26

до 36

преди 4 години

Ами, един заподозрян си признал в мазето на участъка, че е на 35.15.7115 година е пътувал с престъпна цел с кораба Радецки от Сливен за Сандански! Сетне го ремонтирали, защото явно лъже!

25

Анонимен

преди 4 години

този инженер да си скъса дипломата , виждал е линукс само по филмите .

24

Анонимен

преди 4 години

Аз вярвам на това което каза МВР министър Маринов - атаката идва от СССР! Така ли каза - така!

23

АнонимеН

преди 4 години

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ Е НАБЕДЕН И НАТОПЕН ОТ СЛУГИТЕ НА ГЕРБ!!!НАШАТА ПОЛИЦИЯ ТАКОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА РАЗРЕШИ ЗА 24 ЧАСА!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Нямаше ли един скандал, при който се оказа, че в Кремал имали достъп до Информационната система на нашто МВР?

21

Анонимен

преди 4 години

Бе, това ми мина през ум, без да съм специалист! Нали трябва да спасяват положението! представям си го - както на Иванчева пробутаха пари, на това момче му пробутват файл.

20

Анонимен

преди 4 години

Въпросът сега е кой ще си сложи главата да свидетелства? Помните какво се случи с експерта, който имаше задача да възстанови информацията от повредените дискове на Цецомобила? Беше застрелян, шайката от ГЕРБ не си поплюва.

19

изнервен

преди 4 години

Някой си Светлин нещо си казал. А че момчето си приза всичко няма значение а? Или са го мъчили с електрически ток и нагорещени железа да си признае. Аман от ***.оти.

18

Анонимен

преди 4 години

Вече го помилваха като български вълшебник - Маг Бойков - Бойковият магьосник или Вълшебникът от НАП. Горанов още се противи, но ще се съгласи да награди Маг Бойков с награда за гражданска доблест от името на НАП.

17

ааа

преди 4 години

Прав си Наков. И какво следва от тук нататък? Нищо, кервана си върви, кучетата си лаят...

16

se

преди 4 години

Отвличат вниманието на обществото.Има сериозни проблеми които ги скриват.ГЕРБ и предишните мушмороци си правят взаимно мръсни игри а следват избори които са по важни от парламентарните.Ще има яко крадене след изборите от спечелилата партия и затова са тези циркове.

15

MR Robot

преди 4 години

Биб...биб...биб...биб...биб...биб...блоп.

14

Петър

преди 4 години

До АнонименГЛУПОСТИ ,ХАН ТЕРВЕЛ Е ИЗТРЕПАЛ С ВОЙСКАТА СИ И ЛИЧНО КЪМ 70 000 АРАБИ И Е ОБЯВЕН ЗА СВЕТЕЦ - СВЕТИ ТЕРВЕЛИЙ.

13

Анонимен

преди 4 години

21 Твърде много глупости си написал само в един пост!Така че вземи се запри!

12

Анонимен

преди 4 години

Хакерите ползвали Линукс..... пак сте гледали много филми май. Хакерите ползват това което работи най добре в зависимот от целите.Някой от най добрите хакери дори си правят собствени устройства със собствени операционни системи.Например тези които отключват и крадат луксозни коли, или източват банкови карти дистанционно.Нямате си идея какви специалисти има в България! Нашите крадци са известни по целия свят.Нищо не ги спира, и много градове по света са пропищяли от тях.

11

бай Иван

преди 4 години

Тактично,мистериозно,романтично и крминалистично ще заличат едни милионни задължения на новите милионери,създадени от БКП- БСП- ДС! Първо имаха проблем с агенцията по вписванията,а сега може би има агенция по ......изписванията ,внедрена в НАП !

10

Анонимен

преди 4 години

България е най-северната африканска държава.

9

Анонимен

преди 4 години

Мале,Мале тия съвсем оплетоха в собствената си неграмотност,то не бяха руски хакери,то не бяха родни вълшебници утре очаквайте новината че, извънземните са хакнали НАП!Ако не беше тъжно щеше да е смешно.

8

Анонимен

преди 4 години

Тя работата стана като вица от соца,където двама милиционери отиват на баня. Единият попитал дали банята циркулира и водата функционира.После поискал два билета за две лица.Другият го сръгал в ребрата и го попитал ,а дупетата няма ли да си мият...Та и тук,че руски хакери.Сега български хакер.Последва подпъхнат файл и т.н.

7

Анонимен

преди 4 години

ясно друго не съм и очаквал от режима, поредния фейк с цел източване на някой милярд от бюджета към фирма на герп