40

Жо

преди 4 години

А руснаците думкат атомните си бомби на остров Новая земля в Северния ледовит океан.

39

Константин

преди 4 години

После руснаци, корейци и иранци са престъпници според сащ?

38

Анонимен

преди 4 години

Малко след като е открита радиоактивността,са правени различни тестове на нисши растения и е наблюдаван растеж и се е продавала радиоактивна вода, като нещо стимулиращо. Имаше документални филми за това. След време,след като много хора били в контакт с по-силни лъчения умират,се разбира,че сякаш радиацията не е чак толкова полезна.60-те години съдържанието на тритий в атмосферата скача 10 пъти и малко се ограничават.И французите бяха съсипали не един и два атолни острова като Моруроа.

37

Диплодок

преди 4 години

Няма дума "атолоси"в българския език-правилната дума е "атоли"!!!Журналистката, сигурна ли сте, че сте завършили гимназия!??

36

Лайното си е лайно

преди 4 години

Дали ше е англисйко в америка, руско или еврейско, имат мин. разлика, хитри, нагли крадци, отровители на света, паразитират върху другите народи, като в същото време режат и своя клон. Според евреина той е по-умен и от Бог, те си го пишат в собствената религия, а империите ги имитират, и им се подчиняват. Докато един хубав ден природата не вземе своето. След това робите които ги хранят реват, нека реват, щом са прости водата ще ги погълне.

35

Анонимен

преди 4 години

Загубил си листчето за Хирошима, затова няма да споменеш.Дятлов е роден в Красноярск, впрочем.

34

Анонимен

преди 4 години

И каква излезе тя? След като 3 месеца, всекидневно и целенасочено бяхме облъчвани с това, колко са зле руснаците (макар, че чернобил го гръмнаха украинците и то случайно), колко са заразили с радиоактивни отпадъци света..... а се оказа, че демократините САЩ, дето лаят най-много, са облъчили света много повече и то съвсем преднамерено. За Хирошима и Нагазаки, дори няма да споменавам!

33

Анонимен

преди 4 години

Американския уран е полезен и вкусен,той е демократичен и има лечебни свойстваРазкажи повече, направи сериал.

32

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

31

Олег

преди 4 години

До Анонимен 31Да другари, колко ми липсва и на мен красотата на Маршаловите острови!Майната му на Йод131!

30

Анонимен

преди 4 години

Гледах документален филм за това място,наистина е много красиво и жалко,че е унищожено,също в документалния филм се разказваше за съдбата на много от войниците,които са заривали и са били без предпазни мерки и без предпазно облекло,без да знаят и без да ги предупредят за опасността от радиацията,много от тях умират,други се разболяват от рак,изобщо голяма трагедия.

29

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Американския уран е полезен и вкусен,той е демократичен и има лечебни свойства...не е онзи гадния тоталитарен руски уран който e отровен и вреден и не едемократичен а тоталитарен и използва кирилица

28

човек

преди 4 години

Въпрос с повишена трудност:Има ли аристократ, благородник комунист?Има! Пример за това е барон Манфред фон Арден. Роден в Хамбург, ядрен физик, работил за Хитлер по проекта за атомна бомба, в края на войната го харесват агенти на НКВД и го привличат да работи за Сталин. Става лауреат на Сталинска премия за заслугите си към СССР. Умира в Дрезден, по онова време ГДР.Разлика между нацисти, хитлеристи, комунисти и сталинисти няма!

27

Олег

преди 4 години

До Анонимен 25Няма сериал, в който да е показано как махайки усмихнато на мавзолея на 1 май 1986 година маките деца с цветята и бебетата в количките са поели под усмивката на Другаря Живков 10-тина микросиверта само на манифестацията. Разбира се няма сериал и за това как другарите в Кърджали са поели двадесетина микросиверта усмихнати с цветя махайки към някое величие от Градския комитет на БКП.Дето се вика - с новите имена към ново ДНК!

26

Анонимен

преди 4 години

Кога пускат сериал по този случай?Когато открият как да навържат в сюжет за Маршаловите острови задължителните за руското кино сюжети:1. Шпионин 2. Танк Т-34 сам разбива 100 танка Тигър3. Умирающ красноармеец моли да го приемат в Партията.

25

Анонимен

преди 4 години

Кога пускат сериал по този случай?

24

Анонимен

преди 4 години

Можеха да ги тестват и в Ню Йорк или Вашингтон, но там са къщите на богатите и политиците. В Африка и България и днес МВФ и световна банка тестват финансови бомби като валутен борд и банкови фалити, за да тестват резултатите от финансова мизерия.

23

Олег

преди 4 години

Вие тука от форума сте много загрижени за Маршаловите острови! Много милеете за тях! А що не милеете толкова за вас си дето вие и родителите ви са били облъчени докато са щъкали свободно на територията на НРБ?

22

Анонимен

преди 4 години

"Великите" сили през 20 век. са направили общо 2121 ядрени теста като 520 от тях са детонирани в атмосфета. Останалите са подземни и подводни.САЩ - 1032 теста.СССР - 727 теста.Франция - 217.Англия - 88.Китай - 47и др.Над 2000 атомни бомби са взривили изродитее мръ сни!

21

човек

преди 4 години

Айде сега!Пак ли под вола теле ще търсим?Под кравата го търсете, волът не ражда!