262

Нищо случайно няма

преди 4 години

Национална агенция за укриване на приходите .

261

Анонимен

преди 4 години

чиста проба отвличане на вниманието. Кристиян Бойков е паци!според мен очаквайте информацията да изтече на локални торент сайтове или на пиратския залив (качена от истинския хакер или негови съучастници).отваряйте си очите, при възможност дръпнете я, запазетея на носител и нека бъде анализирана.да не се окаже, че индивиди, които забогатяват на гърба на народа са тези, които трябва да се притесняват от тази информация

260

Анонимен

преди 4 години

Познавам немалко българи, които избягаха само заради ГЕРБ. Хора с принципи, които не искат да работят нито за мутрите, нито за цоциалистите. Тикквата как си мисли, че ще върне точно тази част от "мозъците".

259

НА СЛУКА БОРИСОВ

преди 4 години

АКОГСА "УНИКАЛНИ МОЗЪЦИ" НАДАЛИ БИХА ОСТАНАЛИ ТУК.ПЕРСПЕКТИВАТА: КОГАТО СЕ ПЕНСИОНИРАТ "УНИКАЛНО" ЩЕ ГЛАДУВАТ С НИСКАТА СИ ПЕНСИЯ, А КАТО ЗАБОЛЕЯТ- ПРИ "НОВАТА"ЗДРАВНА РЕФОРМА НЯМА ДА МОГАТ ДА СИ "ДОПЛАТЯТ" БОЛНИЧНИТЕПОЗНАТА "ОСИГУРЕНА" ПЕНСИОНЕРКА СИ ДОПЛАТИ 3000 (3 хиляди) ЛЕВА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ ЗА"ЛАПРОСКОПСКА ОПЕРАЦИЯ "НА РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВОНЕ МОЖЕШ ДА СИ ДОПЛАТИШ - УМИРАШТА АКО БОРИСОВ НАМЕРИ ТАКИВА ТЕ НЕ СА УНИИКАЛНИ А" ПРОСТИ МОЗЪЦИ"

258

сминдух енд чесън

преди 4 години

Прав е ,властта страда от остра липса на интелект .

257

Свобода на Словото

преди 4 години

Иначе темата за завода на VW я замитаме под килима. Не е удобно да я коментира сега господин премиера, а и на журналистите им е забранено да го питат.

256

Анонимен

преди 4 години

До Бат СашоЩе видим Шенген през крив макарон с това некадърно и малоумно правителство. Европа знае всичко !

255

Бат Сашо

преди 4 години

"Уникални мозъци имаме" и уникална държава имаме,скъсаха да се хвалят какъв супер компютър ще правиме,а в същото време 20 годишено хлапе си хаква кажи речи поливината държава,абе немам думи тва като приказката "на гол тумбак чифт пищови"Нема такава държава!!!

254

Даскала

преди 4 години

Борисов я да си обираш партакежите и да изчезваш !Където видиш бандит каниш го в Групата си за престъпления!

253

ШибиРиби

преди 4 години

Бацееее баце, не хакера е на световно ниво а киберсигурността ви е на средновековно.

252

Да ви открехна

преди 4 години

Намирам информация всякаква. От лични данни в НАП до времето в което депутатите ходят в *** в парламента. Скоро очаквайте новината за 50-сте нови самолетоносача и 100 нови атомни подводници който България ще купи и ще попълни флота си в панчеревското езеро.

251

Приятел

преди 4 години

Бокича е уникален.Няма аналог в целия свят.И вече 10 години ни управлява и удивлява с елементарните си знания и безграничната си наглост.

250

Спасов

преди 4 години

Тайната че в НАП са некомпетентни и не работят вече не е тайна. Ура!

249

Лъжа и измама

преди 4 години

Парлама е всичко, вниманието на народа да се насочи към личните си данни, а не към сделката с Ф-ките. Или пък може да значи мълчи народе че ти отидоха личните данни". Което и от двете да е много странна е цялата тая помия.

248

Гейтс

преди 4 години

България е пълна с гей вълшебници политици. Те бяха забравили че в България има хора. Едно момче самоуко от Пловдив направи за смях стотици държавни айти "експерти" които по цял ден спят на бюрата си и вземат дебели пачки всеки месец.

247

мадона мия

преди 4 години

Пълно омаловажаване на ситуацията! Царят е гол!

246

Анонимен

преди 4 години

Пак станахте за смях пред Европа щом едно момче само на 20 г. ви направи на луди ,не можахте да опазите държавата въпреки че този народ ви плаща луди пари да пазите ,да работите за България.....Ще видите Шенген през крив макарон !

245

Анонимен

преди 4 години

Наш Бойко сега се пита дали за него са излезли някакви неприемливи за обикновеният гражданин данни като тези на лакомника Горанов ,дето и Доган и Пеевски и Борисов да се свети името им са разперили криле....

244

Щерю

преди 4 години

Абе, дума да няма! Тука уникален ром с резачка нелегално отрязва стогодишно дърво за секунди, а тия на Запад още секат дърветата с голи ръце...

243

Комунисти

преди 4 години

а ние имаме само сърпове и чукове