14

stoian traikov

преди 16 години

ha,ha, ot vsi4ki tuk sao edno ov4ar4e se iakaja polojitelno, sigurno e lapnalo pokrai Sofianetцa

13

преди 16 години

И това, ако е новина..................

12

Mariana

преди 16 години

Не съм и очаквала друго.Как някой политик или бизнесмен ще влезе в затвора?Те затворите са за кокошкарите от простолюдието.Новина щеше да е ако не беше оправдан!

11

преди 16 години

ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ

10

седесар

преди 16 години

Браво на "Синя София"- отърва се. Нали Софиянски беше черешката върху сладоледа на демокрацията. Лъгаха ви като последни бунаци по митингите и си пълниха гушките. Няма сини, чевени, пембени има само две партии- хитреци ***.

9

преди 16 години

Българският съд още веднъж успешно доказа пред света, че България не е държава!

8

Kolega

преди 16 години

Ajde pocherpi po tozi sluchaj kmete....vkaral si ot trojkata ili kakto e moderno da kazvat bivshite ti podchinenni - "zagasil si oshte edin pojar" ;)

7

преди 16 години

Сега спокойно маже да се кандидатира за кмет.

6

преди 16 години

Голяма новина, нема що... Пишете че някой изедник е осъден и е влязъл в затвора - те това ще е НОВИНА

5

blago

преди 16 години

В Бьлгария адвокатите могат всичко. Те имат голямо лоби в парламента и законите се тьлкуват по най- различен начин - всичко зависи от захранването на сьдиите и красноречието на адвокатите !:) Затова всякакьв род престьпници и мафиоти си живеят както си искат и за тях няма закони. А управниците се хвалят с липса на престьпност- всички са добре, само хората дето се спасяват с емиграция. Няма никаква светлина в тунела. Погрешно сме мислили , че влизането ни в ЕС ще наложи истински закони и истинско правосьдие!?

4

преди 16 години

хаха ,че да не би някой да е очаквал Софиянски да влезе в затвора ,голям оптимист ще да е бил,все пак сме в България ,да не го забравяме.

3

преди 16 години

Браво на Софиански !!! Пича или е абсолютно невинен или си е ипекъл добре работите, щото ако имаше и тришичка за която да се хванат - щяха да му разгонят фамилията. Жалко само че не се кандидатира пак за кмет на София, че да размаже фазона на "генералите" и разните други измислени смешници , щото Софиянски бе единствения кмет до сега който е направил много добро за града ни.

2

преди 16 години

Пак ще ви се усмихва,нали от царя всички се научиха на позитивно мислене,а вие се ядосвайте като нямате работа! Той има пари да купи дори и тая Доковска,дето само далавераджийски дела гледа и винаги ги оправдава! Халал да ни е с такива адвокати! Има да чакамееее правосъдие,на мук!

1

Руди

преди 16 години

Голяма изненада, няма що! Всички очаквахме да го осъдят ефективно. Ха-ха...