36

Анонимен

преди 4 години

ми не знам за Куба, ама приятели руснаци, след като използваха бдж, казаха:Спираме да се оплакваме от руските железници. Та така...

35

VIP

преди 4 години

Лъч положителна новина, на общия фон.Да им е хубаво на кубинците. Нека им е хубаво. Пожелавам им го. А десета снимка е просто прекрасна. За момент си пожелах да живея при тях.

34

Наблюдател

преди 4 години

До Анонименпривет от ГерманияМного са ти грешни разсъжденията за живота в Куба, но понеже си в Германия ти е позволено. Да, не са големи заплатите, но данъци нямат /освен занимаващите се с дребен бизнес/ топлофикация също, токът, водата и телефоните са стотинки, образованието и здравеопазването са безплатни и на високо ниво. Лекарите са наистина загрижени за здравето на хората, а поликлиниките работят денонощно. Храната е естествена и евтина и дано дълго се запази такава.

33

Анонимен

преди 4 години

До германския турчин:Стига ни засипва с глупости от германската ти катакомба в турския квартал.Ако ще сравняваш Куба с нещо, сравнявай я с Хаити. Същото местоположение, същите хора, същите природни ресурси.

32

Анонимен

преди 4 години

Аз съм дърт, видял съм много свят през живота си и мога да ви кажа едно нещо.Най-важното е да живееш с приятели и хора, които те обичат и уважават. Така е с повечето от хората в Куба - когато ходих преди 2 години бяха безгрижни и прекарваха времето си много по-приятно от най-големите милионери в САЩ.А дали ще пътуваш с модерен влак? Колко пъти на човек му се налага да пътува с влак през годината?За съжаление Куба май е тръгнала по българския път.

31

Анонимен

преди 4 години

привет от ГерманияЕдин разумен човек веднага ще си направи извода ,че в Куба животът е ад под небето ! Заплатата им е меоду 15 и 20 евро ,а цената на билета в двете посоки е 7 евро ! Все едно аз с моята заплата от 1500 евро да платя билет отиване и връщане с цена 500 евро от единиякрай на Германия до другия ?! Да ама аз пътувам в едната посока за цена 30 евро и за връщане 30 евро , сметнете колко билета отиване и връщане мога да си купя с 1500 евро ?!

30

Анонимен

преди 4 години

В Куба сега , а у нас след още 40г

29

Анонимен

преди 4 години

Как ще ги стигнем кубинците?

28

kawasaki ninja

преди 4 години

И кубинците ли дръпнаха пред нас? Баси...

27

Анонимен

преди 4 години

привет от ГерманияЧе влаковете в русия не се различават по нищо от кубинските влакове ! Влезте в ютуб и гледайте клипове за русия ! А тази цена на билета от 7 евро е непосилна за кубинците защото това е 1/3 от заплатата им !

26

Анонимен

преди 4 години

Значи Куба е преди нас!

25

Анонимен

преди 4 години

Много Американофилчета тук бре! Какви българи сте вие?! Служите на американския шовинизъм и империализъм . Едва ли се усещате! Достойни сте за съжаление!

24

Само питам

преди 4 години

А, в България кога?

23

опетков

преди 4 години

До Sinema gugu Послъгваш и то не малко. Сименсите са си нормални влакове. А да не забравяме и кой ги купи. А скоростта на кубинския влак е колкото нашата. Нашето БДЖ е типичен пример за държавно социалистическо предприятие-бездънна яма за кражби и злоупотреби. Но все пак за разлика от кубинците имаме по-голям избор-лични автомобили, автобуси и велосипеди. Тук-таме каруци и коне. И въпреки това наистина е срамно едни мижави 450 км да ги изминават нашите влакове за 8 часа.

22

Анонимен

преди 4 години

А ние за 40 години още нямаме нов влак и май още доста ще почакаме...

21

House M.D.

преди 4 години

Нов влак или само нови вагони? Уточнете се.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11 2016 година - Предаване на Карбовски - 1621 закрито училище в с . Недан - Павликенско .

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен При комунизма е така - КИТАЙ 1 !

18

aa1830

преди 4 години

До 3 Ха-ха:София Бургас 4 часа с кола, ама преди ББ беше минимум 6.

17

Анонимен

преди 4 години

Русия е изостанала страна!