28

шах и мат

преди 4 години

Гласуваш за Тиквун-получаваш Гаргамел!!

27

Киро

преди 4 години

Абсурдно е този индивид от миналото да гради бъдещето на България и Европа.Отврат.

26

Kiorsufra

преди 4 години

Horata koito rasru6iha I ogrbiha BG pak sa na opa6ka sa pari.

25

Мдаа

преди 4 години

Такива като тоя ме накараха да изцвъкам синята идея в нужника!

24

Анонимен

преди 4 години

Каза мистър 10%. Ай сиктир бе.

23

Анонимен

преди 4 години

Малките партии са там само заради субсидиите така или иначе.

22

Шопо

преди 4 години

Това човешко подобие освен че е начална учителка по образование е и агент на ДС ,а днес на ЦРУ ...

21

голем смех

преди 4 години

Унищожавали комунизЪма пък наведени на глобализЪма /който е още по голям комунизЪм/, ха ха сме, смех !!!!

20

смях

преди 4 години

комунистът Йорданов унищожавал комунизма:)))))))))))))))

19

Анонимен

преди 4 години

БРАВО САШО! ХОРАТА ТЕ ХАРЕСВАТ ЗАЩОТО УНИЩОЖАВАШ КОМУНИЗМА!

18

бай Шиле

преди 4 години

ДемоКРАД и коза наяждане нямат !

17

mdaa

преди 4 години

избори'19 направи ЕС още по-соро'соиден, набутването на най-първите соц сор'осоиди стана по поръчка на либер'астите от сащ, също съюза германия франция - най големите слу'ги на либера'стите от сащ,а оттам по-лесното управление на всичките 28 слу'ги,финансовите удари срещу опозицията особено спонсорите и ще гледаме прокарване на всички сорос'оидни закончета в целия ЕС.

16

Анонимен

преди 4 години

Баща му эастреля 7-те деца в Ястребино.

15

Бешев

преди 4 години

До *** за смях...: Не само Нинова и козата , ами и 80 % от Българите носят такива надписи по телата си ,вследствие на седесаро-герберската политика за ликвидация на Държавата. Поне си признаха най после и се прегърнаха за бъдещи мръсотии.

14

Данчо

преди 4 години

До Анонимен: Тоя ликвидатор се готви за бъдещата, сънувана от Борисов Президентска Република,в която ще получи един от главните постове ! За това хич не ги интересува ,че партиите щели да изчезнат. Не се притесняват и от това ,че ги наричат тоталитарни политици. Те си оплетоха кошниците.

13

Мунчо

преди 4 години

До Медуза: Останаха една магарешка каручка хора от СДС- ликвидаторите на България ,но Борисов ги взе под шлифера си и даже ги прати в ЕС. Защото продажниците от СДС са ядрото на ГЕРБ и то не от сега. Без нито един депутат имат министри ,най главната комисия /КЕВР/ и къде ли не. Баламите нека ходят да гласуват и се карат помежду си. Това ,според Борисов и ГЕРБ е европейска демокрация.

12

kxxxx

преди 4 години

този толкова ми е противен че не знам как изобщо има очи да излезе пред хората, толкова е гнусен, пфууу, вместо да е в затвора излиза нагло да "коментира", това е демокрацията - мижитурки и продажници да са на власт, ненаказани, необезпокоявани...

11

Курнелия за смях...

преди 4 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива...

10

българин

преди 4 години

Много читави българи..Този път ще си направят труда.На изборите да отидат и гласуват. Много няма да простят на Борисов..Че е жаден за власт. И се "съюзи" не е правилната дума.А реши да вземе като гласове каквото може от бившият умрял кон СДС..Помним и политиката на СДС.Днес берем плодовете от политиката им тогава.Тази мракобесническа партия с членове като Йорданов.Вече не са актуални! Вече и Борисов и групировката му.Не са актуални!!!

9

Поредния оплакващ се

преди 4 години

Това не е ли един хубав ден за т.нар."българска демокрация"?Другарю червен индивид по природа, а не е ли зле ежедневието на обикновените хора в тази територия - пенсионери,работещите-бедни или хилядите безработни? Хайде, малко поне,засрамете се!