13

Анонимен

преди 4 години

А след като изядат месото от биковете, колко много кокалчета за кученцата? Представяте ли си скъпи природозащитници? Това не е ли част от хранителната верига на Планетата?Вие въобще учили ли сте нещо, скъпи природозащитници? Можеби ще обясните на кучетата че не трябва да ядат тези кокали, защото те са неправилни кокали?

12

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявай за месото.После го ядат. Не го хвърлят. Така,че го пиши като прехрана.

11

Мхмм

преди 4 години

Убиването на децата на природата, не за прехрана, а за кеф е чиста извратена перверзия, която трябва приключи веднъж завинаги.

10

Анонимен

преди 4 години

"Иран ... пребиват жени ... "Не смесвай исляма с цивилизования свят, моля те. Не виждаш ли наоколо?

9

Ss

преди 4 години

А колко от тия природозащитници си събират разделно *** или използват хартиени торби....да *** кау..ните ви да ***

8

Петьо

преди 4 години

Голяма идиотия е да убиваш биковете за удоволствие. Не е проблем да бягат по улиците щом искат, но убиването с цел кеф е садистично.

7

Risto

преди 4 години

Не е за кеф , а за плодородие и здраве. Бил съм там , тичал съм и аз с още няколко българи. Фестивала не е фестивал и не е от вчера.

6

Анонимен

преди 4 години

И какво е съдържанието на протеста? Някои искат да променят или спрат вековни културни традиции във вековна държава. Използвайки форми на протест, които са много стари и познати.От времето на хипитата, когато правеше впечатление защото сексуалната революция беше в зародиш.Сега не могат да впечатлят.И по правило те са с малки, плоски и несексапилни гърди.Не знам защо.Интересна тема за научно изследване.

5

Анонимен

преди 4 години

Важно е съдържанието на протеста, а не колко са облечени протестиращите. Да убиваш животни за кеф е варварство и садизъм!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Чули, че ще им идват бикове и се събули. Ясно!

3

Бау

преди 4 години

Събличат се, за да е скандално и да влезе в медиите. Ако се съберат 100 човека и мирно протестират, ще има 2 реда статия и никой няма да им обърне внимание.

2

Иванчо от приказките

преди 4 години

Жените обичат да се събличат голи. С повод и без повод . Всички жени... без изключение .... както и женствените мъже . Смятат , че така привличат погледи и внимание . Голяма грешка . Голотата винаги означава - " готова за с*екс" и НИКОГА - " много съм интелигентна , трябва да обсъдим нещо" .

1

УЕФА - мафия

преди 4 години

Шизофрения в най-висша форма.