55

Анонимен

преди 4 години

А нашата мутра-пожарникар дава само напред с широко отворени бузи. За това всеки му го набутва. Ама май му е най-хубаво в Анкара и Инстанбул при бат Ерди.

54

АДАМ

преди 4 години

мале тиквата и ккумявката колко са жалки и прости не е истина:)

53

Анонимен

преди 4 години

Не е дал на заден. Просто е згънал боко в кръста като пушка двуцевка. Никой не се занимава с толкова елементарни и безгръбначни хора като нашия вожд.

52

Зозо

преди 4 години

Милошевич чрез югоармията прогони шиптърите в Македония, а от там трябваше в България да пристигнат според сръбския план. Добре, че Костов им построи лагер и ги хранеше на територията на Македония. Искаха пак да ни запалят чергата мръсниците. После като изядоха урана им дойде бързо акъла :)))))))))))))))))))))) Евала на Костов, че даде коридор да ги бомбят, а не пусна руските самолети като бяха превзели в Прищина летището руснаците.

51

Анонимен

преди 4 години

Сърбетата, както винаги, нито знаят за какво става дума, нито какво точно искат да кажат... Егати външния министър - 'ми първо уточни какво точно е казал Борисов, пък после обсъждай... Махленска работа!

50

ГЕРБ FOREVER

преди 4 години

Бойко е велик, всеки да се съобразява с него - или като Духачич, ще му свири на кавала, докато Боки му кажв да спре - ГЕРБ Е ВЕЛИИИИИИК!

49

Фандъкова

преди 4 години

Превод:Бихме мили улици, но нали трябва и да крадем!

48

Гледна точка

преди 4 години

Всички шyшляци на колене пред Баце!!Господин Борисов най - големият държавник на България за всички времена!!

47

Европедерал

преди 4 години

Тиквуний чакаше извинения от турчина, сега и от Вучич, ама нищо не получава. Личи си каква тежест има като държавен ръководител в очите на съседите си- кръгла нула!

46

Извън протокола

преди 4 години

Дачич, не включвай стари рефлекси и не се изявявай като говорител на Слободан Милошевич с вдигнат юмрук и пяна на уста, че Слобо и политиката му отдавна са в небитието. Знаем, че ви е яд, че България е член на ЕС, а вие останахте да подсмърчате като просяци пред портата, че не ви остана ни море, ни планини, че тировете ви заобикалят през Румъния, понеже сте извън ЕС, така че "смИри се, душо!", работи за икономическия просперитет на региона, длъжни сме да се подкрепяме като вишеградците!

45

Б.Б. Кингщ

преди 4 години

Ти мене уважаваш ли ме?

44

Анонимен

преди 4 години

Един и същ написа 3 поста за герберски ***... И плащания.. Човек не си интересен, невиждаш ли :) тука има и Българи освен вас русофилитее разбери го вече женчо :)

43

Анонимен

преди 4 години

И аз се чудя кой плаща на герберастките *** като го няма Цецо Гуменката.Ама сигурно са преструктурирали отдела за тролене.

42

Анонимен

преди 4 години

Сърбе на върбе!Малко им бяха бомбите от НАТО през 99 та!Винаги са ни забивали нож в гърба сръбските мекерета!Слава на Косово!

41

Анонимен

преди 4 години

Питам, защото имам да вземам едни заработени, а още не съм разбрал кой плаща.

40

Анонимен

преди 4 години

Ама ЦЦ го махнаха и сега кой плаща на гербавите тролова надника?

39

РККА

преди 4 години

Захариева е предложила на сърбина да си почуруликат насаме и той е дал задна скорост.Ако се е пазарил му е показала снимка на *** Нинова и го е заплашила че ще се разберат като мъже...

38

Анонимен

преди 4 години

Тоя дачич да подава оставка. Резил нападащ единствената държава подаваща им ръка в момента. Изложи цяла Сърбия. Не че някой се вълнува от вас ама все пак е изложи,ако имаш неква чест че се извиниш.

37

Анонимен

преди 4 години

И имаш очи да питаш кое му е зле? Няма да изреждам гафовете, защото символите на петдесет коментара няма да стигнат, само ще кажа, че сме най бедната и корумпирана държава в ЕС, пък и не само в ЕС.

36

Анонимен

преди 4 години

Боросов отново стана за смях на международната сцена.Само у нас лакеите му му ли жат под метките и го изкарват някакъв фактор.