74

Анонимен

преди 4 години

време е да се изхарчат едни пари за киберсигурност.

73

Анонимен

преди 4 години

Това сериозно ли е? На 20 г. експерт по киберсигурност", най-много втори курс?

72

гг

преди 4 години

И заради пълния провал на държавата ще бъде провален напълно живота на млад и талантлив човек.

71

Анонимен

преди 4 години

Това е несериозно обвинение.От написаното става ясно, че от въпросното IP само е отворен файлът, който виси в Мрежата.Няма преки доказателства кой го е създал.Ама от некадърници - толкова.

70

Анонимен

преди 4 години

Не ти трябват и компютърни умения а трябва да имаш достъп до паролите. Само в НАП има сигурно поне 100 човека които имат достъп до тях и всеки може да ги копира. Просто НАП нямат контрол какво става в собствения им компютър и това се видя още преди 10 години когато пак имаше скандал за откраднати данни и сега го има и във военното министерство на Каракачанов когато 500 генерали са имали достъп до тайни без контрол.

69

ПроСоТо

преди 4 години

много просто:-Работата е там,че ВСЯКА ДЕСЕТА дума на властващите подметки е..ИСТИНА!!!!Те живеят в СОБСТВЕН,ИЗМИСЛЕН от тях свят,който впрочем създават "В ДВИЖЕНИЕ"..За това глупостите им са КРЕЩЯЩИ,а нашето мълчание-СРАМНО..

68

Анонимен

преди 4 години

всъщност това не е хакера, това е човек, който е отворил публикувания файл. Горанката каза, че ще задържат всеки, който отвори файла понеже били секретни данни. Та и за това са го задържали младежа. Иначе доказателства няма кой е пробил НАП. Но все някой трябва да задържат и да обвинят в нещо - 20 годишния ще свърши работа. Иначе оставки ли да подават? МВР очиларя да излезе да каже за руския емейл и за връзката със самолетите нещо? къде се покри тоя разбирач? шофьора на мафията

67

tek

преди 4 години

Момчето уж преди 2 години е било на 20?!? Сега още ли е на толкова? Пак нещо се замазва ситуацията...

66

Анонимен

преди 4 години

Много сте прости бе,кво плюете момчето като такова изобщо няма ,няма никаква кибер атака всичко е с цел утре Горанов ще каже ето че електронното гласуване може да се хакне от 20 годишен младеж ,по добре да си останат хвърчащите костинбродски бюлетини и да може *** да си остане на власт,и сега след тази фалшива новинка Б.Б ви се присмива как се самоизяждате един друг ама нали сте глупав народ и плюете момчето което изобщо няма такова,сега беше точния момент за тази фалшива новинка .

65

Solar Power

преди 4 години

Хиляди начини да се скриеш но не е направено ....

64

Анонимен

преди 4 години

Тази кибер новинка е заради електронното гласуване,помнете ми думите утре Горанов ще излезе по телевизията и ще каже виждате ли че 20годишен младеж може да хакне машините ,затова по добре да си останат хвърчащите костинбродски бюлетини да си пишат с химикалката каквото и колкото си искат гласове ,та затова е тази фалшива кибер новинка ама матриала е *** и се връзва на всичко.

63

Анонимен

преди 4 години

"Арестуваният хакер.." бил пробил МОН. Ключовата дума тук е "арестуваният". Той може и да е пробивал мон, ама не е доказано, че е пробил нап.Изобщо, как не ви омръзнаха тия сценки от селски вечеринки, бе ? Един се застреля с пистолет със заглушител в лявото слепоочие с дясната ръка, друг се самоуби с 2 изстрела в гърба с ловна пушка. Един избяга от затвора и една година се кри, докато не го гръмнаха по поръчка. И сега тоя набеден "хакер". Ми не ви вярваме, бе ! Мълчим си,но не ви вярваме! Точка

62

Иван

преди 4 години

МВР пикчърс пак надмина себе си.

61

да така е

преди 4 години

До ПроСоТоАма може и да е нает за ролятаКолко ли плащат?

60

Анонимен

преди 4 години

От сутринта в държавата е преустановена продажбата на електронни месечни винетки. Продават се само дневни и седмични винетки. Хаосът с тол системата в момента е пълен.

59

Анонимен

преди 4 години

До ами даПрестъпение е много по-тежко от влизане в чужд дом, шото са и данни на много хора и все едно влиза в много домове.

58

Анонимен

преди 4 години

Няма криминално досие.Според тях през 2017 г., още като ученик, задържаният е пробил защитата на сайта на Министерството на образованието и науката. Случаят тогава придоби и медийна публичност, като даже от ведомството поканиха младежа да участва в процедурите по опазване и съхранение на информацията,т.е. МОН го канят след като е арестуван. Както се казва няма коментар.

57

ами да

преди 4 години

До Анонименщото е кадърен.К'во странно има

56

Анонимен

преди 4 години

За такива фирми има специални разрешителни и лицензи и няма как ако е осъждан да работи, но явно МВР и Борисов пак не си вършат работата.

55

Хм,

преди 4 години

как да го напиша, че да не бъда изтрит? Искам да кажа, че затвора няма да му се размине, и че там няма никак да му е лесно. Така може ли?