плати с една счетоводна операция десен-ляв джоб. Никаква милост за грешника.

27

Анонимен

преди 4 години

Бате Бокооооо....понеже киберсигурността в държавата ти не е на европейско ниви....чакай новия доклад на ЕК хаха! Шенген няма да има докато си имаме тебеее хаха!

26

стига бе

преди 4 години

По малко заобиколен начин ни казват, че пак ние ще плащаме глобата на НАП.Защото бюджета им е пак от нас, но те сигурно пак ще получат бонуси по Коледа, а глобата ще е за наша сметка ... както винаги.Честито!

25

Анонимен

преди 4 години

Тези подиграват ли се с хората - глобата ще излезе от левия джоб на държавата, за да влезе в десния. Трябва да се потърсят конкретните виновни и да се накажат.

24

Анонимен

преди 4 години

Каква глоба, бе? На кого ще ги плати НАП и с чии пари?Аман от некадърност у нас! Аман от калинки, бръмбари, тикви, таралежи и всякакъв друг селскостопански инвентар!Да си плати от джоба лично виновният за теча на информация, а не от бюджета да ми плащат глоби, от парите на хората, които сами са ощетени от некадърността на управляващите! Подигравка е това!

23

Анонимен

преди 4 години

Глобата ще бъде покрита от бюджета на НАП и ще влезе в държавния бюджет. А след това от държавния бюджет ще бъдат отпуснати средства за НАП за компенсиране на липсващите средства.

22

Активист на БКП

преди 4 години

В държавата цари безхаберие ! Единствената грижа на властимащите е да се обогатяват чрез властта !!!

21

Анонимен

преди 4 години

По-големи ще са загубите в чужбина. За Шенген забравете и никой няма да приеме България ако не се знае кой с каква самоличност е в България. Дори ще върнат и визите за ЕС ако не се спре теча и не се сложи железна сигурност на данните.

20

Любомир Иванов

преди 4 години

Какво значи, че глобата ще бъде покрита от бюджета на НАП? А бюджета на НАП откъде се формира- от нашите данъци! Такова безумие/т.е. поредното от страна на управляващите/ няма и не може да има в нито една нормална страна/. Глобата ще платим всички ние, които сме потърпевши! За сетен път доказваме , че " няма такава държава", и толкова некадърно правителство!

19

Анонимен

преди 4 години

НАП ще глоби ГЕРБ, а глобата ще я платят всички тикволандци.

18

Анонимен

преди 4 години

20000? на всеки чиито данни са изтекли

17

Анонимен

преди 4 години

А какво значи да бъде глобен НАП? да вкарат 20 млн в бюджета през КРС и догодина да им ги върнат??Това е пълна глупост, тук трябва да има дисциплинарни уволнения и наказателна отговорност. Но за последното ни трябва и прокуратура.

16

Анонимен

преди 4 години

Любимито ми ... Хилиган ми разби оградата и го залових. В съда му казаха, да плати 300 лева обезщетение и го глобиха 1000 ... WRF веееве!!! Аз тая държава я не ще такава

15

Анонимен

преди 4 години

Държавата глобява държавата с нашите пари, които се връщат в държавата. Каква идилия.