35

Анонимен

преди 4 години

"В Турция има три пола. Третият е най многоброен."О да... за това мис Гей е българин...

34

Анонимен

преди 4 години

Университет и университетка.

33

муспи

преди 4 години

Може ли някой запознат с исляма, защото нашите турци не са чели и корана, да открехне защо е това отношение към жените в пясъчните народи. Всичко каквото се знае по въпроса е, че Моамед е скъсал 12 годишно цепеняче от *** секс.

32

Анонимен

преди 4 години

а за *** ще има ли? за един приятел питам

31

Dinosaurus

преди 4 години

Що направо не предложи да им се забрани да учат, да шофират, да излизат без придружител мъж, да ходят с бурки а не само със забрадки...

30

Анонимен

преди 4 години

До ot ANADOLAМерси и на теб. Може ли да си вземете службите при вас. На нас не ни трябват вашите агенти. И ако може и да престанете да финансирате турцизирането и ислямизирането на България. Ние не сме тръгнали да строим църкви в анадола и да ви учим на български.

29

))))))

преди 4 години

31-годишен софиянец стана Мистър Гей Европа 2019...

28

ot ANADOLA

преди 4 години

kato bikove na cherveno kato vidyat Turtsiya..))))))))..ne se bezspokoyte dragi bilgari tuk vsichko si e nared...opravete si vashata dirjava...vsichko nay dobro i uspehi vi jelaya

27

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияИстанбул не е Турция. Мнозинството в турция и в останалите ре-зани държави са си в-арвари и се кефят на Ердоган и на подобни средновековни идеи. Въпросът е, че ние в Западния Свят сме безпринципните продажници. Всички са много възмутени от потъпкването на правата на жените в държави като Саудитска Арабия, ама се редят на редичка да купуват петрол и да продават оръжия. Под полумесеца си живеят в средновековието, ама ние ги поддържаме и ги правим богати.

26

ТиГу

преди 4 години

хи-хиобратните че станат повече от нормалнитеиздишаш Ердогане, издишаш...

25

привет от Германия

преди 4 години

привет от ГерманияТози *** с фалшивата диплома за висше образование станал да прави образователни реформи ?!

24

привет от Германия

преди 4 години

привет от ГерманияМнозина в Турция са възмутени, според тях това е абсурдна отживелица, която ще върне страната назад..........................................Този ислямски дивак така и не разбра ,че мнозинството в Турция не харесва пропадналите му ислямски "ценности" ! Хем загуби последните избори и пак не му дойде акъла в главата и не си задава въпроса - защо мнозинството не го харесва ?! Вари го печи го - ходжа , човек няма да стане ! Хубавото е ,че ще загуби президентските избори !

23

Анонимен

преди 4 години

турците здраво се съмняват в развитието на светската държавада въведат пирият и да се кротнат

22

К6

преди 4 години

Странно че се споменава думата университет, султана е против всякакво образование , най добре е да ги закрие. Вече доста професори и доценти са в затворите .

21

Анонимен

преди 4 години

Бройки за момичета и бройки за момчета, как ви звучи?

20

ер голям

преди 4 години

да се присъединят към третия свят където им е мйстото на турците

19

Анонимен

преди 4 години

Снощи късно по БНТ1 имаше много полезен турски филм - "Мустанг". Жалко, че едва ли някой го е гледал. А Турция вече се върна поне един век назад. Всеки път се виждат все повече забрадени момичета, на които дори бабите не са ходели забрадени. Тъжна история.

18

Не!

преди 4 години

"Парадоксален факт е, че официално най-пуританските общества създават условия за най-големи сексуални гаври и извращения. Подтискането на сексуалността неизбежно води до патологични отклонения."Добре казано! Не случайно в "1984" има "младежки анти-секс съюз". Има и часове на омразата! Не случайно след всяка новина за посегателство срещу жени, примерно, скачат 300 трола да обясняват колко е ОК това. За призивите за насилие да не говорим. *** трябва да бъде държан злобен и тъпичък!

17

аз

преди 4 години

а той ли ще е декан на третия им пол? Така наречената турска русалка - отгоре риба отдолу мъж!

16

ТОВА Е ПРЕКРАСНА

преди 4 години

Идея !!!И в България трябва да изритаме "третополовите" от нормалните университети Сорос да си им направи третополови университети за активистите си - всички еколози, природозащитници, толерасти и третополови трябва да бъдат изолирани от обществото !!!