15

Мл.

преди 4 години

Татарите са европеиди по дефиниция,както са и турците- понякога има някой черен между тях или някой жълт,но правилото е едно: оригиналните етнически татари приличат най-вече руснаци и много по-малко на Българи! Българите живеят на юг от тях,мразят ги и говорят Български като нас,макар че че 2000 години не са живели на Балканите!

14

Мл.

преди 4 години

Всички татари са европеиди- такъв е произходът на всички тюрки- затова Казанските татари не са наследници на Волжка България,а нейни унищожители заедно с руснаците!

13

Danyor

преди 4 години

Население на Крим по националности:Руснаци -58,5 %Украинци- 24,4 %Кримски татари- 12,1 %Татари- 0,5 %Белоруси- 1,5 %Арменци- 0,4 %Други- 2,6 %

12

Петров

преди 4 години

Имало едни американски пари за взимане- дай да спретнем няколко протестъра.003

11

Боби

преди 4 години

Кримски татари при Украйна - ни звук ни вопъл ни стонКримски татари при РФ - Свой собствен ОФИЦИАЛЕН език, Официални документи издавани на Татарски език, Право в училищата да се изучава БЕЗПЛАТНО Татарски стига да се събере мин бройка ученици. Държавата финансира реставрация на Татарския еквивалент на Царевец или Плиска/Преслав. Собствени Татарски медии. Държавата финансира Зоните засегнати от спирането на водата в Крим а там живеят предимно Татари за да сменят отглежданите култури. Проест 25 ч

10

Анонимен

преди 4 години

Отделни екстремисти от средата на кримските татари, които са само един от малцинствените етноси на Кримския полуостров, са може би единствената организирана група, противопоставила се на руската пролет. Те спяха водата за Крим. Те разрушиха опорите на високоволтните линии и оставиха Крим на тъмно.

9

Анонимен

преди 4 години

Казанските татари нямат нищо общо с кримките, които са близки до монголците като генетика. Казанските татари са европеиди и много приличат на нас, защото са потомци на волжските българи.

8

Мл.

преди 4 години

Татарите навсякъде са едни и същи- турски народ,коренно различен от Българите!

7

Анонимен

преди 4 години

5, татарите са два вида - кримски и казански и се отличават.

6

славянин

преди 4 години

Варягите са прочистили Крим от българите и всички крепости и стари къщи са с български основи .Последните чистки са през световните войни като враг советов. Най дълго преживяри са татарите оцелели през Османската империя но руснаците -варяги чистят до дъно за благодарнос за дадената им ВЯРА и ПИСМЕНОСТ..

5

Втора легия

преди 4 години

Грузинския zzzzzzig. Аннин защо не реве за душевните си граници?????!!!!!!

4

Божият син

преди 4 години

Ерджо мълчаливия, интереса клати fee. Са, забрави за братята си!!!!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Юнкер алкохолика също да иде на протест пред Кремъл да подкрепи татарите да вземе и баба Меркел и баба Урсула със себе си.

2

Анонимен

преди 4 години

Не за дискриминация, за разселване в Сибир са!

1

Диабло

преди 4 години

Кримските татари, деградация под влияние на алахата.!.