41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Ми вземи направи ти бизнес като си толкова знаещ. Ама веднага ще почнеш с оправданията, нали. В тази държава освен раздаване на акъл, друго няма. Всеки знае как да върши по-добре чуждата работа, но никой не върши своята.

40

Анонимен

преди 4 години

Въй как ще писнат Назначените от БСП другари милионери ... а уж левица ))))))))))

39

Анонимен

преди 4 години

шо пък само въглероден данък ?нека има и кислороден , и серен , и воден , и доматен и пластмасов , и книжен - абе направо ми вземи цялата заплата и да не се разправяме !

38

Анонимен

преди 4 години

До 38 вашия трaвecтит е путин то и името му само казва какъв е :)))

37

Анонимен

преди 4 години

И как точно Германия и БГ ще имат една и съща минимална заплата ?У БГ-то няма да остане ни един завод тогава .

36

Пенсионер

преди 4 години

Моля Ви и минимална пенсия, Госпожо Урсула фон дел Лайен.

35

Анонимен

преди 4 години

На тази "Лелка" и биха шута от Германия, щото за нищо не става!Не може да раздели на две магарета плява!!!!А, немският Бундесвер пропищя от нея докато беше Министър на Отбраната!!!Но, когато реши да прати немски воени кораби на помощ на уСраина в Керченския залив, на Баба Меркел и писна!!!Така я скастри, такова конско и чете, че тази Лелка повече не се появи никъде, а скоро след това й биха и шута от Немското правителство.Кви шъ ги "надроби" в ЕК е страшно да си представим!!!

34

Доктор Сър Пичук

преди 4 години

Това нашия травестит Урсула ли е, който често кисне на площад Македония в столицата? Ако е така честито издигане в йерархията на ес.

33

Fate

преди 4 години

А 300 лева пенсия не обещава ли ..за 800 дни . Петролни левчета от черноморските залежи?

32

Търтей

преди 4 години

Не искам да работя мило ленчеле

31

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ви кажа че над 90% от българските бизнесмени са абсолютни некадърници!Голямата част от бизнесмените просто не могат да измислят нищо стойностно което да предложат на европейския пазар. Не могат да правят иновации и качествени продукти които да са конкурентни. А иначе целия пазар на ЕС е отворен за нас! Стотици милиони потенциални клиенти повечето от които със висока платежоспособност. А ние просто нямаме какво да им предложим. Това е корена на проблема в Българската "икономика".

30

До 29

преди 4 години

Уффф, да имаше начин да отидете на "свобода" в Северна Корея всички мързеливи, рушащи и вечно хленчещи кратуни, за тази обречена бг територия можеше да има няква надежда. Но вместо вие натам, прогонвате всички работливи и кадърни към "поробената" Европа, и оставате на свобода тук да си вихрите магариите!

29

Анонимен

преди 4 години

Минималната предложена сигурно ще е два пъти над средната у нас. :D

28

Анонимен

преди 4 години

При сегашните пазарни реалности и възможности един бизнес в ЕС (независимо от държавата) ако не може да си позволи да плаща поне 1500-2000 евро на служителите си то значи тоя безнес е по добре да се закрие на момента защото той така или иначе ще фалира до няколко години и само ще загуби времето на всички участници в него и най вече парите на акционерите.Щем един бизнес не може да плаща заплати значи няма растеж! А щом няма растеж фалита е въпрос на време!

27

БГ бизнесмен

преди 4 години

Веднага всички на протест пред ЕК! Заплати ще ми предлага!

26

Моуриньо

преди 4 години

Това с минималната заплата трябваше да стане много отдавна. И да е популизъм, голяма работа. Политиката винаги се е правила с популизъм. Проблем е, че с нарастването на заплатите, в нашата пробита *** Бг ще скочат и разходите.

25

За Юнкер до Жевот

преди 4 години

Защо да Не Гласуваме Юнкер до Живот като Ким Чен Ун и Си Дзинпин, все пак ЕС е по-тоталитарен и комунистически от и от Северна Корея и Комнутистически Китай!!

24

до 27

преди 4 години

именно, само 0.0012%, тези 3% от 0.04% са генерирани от човешка дейност, това си е пренебрежителна 0, но затова Измамата на Хилядолетието им носи Трилиони откраднати от народа!!

23

Анонимен

преди 4 години

Сега разбрахте ли защо ни лъжат за "климатичните промени"?Защото искат да ви вземат парите.Затова и въвеждат данък за СО2.Нищо че СО2 е само 0,04 процента от атмосферата и че само три процента от него са заради човешка дейност.

22

Стратег

преди 4 години

Целта на Ур - сула;))) е да обещае какво ли не, на социалистите на Сър Гей, за да припознаят в нея, своят Тимерманс. Най-паче губещ от всичко е шшшпицен-кандидатът на Кратуната;))) А и Зельоните ще намажат от данък "въглерод". Абе на всеки по нещо;))), да я изберат, па после... нищо;)))