33

Анонимен

преди 4 години

До 32И какво лошо има в повече частници не ми е много ясно?

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22сорос,либерастия,по-малко държава,повече частници...това общо има.

31

Анонимен

преди 4 години

идеята е по-лесно да се регистрират крадените коли, като платиш само на собственика на сервиза, а не на 10 човека по веригата ;)))

30

от сидниАав$тралия

преди 4 години

див комунизъм ви пеере вече. Тук в Сидни имам 2 гаража, мога да си преместя колата от единия гараж в другия като я разглобя част по част и я сглобя отново. И копче никой не може да ми каже. Не че ще седна да го правя, просто закона ДЕФИНИРА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ и точка. МПС-то е частна собственост върху. Много хора в Австралия си разглобяват колите за да правят какво ли не по тях. НЕ, защото нямаме пари, а защото сме фенове на колите! Всяка къща има "box". Някой дори си ИЗРАБОТВАТ СОБСТВЕНИ коли!

29

Анонимен

преди 4 години

На българина сега проблема му е, че някой щял да взима едни пари :)) не друго :)

28

Анонимен

преди 4 години

До 24Ела ми смени на пътя крушката на фара на Мазда CX-7 пожелавам ти успех.

27

До 16

преди 4 години

Не е драмата във взимането и даването на пари, нормално е щом ползваш някаква услуга да си плащаш.Дразнещ е начинът, по който се императивно се урегулира една съществуваща пазарна ниша и преминаването й от безконтролното и хаотичното управление до момента към предизвестен доброназорен абонамент само към определени фирми, както ще се окаже после. Под поредния заплакващо-благовиден предлог на: еди-коя си европейска директива или нищонезначещото на хартия повишаване на контрола, качеството, и т.н

26

за сведение

преди 4 години

В момента тече общественото обсъждане на проектозакона. Не драскайте по форуми несъгласието си,а на посочения имейл за обществено обсъждане(има го в портала за обществени консултации-намирате конкретно консултацията за този закон ) си казвате аргументирано мнението. Без обиди, без псувни, с аргументи-по закон са длъжни да обсъдят несъгласието ви. Например -пишете против нотариалните заверки при договорите за продажби на коли. Никъде по света го няма това!

25

Анонимен

преди 4 години

Някой пак ще усвоява. Нали по същата схема пуснаха "нашите" частни банки да събират такси във КАТ, МВР и в общините навсякъдеВлизаш в полицията или в КАТ и там те посреща банков клон със ценокразпис. всяка хартийка струва пари.

24

Анонимен

преди 4 години

Демек за изгоряла крушка на пътя, ще викам пътна помощ?

23

Анонимен

преди 4 години

До А междувременно....Ми да ама тук още работи по съветски модел от едно време и няма как.

22

Анонимен

преди 4 години

До 18Какво общо има соpос с цялата работа обаче не стана ясно :))))

21

А междувременно....

преди 4 години

В нормалните държави регистрацията както и прехвърлянето на автомобил купен втора ръка става изцяло по пощата. Плащат таксата и пращаш необходимите документи, и до няколко работни дена от сътветната институция ти пращат обратно новите документи на колата.Няма опашки, няма нотариуси, няма такива глупости.....По същия начин се сменят и личните документи и книжките като им изтече срока.

20

нотариални заверки

преди 4 години

БЕЗОБРАЗИЕ. И по новия закон продажбата на кола ще е пред нотариус. Никъде по света не е така. По света кола се продава с обикновен писмен договор, незаверен от нотариус!

19

Анонимен

преди 4 години

500лв за смяна на крушка. БРАВО! Ей това ще оправи страната! Спрете ги вече тия майстори-камикадзета дето си сменят гуми и крушки и бушони по пътищата и в гаражите. Да не говорим пък за нахалниците от КАТ дето видиш ли искали шпионски коли да проверяват. Тях както разбрахме може да ги съди само тоя отгоре. Смешна държава е това. И забележете, предлагат нов регистър да правят, пак с лични данни, на теб и колата, та да има още какво да изтича. За разстрел са тия хора, добре че нямаме оръжия.

18

Анонимен

преди 4 години

сорос държи на концесия БГ вие регистрацията на колите няма да я дадат на концесия. отворено ощество,мъртва държава.

17

избирател

преди 4 години

Глоби,такси!!!Индустрия?!Е те това е държава СТРАНДЖА!!!Хвала на оня в ,който си влюбен до уши друже!

16

Анонимен

преди 4 години

До ВанкатаНа вас каквото и да ви направят все няма да се доволни. Ама той българина си е селска душица как така някой ще взима пари :))

15

Ванката

преди 4 години

Ама разбира се, имаме си наши хора, нека и те понамажат. Сладка работа - държавата задължава собствениците на коли да са ти клиенти.

14

Кратун

преди 4 години

В Германия има свободни автосервизи. Ако искаш да си ремонтираш колата сам, можеш да отидеш там. Плащаш наем на час, срещу който наем ползваш крик и инструменти, а квалифициран механик стои на разположение за консултации. И това е много добро решение, защото никой не си хвърля мазните парцали под някой храст и не излива моторното масло в канализацията.