51

Анонимен

преди 4 години

Чудесно е ако това се случи!

50

Анонимен

преди 4 години

А гадателите как ще обяснят, че във Франция миналата седмица беше 45 градуса, а в София около 25

49

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо няма да ни трябва парно, а то е най непосилно за днешните пенсионери.

48

Анонимен

преди 4 години

До До 28Разбира се, че ледниците поглъщат слънчевата енергия - защо иначе ще се топят. И отразяват също - албедо се нарича. Критичната точка не е измислена от "екоталибанска секта", а е продукт на високотехнологични научни изследвания. Глобална програма по извличането на CO2 от атмосферата не се провежда по много причини. Въобще се съмнявам, че е възможно при сегашното техническо ниво. И ако предприемат нещо подобно, си представям как ще реагирате, щом сега така се вълнувате.

47

...

преди 4 години

Епа това затопляне заедно със нарастващо население! Епа очакват ни мноооого интересни времена! Но една древна Китайска поговорка гласи: Да не дава Господ да живееш в интересни времена! Та така драги ми смехурковци! Абе може да се каже, че тия дето сега са на 20-30г със сигурност ше го усетят четвъртития! Аз се радвам, че няма да съм жив до тогава! Но децата ми ще са!

46

\m/

преди 4 години

Интересно! А Скопие сега е като София преди 25 години, що касае баничките и кабапчетата нарицателно казано. Храната е СУПЕР, като в България преди 25 години.

45

Курвислав Уруспийски

преди 4 години

След 30 год. няма да съм жив, та...хич не ми пука

44

Анонимен

преди 4 години

Ако мислите ше акотаксите и данъците на автомобилите правят нещо или се харчат по темата ...

43

Анонимен

преди 4 години

София щяло да станИ Скопие?!?!WTF?!?!Може ли да ми кажИтИ, как е в Скопие щото не съм от провинцията?

42

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте да режете горите и климата ще ви поднася все по-големи изненади.

41

Не, няма да стане

преди 4 години

нивото на световните океани се покачва постоянно. Още малко и Гълфстрийм ще спре. А това значи че на север ще стане бая студено. В Лондон например редовно ще си вали сняг зимата. Стокхолм не мога и да ги мисля.А при нас все по нестабилен климат. Както последните две години. Вие тази година лято видяхте ли?А миналата до началото на август? Тука вече сме с дъждовен сезон,а не лято

40

Анонимен

преди 4 години

До До 31Може да се съмнявате, но да твърдите, че нещо е пълен абсурд, е несериозно. И от какъв зор трябва да стане джунгла? Кои въздушни течения и откъде ще я докарат тази влага точно тук. И къде виждате тук Амазонка?

39

Анонимен

преди 4 години

До До 31Пороища на север от стара планина и в планините както и пустиня в южна България и в София както са Тексас и Аризона в САЩ.

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе може да сравнявате антропогенното замърсяване по време на индустриалната революция и сегашното - мащабите са принципно различни. Никой не отрича климатичните промени през геологичната история на Земята. Просто сега промените настъпват по-бързо и не могат да бъдат обяснени единствено с естествени механизми (тава се изчислява и моделира). И "самозваните експерти", както ги наричате, са също учени, както и тези, благодарение на които знаете за съществуването на ледниковите периоди.

37

До 31

преди 4 години

Там е работата, че ако температурата на територията на България се покачи средно със 3-5 градуса, тук няма да е пустиня, а амазонска джунгла, ще вали като изведро, може да ни удрят и урагани от време на време, може би торнадо, но не и суша, това е тотален абсурд.

36

ззз

преди 4 години

В тази връзка може да се окаже, че много по-лесно е да се охлади планетата (от локално събитите с последица от години) отколкото после да се затопли.Примерно миниледниковия период през 15 век (убил милиони хора) най-вероятно е бил в следствие на изригнал вулкан.Т.е. сравнително ЛЕСНО може да се свали температурата, но последиците няма да са ясни.

35

До 28

преди 4 години

Ледниците поглъщат слънчева енергия? Ти сериозно ли? Няма такова нещо като критична точка и необративо затопляне, това са екоталибански секта бръщолевения. На Земята има цикли, климата не е константа. След като проблема е толкова сериозен, защо няма глобална програма за извличане на СО2 от атмосферата?

34

Чикън

преди 4 години

Екомафията сплашва. Плащайте за всичко екотакса и вярвайте, че някой прави нещо.

33

Анонимен

преди 4 години

Глобалното затопляне е ПОРЕДНАТА ИЗМАМА измислена от международните банкери за да събират още един данък и за да си продават "зелените" технологии. Интересите са огромни, става въпрос за трилиони долари.На практика няма реална промяна в климата. Има си естествени вариации на температурите и валежите. Принципно климата на Земята зависи от активността на Слънцето защото то преминава през различни периоди на активнос и слънчеви изригвания.В миналото е имало и много по топли и по студени периоди

32

Анонимен

преди 4 години

След 50 години *** няма да го има.Ще има само пържоли на грил от ***.Ще се печете в Ада, скапаняци.Искате Бойко на ви Ада !!