40

Анонимен

преди 4 години

Лъжлива статия. Никой нормален не отива да живее в С. Корея или остава да живее в т. нар. държава България (васал на сащ).

39

привет от Германия

преди 4 години

До еди кой сипотърси следното заглавие в ютюб:Michael Palin in North Korea (Part 1)...................А ти влез в ютуб и в търсачката напиши - северна Корея бг аудио !Ще се появят клипове преведени на български език , ако искаш да разбереш доста неща гледай всички клипове , в някои има интервюта с дезертьори които разкриват за градовете-концлагери , в други има американски лекари които лекуват безплатно северно корейци , а един от пациентите каза -ще купя пушка и ще убивам американци

38

дедо ви

преди 4 години

Капитализма е най-голямото зло на човечеството. всеки ден се прибираш убит и смазан от рзабота,спиш малко и пак там на робство,напрежение и умора. Живота си минава докато робуваш...айде сега плюйте соца дето беше много лош и обикновенеия човек живееше като човек!!

37

еди кой си

преди 4 години

До привет от Германияпотърси следното заглавие в ютюб:Michael Palin in North Korea (Part 1)

36

Анонимен

преди 4 години

Лъжлива статия.Никой нормален не отива да живее в Северна Корея или Русия.

35

привет от Германия

преди 4 години

Цялата истина е ,че западняците не хвърлят боб за да живеят в северна Корея , ами отиват там като студенти ,лекари ,инженери и прочие защото това е единствената възможност да се направи опит да се вникне по-дълбоко в тази страна ,тоест вид разузнаване ! Но за съжаление тези разузнавачи под формата на студенти и прочие могат да живеят единствено в Пхенян , а там няма какво да видят освен хората на Ким ! Никой няма да им разреши да влязат във вътрешността на страната и да видят маскаралъка !

34

истината е друга

преди 4 години

наивна статия - всички тези западняци, на които им била интересна севернокорейската култура са западни агенти, може би 1% са просто луди комунисти, но другите са агенти на цру, мосад и т.н.

33

еди кой си

преди 4 години

До привет от ГерманияКъде да ги пишат? България , Русия ,Турция ,Германия са все страни в капиталистическата система. Естествено, че ще се плюе по някой извън системата. Сигурно и в СК се спекулира с това колко е зле в другите страни... и така

32

:)

преди 4 години

Пропагандата в действие. Едно време беше така за източния блок. Ама пък нищо не споменават за Куба и Венецуела.

31

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименА ти какво искаш да пишат ? Колко пъти си прочел в новините севернокореец наръга някой с нож и колко пъти в БГ ?.....................................Е ти наистина си уникално глупав ! Как да пишат такива неща след като в северна Корея има информационно затъмнение дори и тяхната телевизия не пише кой кого е пребил или убил ! Дори не искам да повярвам ,че си българин ,дано да си някакъв ром ,че да се успокоя ! Не е възможно да има толкова глупави българи като тебе !

30

Анонимен

преди 4 години

Кошлуков се е набутал,взел е 100 000 долара кредит от К Т Б и си купил имот във САЩ,ВИЖДАТЕ ЛИ КОГАТО ЧОВЕК НЕ СЛЕДИ ТЕНДЕНЦИИТЕ КАК МОЖЕ ДА СКЛЮЧИ ИКОНОМИЧЕСКА НЕИЗГОДНА СДЕЛКА

29

Анонимен

преди 4 години

Аз съм бил 2 Пъти в Северна Корея, по работа. Там е странно всичко е добре, но постоянно те следят, напътстват някакак си не се чувстваш свободен. Постоянно внимаваш да не кажеш нещо грешно, да не направиш нещо грешно . Малко е подтискащо. Иначе хората са много приятни и добронамерени. Но страха се усеща навсякъде. Ние за 20 години сме отвикнали от това усещане.

28

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияА ти какво искаш да пишат ? Колко пъти си прочел в новините севернокореец наръга някой с нож и колко пъти в БГ ?

27

привет от Германия

преди 4 години

До АнонименТи от личен опит ли знаеш колко е лошо в СК, а защо ти не отидеш да поживееш там и после да ни покажеш колко е лошо ?.......................Абе стига си доказвал колко си глупав бе ! Защо е нужно да скачам в огъня за да се убедя ,че огънят гори и пари даже изгаря кожата ?! Защо само за северна Корея пишат в новините ,че е пълна с концлагери , че туристите нямат право да посещават вътрешността на страната и прочие ?! Защо не пишат такива неща за България , русия ,Турция ,Германия

26

batmario

преди 4 години

Мислите ли че на 5-0 им е лесно с тия руски подводници?

25

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияТи от личен опит ли знаеш колко е лошо в СК, а защо ти не отидеш да поживееш там и после да ни покажеш колко е лошо ?

24

Анонимен

преди 4 години

Имигрантската криза в Северна Корея е неописуема. стотици хиляди мигранти от САЩ, Канада, Японя, Европа и много други загниващи держави всеки ден атакуват строго охраняваната граница с цел да преминат на територията на Северна Корея. Много от тях загиват в опита си да достигнат заветната цел. Но това се държи в пълна тайна от Западните държави!!

23

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХАХАХАХАХАХА,ДА ПРОДАВАМ АПАРТАМЕНТА В ДЪБЛИН ВИКАТЕ ,ХАХАХАХАХАХАХА,СМЕШИЦИИИ.ТО АКО БЕШЕ ХУБАВО ТАМ,РУСКИТЕ ГЛАДНИЦИ ВЕЧЕ ЩЯХА ДА СА ТАМ А НЕ В БЪЛГАРИЯ

22

555

преди 4 години

До Пепа Сигур...

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19С нищо не те плаша просто ти предлагам да отидеш там и да си намериш работа и да започнеш живот.Ако сияйният им вожд ти разреши си направи фейсбук и ще можеш да споделяш детайли от раят който те очаква там.Аз също ще съм читател.Чукча и писател и читател...Вече.