7

муспи

преди 4 години

Еврейския геноцид над българите след като приключи със свинете ще започне с хляба. Хлябът ще стане радиоактивен, и ще се внася хляб от турция. А всичко маже да се реши с лекота като се избият евреите.

6

House M.D.

преди 4 години

А Иван /военното министър/ ще бъде ли сред убитите или държавата пак ще работи по двойни стандарти?

5

Активист на БКП

преди 4 години

От ,,Козяк,, заповядват, ГЕРБ изпълнява !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Всичко идва от американските лаборатории за разработка и експериментиране с био-оръжия. България е заобиколена от тях. Въобще не бих се учидил ако и на територията на страната има такава. Идентични щампи на вирува заразяват и части на Русия , които граничат с Грузия и Украйна.

3

ivailo

преди 4 години

"Африканска чума" по свинете ... Явно това е плашилото което са измислили гербаджиите,за да унищожат още един отрасъл от животновъдството.

2

Анонимен

преди 4 години

Миналата година имаха наред овце,лодки крави.Тая година масово колят прасета.Догодина сигурно ще почнат и нас хората.Някой няма търпение територията ни да сеобезлюди и започнаха скоростно да унищожават храната ни.

1

баба мара

преди 4 години

и защо все в българия защо няма болести в испания и франция сега тяхното месоще се продава в търг вериги цената вече е над 8 лева миналата година избихакозите в Странджа сега козето сирене от франция и Холандия е над 25 лева